vineri, 7 decembrie 2012

Super! Cele mai FRUMOASE FOTOGRAFII din 2012 (partea a II-a) | GALERIE FOTO

Cele mai FRUMOASE FOTOGRAFII din 2012 (partea a II-a) | GALERIE FOTO: Evenimentul zilei vă prezintă partea a doua a grupajului cu cele mai reușite fotografii ale anului 2012, așa cum au fost ele stabilite de către agenția Reuters.

Compozitorul român Marius Moga, nominalizat la premiile Grammy

Compozitorul român Marius Moga, nominalizat la premiile Grammy:
Marius Moga a fost nominalizat la premiile Grammy din 2013, pentru colaborarea sa la albumul "Overexposed" al trupei Maroon 5, informează Pro TV.
Visul oricărui muzician s-a transformat în realitate pentru Marius Moga: albumul celor de la Maroon 5 "Overexposed", printre ai cărui compozitori se numără şi antrenorul de la "Vocea României", a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria "Best pop vocal album". Marius Moga a compus piesa "The man who never lied". În cazul în care Maroon 5 va câştiga, toţi compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scenă.
"Această nominalizare înseamnă foarte mult pentru mine. Visul oricărui muzician este să se afle pe listele de la Grammy. Dacă albumul pentru care am lucrat va câştiga premiul, voi continua să compun, dacă nu, voi continua să compun. Mă bucur că am început cu dreptul şi sunt foarte încrezător în şansele mele. Dacă îmi permiteţi, fără lipsă de modestie vă spun că sunt foarte mândru de mine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat şansa să pot fi un exemplu pentru toţi compozitorii tineri din România care visează la asta aşa cum am visat şi eu. Se poate!", a declarat Marius

Citeşte mai mult...

TALK-SHOW. Antena 3 ia tot: doar un loc din primele zece nu este al postului de știri

TALK-SHOW. Antena 3 ia tot: doar un loc din primele zece nu este al postului de știri: Antena 3 își menține poziția la talk-show, cu nouă din primele zece locuri. Singura emisiune din top zece care nu este a Antenei 3 este

Marius Moga, nominalizat la premiile Grammy. Cu ce artişti va lupta pentru un premiu - VIDEO

Marius Moga, nominalizat la premiile Grammy. Cu ce artişti va lupta pentru un premiu - VIDEO: Marius Moga a fost nominalizat la premiile Grammy din 2013, pentru colaborarea sa la albumul "Overexposed" al trupei Maroon 5, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV.





Uzbekistanirea Romaniei. Pe marginea prapastiei

Uzbekistanirea Romaniei. Pe marginea prapastiei: Secretarul de stat american Hillary Clinton a dat joi o lovitura teribila politicii duplicitare a USL, care in fata oficialilor si ziaristilor straini poarta masca pro-occidentala, in timp ce acasa ataca furibund institutiile si ignora orice reforma economica. Avertismentul dur al lui Clinton vine la citeva zile dupa ce oficiali ai Comisiei Europene au transmis cel mai de nedorit mesaj al Bruxelles-ului: Comisia nu vrea sa incheie in 2013 un nou acord de tip preventiv alaturi de FMI, pentru ca Romania nu a indeplinit promisiunile din actualul acord. Vestea venita de la Comisia Europeana, dublata de includerea Romaniei intr-un grup select de state unde se inregistreaza recul al democratiei (alaturi de Belarus, Uzbekistan, Kazahstan, Rusia) inseamna doua lucruri: accesul la finantare in 2013 va fi mult mai scump, iar investitorii vor evita Romania.

Suleyman a cucerit Las Fierbinți. Filmul de pe Pro, detronat din topul serialelor

Suleyman a cucerit Las Fierbinți. Filmul de pe Pro, detronat din topul serialelor: Producția românească Las Fierbinți a pierdut primul loc în topul serialelor. În noiembrie, cel mai urmărit film serial a fost Suleyman Magnificul, de pe Kanal