duminică, 10 iulie 2011

VIDEO Pixul cu memorie digitala - Echo Smartpen

VIDEO Pixul cu memorie digitala - Echo Smartpen: "Scrisul de mână mai dă o ultimă luptă în fața omniprezentei tastaturi. Cel mai bun aliat îi este un pix care captează cu precizie orice notiță. Compania care dă utilitate digitală hârtiei se numește Livescribe, iar Echo este produsul ei cel mai valoros. Tehnologia brevetată de Livescribe există din 2007 și, dacă produsele companiei mai sunt încă pe piață înseamnă că numărul computerelor, tabletelor și altor gadgeturi portabile lasă încă destul de mult loc pe piață și scrisului de mână. Despre Echo se poate spune fără teamă că este unul dintre cele mai inteligente instrumente de scris ale planetei, un pix capabil să înregistreze nu numai alunecarea peniței pe hârtie, dar la cerere și vocea profesorului care dictează.
"

SCRIE SCRIITORUL : Măscăricii antenelor şi marele camp

SCRIE SCRIITORUL : Măscăricii antenelor şi marele camp: "Iaca, dacă nu ştiaţi că trăim în ţara în care totul pute, acum vă puteţi convinge, securistul de Dan Voiculescu şi ai lui măscărici au încercat să-i smulgă boxerului Lucian Bute centura de..."

Cântăreţul argentinian Facundo Cabral a fost ucis în Guatemala.

Cântăreţul argentinian Facundo Cabral a fost ucis în Guatemala.: "Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din America Latina, Facundo Cabral, in varsta de 74 de ani, a fost impuscat mortal sambata, in Guatemala, unde daduse doua recitaluri saptamana trecuta, relateaza AFP, potrivit Agerpres.
'Nu stiu cum s-a putut intampla acest lucru si nici pentru ce motiv, deoarece Facundo este foarte cunoscut in intreaga lume si nu stiu cine i-ar fi putut dori moartea', a spus impresarul acestuia, David Llanos. Atacul a avut loc in timp ce Cabral pleca spre ..."

Cel mai tare weekend al anului: Lucian Bute și Bon Jovi la București. Românii au cheltuit peste 2,5 milioane de euro să-i vadă

Cel mai tare weekend al anului: Lucian Bute și Bon Jovi la București. Românii au cheltuit peste 2,5 milioane de euro să-i vadă: "Cel mai tare weekend al anului: Lucian Bute și Bon Jovi la București. Românii au cheltuit peste 2,5 milioane de euro să-i vadă
Pentru prima oară în istoria recentă a României, două evenimente majore se succed în nici 24 de ore. Weekendul acesta, atenția internațională s-a mutat pe București, Capitala găzduind primul meci al pugilistului Lucian Bute în România și concertul uneia dintre cele mai importante trupe ale tuturor timpurilor, Bon Jovi.

Evenimentul sportiv și cel artistic au scos din casă aproximativ 65.000 de români, Lucian Bute peste 9.000 de oameni la Romexpo, iar Bon Jovi 55.000 de oameni în Piața Constituției. Deși biletele au avut prețuri destul de piperate pentruromânii aflaţi într-o prelungită criză, ..."

Drama "Cenuşăresei de România": Cum a ajuns Moni de la pechinez la chinez

Drama "Cenuşăresei de România": Cum a ajuns Moni de la pechinez la chinez: "Drama "Cenuşăresei de România": Cum a ajuns Moni de la pechinez la chinez
În urmă cu cinci ani, povestea de dragoste a Monicăi Gabor reprezenta visul oricărei adolescente. Tânăra din Bacău devenise peste noapte imaginea vie a 'Cenușăreasei': tânără, frumoasă, cu un corp de model, timidă şi dornică de răsfăţ îşi găsise jumătatea în persoana unui milionar matur (răutăcioşii ar spune bătrân). Irinel Columbeanu a dovedit generozitate fără egal, ridicându-se, măcar moral, dacă nu şi fizic la înălţimea deja pretenţioasei sale metrese. Imediat după ce a devenit majoră şi cu examenul de BAC luat cu brio (Moni a excelat la oral), cel mai invidiat cuplu al momentului respectiv şi-a pus pirostriile. Nunta ..."

Rezultate finale bacalaureat 2011. "În multe licee, şcoala a ajuns o pierdere de vreme"

Rezultate finale bacalaureat 2011. "În multe licee, şcoala a ajuns o pierdere de vreme": "Mentalitatea bazată pe trişat a românilor şi faptul că educaţia este susţinută doar în liceele de elită, în restul şcoala fiind o pierdere de vreme, sunt motivele pentru care anul acesta, la bacalaureat, s-au înregistrat cele mai..."

Video: Bătaie între fotomodele în Rusia

NUNTA MARE: Gabriela Vrânceanu se căsătoreşte azi cu Pandele. Gigi Becali este naş.

NUNTA MARE: Gabriela Vrânceanu se căsătoreşte azi cu Pandele. Gigi Becali este naş.: "Lui Gigi Becali ii face placere sa fie nas. La putin timp dupa cununia lui Cristi Borcea cu Alina Vidican, Becali ii 'naseste' astazi pe Gabriela Vranceanu Firea si Florin Pandele.
Sotii Gabriela si Florentin Pandele si-au organizat nunta cu minutiozitate, iar petrecerea lor rafinata va concura cu siguranta pentru titulatura de 'nunta anului'. Evenimentul va avea loc la Palatul Stirbei.
Nasii de cununie ai celor doi sunt Gigi Becali si sotia sa, Luminita. Gabriela spune despre nasa sa ca ..."

Macovei: „Un profesor a venit şi mi-a spus că pentru prima dată după mulţi ani s-a simţit respectat”

Macovei: „Un profesor a venit şi mi-a spus că pentru prima dată după mulţi ani s-a simţit respectat”: "
Şefa Învăţământului botoşănean susţine că profesorii de la bac nu s-au gândit la bani. Ada Macovei, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, a declarat că profesorii care au participat la examenul de bacalaureat au fost foarte puţin interesaţi de banii cu care i-a remunerat statul. Chiar dacă ştie că există un grup de profesori de la mai multe licee care nu au refuzat să participe la bac pentru a nu se compromite, Macovei este de părere că situaţia s-a schimbat în bine în ultimii ani în ceea ce priveşte recâştigarea încrederii profesorilor.
"

Cum a ajuns un magazin din Botoşani în paginile Cancan

Cum a ajuns un magazin din Botoşani în paginile Cancan: "Dacă nu a reuşit să facă vreo botoşăneancă vedetă de showbiz, judeţul a reuşit însă să aducă în prim planul tabloidelor un… magazin. Cancan a prezentat în ediţia de joi oferta inedită a..."

Parastas cu părinţi şi fără Petru Mircea la mormântul Mădălinei

Parastas cu părinţi şi fără Petru Mircea la mormântul Mădălinei: "Părinţii Mădălinei Manole şi-au pomenit sâmbătă fiica la parastasul de un an al cântăreţei. Ion şi Eugenia Manole au venit dis-de dimineaţă la Biserica Sfânta Treime din Ploieşti, judeţul..."