luni, 19 septembrie 2011

20 septembrie: Realitatea Media, amendată de Inspecţia Muncii

20 septembrie: Realitatea Media, amendată de Inspecţia Muncii: Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a amendat Realitatea Media din cauza nerespectării securităţii în muncă şi a normelor în domeniul sănătăţii, precum şi a neacordării sporurilor cuvenite angajaţilor, scrie DailyBusiness.ro, care citează un comunicat al FRJ MediaSind. Cristian Godinac (foto), preşedintele MediaSind, a declarat pentru DailyBusiness.ro că nu se cunoaşte încă suma cu care... mai mult »

Cand hartia este perimata, apare o noua dimensiune a cititului

Cand hartia este perimata, apare o noua dimensiune a cititului: La finalul lunii iunie, autoarea seriei Harry Potter anunta ca personajele create de ea revin intr-o "experienta a lecturii online", numita Pottermore. Pe noul site vor aparea fragmente scrise de JK Rowling ce nu au fost niciodata tiparite, material de fond suplimentar despre personaje, locuri si obiceiuri din povestea lui Harry Potter. Rowling a lansat proiectul intr-o conferinta de presa sustinuta la Victoria and Albert Museum, in Londra, Marea Britanie, iar fanii au fost inca o data cuprinsi de frenezie.

PE SCURT: Discovery lansează un nou serial. Google România a devenit membru IAB

PE SCURT: Discovery lansează un nou serial. Google România a devenit membru IAB: Discovery Channel lansează, pe 26 septembrie, serialul de televiziune Curiosity. Noul program va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 22.00. Google România a devenit, incepând de astăzi, membru cu drepturi depline al asociației IAB România, prin semnarea oficială a acordului de aderare. Despre noul serial marca Discovery: Curiosity este un serial care își... mai mult »

Redactorul șef Libertatea.ro pleacă. Preia atribuțiile Anamaria Lembrău, exRealitatea TV

Redactorul șef Libertatea.ro pleacă. Preia atribuțiile Anamaria Lembrău, exRealitatea TV: Andreea Georgescu, redactor-șef Libertatea.ro, părăsește compania Ringier România, unde lucrează de peste 3 ani. Funcția acesteia va fi preluată de Anamaria Lembrău, care până acum ocupa poziția de Redactor şef adjunct digital. Lembrău a lucrat în grupul Realitatea din 2004 până în februarie 2011, când a venit la Ringier pe poziția de consultant. Detalii, în... mai mult »

Publicitatea la români: Care sunt mediile preferate de consumatori pentru vizionarea reclamelor

Publicitatea la români: Care sunt mediile preferate de consumatori pentru vizionarea reclamelor: Televiziunea şi panourile stradale sunt mediile preferate de consumatorii români pentru publicitate, în timp ce reclamele prin intermediul SMS-urilor sunt considerate de aceştia cel mai puţin adecvate, potrivit unui raport de cercetare realizat de GfK România.





Decizia nr. 531 din 15.09.2011

Decizia nr. 531 din 15.09.2011: întrucât, în ediţiile emisiunii „Alarma” din zilele de 7 iunie şi 13 iulie 2011, comentariile realizatorilor au avut un conţinut licenţios, nepotrivit orei de difuzare, de natură să afecteze dezvoltarea psihică şi morală a minorilor.

-
Decizii de sancţionare

Ovidiu Lipan Ţăndărică: Johnny Răducanu a murit în singurătate ca mulţi artişti români

Ovidiu Lipan Ţăndărică: Johnny Răducanu a murit în singurătate ca mulţi artişti români: Ovidiu Lipan Ţăndărică a declarat pentru MEDIAFAX că, odată cu moartea lui Johnny Răducanu, s-a pierdut un mare suflet, care ţinea cumva echilibrul muzical şi cultural în România, precizând că acesta a murit "în singurătate" ca mulţi artişti români.





Horia Moculescu: Cu moartea lui Johnny Răducanu, breasla noastră mai pierde o persoană ...

Horia Moculescu: Cu moartea lui Johnny Răducanu, breasla noastră mai pierde o persoană ...: Compozitorul Horia Moculescu a declarat, pentru Mediafax, ca odata cu moartea lui Johnny Raducanu breasla muzicienilor mai pierde o persoana importanta.
"Imi pare foarte rau ca a murit. Il cunosteam din '57, am fost prieteni", a spus Horia Moculescu, adaugand, cu tristete, ca "nici el nu avea pensia indexata".
Muzicianul Johnny Raducanu a murit luni dimineata, la varsta de 79 de ani, a declarat pentru Mediafax Ion Caramitru, directorul Teatrului National Bucuresti (TNB). Ion Caramitru, aflat ...

Mirabela Dauer despre Johnny Răducanu: S-a dus o capacitate muzicală a României.

Mirabela Dauer despre Johnny Răducanu: S-a dus o capacitate muzicală a României.: Artista Mirabela Dauer a declarat ca moartea lui Johnny Raducanu inseamna pierderea unei capacitati muzicale a Romaniei.
"Nu mai rezist la astfel de vesti. S-a mai dus o capacitate muzicala a romanilor, iar muzica romaneasca s-a subtiat", a declarat Mirabela Dauer pentru romanialibera.
Marele muzician Johnny Raducanu a murit luni dimineata, la varsta de 79 de ani.
Johnny Raducanu a fost supranumit de catre marele jazzolog american Leonard Feather "Mr. Jazz Of Romania", contrabasist, pianist, ...

Această rețea de socializare te poate costa locul de muncă

Această rețea de socializare te poate costa locul de muncă: Angajatorii din Australia sunt extrem de atenți atunci când fac angajări. Mulți dintre aceștia caută aplicanții la joburi pe diferite rețele de socializare, iar dacă îi găsesc întrerup procesul de recrutare.

VIDEO ARHIVA Johnny Raducanu a incetat din viata

VIDEO ARHIVA Johnny Raducanu a incetat din viata: Muzicianul Johnny Raducanu a murit luni dimineata, la varsta de 79 de ani, a declarat, pentru Mediafax, Ion Caramitru, directorul Teatrului National Bucuresti. Ion Caramitru, aflat in strainatate, a spus ca Johnny Raducanu "era foarte bolnav" si se afla acasa cand a survenit decesul.

Romanii in Occident: imagine si realitate dureroasa

Romanii in Occident: imagine si realitate dureroasa: “- Fără să staţi să vă gândiţi, spuneţi cu voce tare primul cuvânt sau primele cuvinte care vă vin în minte atunci când voi spune eu un cuvânt. Participanţii la cursul de Imagine şi Relaţii Publice ascută atenţi, interesaţi de succesul exerciţiului. După ce mă asigur că am atenţia lor spun:

- Franţa! Şi dinspre ei urmează o avalanşă de cuvinte:

Gérard Depardieu filmează în România: "Am fost fascinat de Vlad Ţepeş"

Gérard Depardieu filmează în România: "Am fost fascinat de Vlad Ţepeş": Actorul francez Gérard Depardieu filmează, în România, la Sighişoara, la pelicula "Ipu, convicted for life". El a declarat că a fost fascinat de Vlad Ţepeş, "un personaj important din istoria României, care a inspirat personajul...

scoalacurata@gmail.com: Profesorii care cer bani nejustificat pot fi reclamati de parinti la ISJ!

scoalacurata@gmail.com: Profesorii care cer bani nejustificat pot fi reclamati de parinti la ISJ!: Inspectoratul Scolar Judetean Botosani a facut publica adresa de email la care parintii pot apela pentru a sesiza neregulile din scoli! Mai exact, este vorba despre situatiile in care cadrele didactice impun parintilor sa achite anumite...

FOTOGRAFIA ZILEI: Mandrie de roman... harbuzar la Vladeni!

FOTOGRAFIA ZILEI: Mandrie de roman... harbuzar la Vladeni!: Scandalul Imnului iscat de vocalul Marcel Pavel s-a lasat in Romania cu masuri urgente pentru revigorarea sentimentului national: elevii trebuie sa cante in fiecare luni de dimineata "Desteapta-te, romane!", iar unii parlamentari au...