joi, 19 mai 2011

Asasinarea lui Petru Culianu, după 20 de ani

Asasinarea lui Petru Culianu, după 20 de ani: "Institutul Cultural Român şi Polirom organizează o dezbatere cu ocazia comemorării a 20 de ani de la asasinarea lui Ioan Petru Culianu, moderată de Horia-Roman Patapievici."

Vadim se scuză şi nu prea în războiul cu Cristoiu: "Am glumit" - Justiţie > EVZ.ro

Vadim se scuză şi nu prea în războiul cu Cristoiu: "Am glumit" - Justiţie > EVZ.ro:
comentariu:
"ATENTIE . Personele cu functii in UTC si PCR erau OBLIGATE sa fie informatori si colaboratori ai securitatii,in virtutea JURAMINTULUI LOR DE MEMBRU PCR ,prin care se obligau sa SERVEASCA orinduirea socialista. Securitatea nu ii recruta IN MOD OFICIAL (cu dosar de infromator sau colaborator) ca informatori sau colaboratori deoarece ar fi fost PREA DEGRANDANT pentru ei,in conditiile cind securitatea era SUBORDONATA partdidului comunist.
NU EXISTA IN ROMANIA SEF UTC SAU PCR ,CARE SA NU FI INFROMAT SAU COLABORAT INTR-UN ANUMIT MOMENT AL VIETII CU SECURTITATEA. 9inclusiv promovarea intr-o functie de conducere in UTC si PCR presupunea avizul prealabil al..Securitatii).

Raportat la cele de mai sus,Ion Cristoiu,ca sef UTC NU A AVUT DOSAR DE INFORMATOR SAU COLABORATOR AL SECURITATII (numai daca nu un securit i l-a facut inainte de a ajunge in furnctie de conducere in UTC) dar cu certitudine pasii lui de activist UTC s-au intilnit cu cei ai Securitatii si nu numai pasii dar si mina si pixul al lui Cristoriu cu hirtia alba si imaculata a securitatii.
Nu bunatatea excesiva a lui Cristoiu l-a facut sa se rezume la a pretinde doar scuze de la CVT ci constiinta faptului pe pe fond Vadim avea..dreptate."

Prefectul a dispus verificarea caselor construite în urma inundaţiilor

Prefectul a dispus verificarea caselor construite în urma inundaţiilor: "
În cadrul şedinţei extraordinare din 19 mai, prezidată de prefectul Cristian Roman, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Botoşani a decis continuarea activităţilor de prevenire a apariţiei febrei aftoase pe teritoriul judeţului, evaluarea stadiului reconstrucţiei caselor în zonele afectate de inundaţiile din anul 2010 şi repartizarea temporară a două contrucţii modulare pentru trei familii din oraşul Flămânzi, care au rămas fără locuinţe în urma unor incendii produse în 2010 şi 2011.

"

CINEMA UNIREA | PREMIERA maine la Botosani: comedia romanesca “La bani, la cap, la oase

CINEMA UNIREA | PREMIERA maine la Botosani: comedia romanesca “La bani, la cap, la oase: "

Filmul: „La bani, la cap, la oase”

Perioada: 20-26 mai

Cinematograful Unirea

Regia: Cristian Comeagă

Distribuţie: Ovidiu Niculescu – Zane Jarcu – Gratiela Teohari – Alexandru Margineanu.

Orele de difuzare sunt: 13.00, 15.00, 17.00, 19.00.


.


Comic, sexy, alert şi surprinzător, filmul “La bani, la cap, la oase” este o comedie poliţistă în care doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare.


Fără a şti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acest jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei reţele care se ocupă de droguri, o tânără funcţionară bancară ce caută un mod deştept pentru a-şi plăti datoriile şi, peste toţi, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care şi-a creat-o într-o mănăstire.


Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, “Harpon” şi “Baptistu” sunt folosiţi de fiecare din jefuitori până în momentul când se deşteaptă şi hotărăsc să “recupereze” banii băncii chiar în folosul lor. Pentru a reuşi, sunt nevoiţi să bată palma cu unul dintre concurenţi: îndrăzneaţa şi atrăgătoarea funcţionară bancară. În final, în cu totul alt mod decât au plănuit, fata şi cei doi bărbaţi dau lovitura şi lasă să se înţeleagă că, pe viitor, vor forma un trio redutabil.


Personajele sunt colorate si dinamice, de la masculi feroce, la banditi cu suflet, tantalai simpatici si escroace super sexy. Umorul debordant al replicilor si al situatiilor e insotit de surpriza si absurdul pe care intriga le propune, iar tonul relatarii este zeflemist”, se arata in comunicatul de prezentare al filmului.


.


.

"

Ana Lesko: ”Monicăi îi place viaţa”

Ana Lesko: ”Monicăi îi place viaţa”: "Deşi, Monica Columbeanu continuă să declare că s-a întreţinut singură în perioada în care a fost plecată în Statele Unite, documentele pe care Irinel le-a scos astăzi la iveală, atestă faptul că omul de afaceri i-a trimis soţiei..."

Dana Azoicai revine in functia de director al Colegiului National "Gr. Ghica" Dorohoi!

Dana Azoicai revine in functia de director al Colegiului National "Gr. Ghica" Dorohoi!: "Fostul director al Colegiului National "Gr. Ghica" Dorohoi castiga definitiv razboiul cu Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, care va fi nevoit, in urmatoarele zile, sa o repuna pe Dana Azoicai pe functia de manager, dupa mai bine de un an de procese in instanta...."

Ultimele cancanuri la Cannes.

Ultimele cancanuri la Cannes.: "Catalin Mitulescu concureaza in sectiunea Un Certain Regard cu 'Loverboy", iar Radu Mihaileanu in competitia oficiala cu 'La Source des femmes". Potrivit criticilor de film, Mihaileanu are sanse sa obtina premiul pentru scenariu.
Petrecere romaneasca cu Taraful Haiducilor
Catalin Mitulescu, alaturi de echipa lui, a scapat miercuri de tensiunea proiectiei filmului 'Loverboy", inscris in competitia Un Certain Regard, chefuind alaturi de cineasti din Romania la terasa Chérie ..."

VIDEO Lars Von Trier, declarat "persona non grata" la Festivalul de Film de la Cannes

VIDEO Lars Von Trier, declarat "persona non grata" la Festivalul de Film de la Cannes: "Regizorul Lars Von Trier, care si-a exprimat, miercuri, "simpatia" pentru Hitler, a fost declarat, joi, "persona non grata" de organizatorii Festivalului de la Cannes, aceasta decizie avand efecte imediate, insa filmul cineastului danez nu a fost exclus din competitie."

Vise transformate-n curcubeu…

Vise transformate-n curcubeu…: "
Încă mă mai gândesc ce o fi fost în sufletul tău când m-ai privit în lumina aceea care-mi orbise privirea şi adorm, creând risipă de gânduri şi cuvinte, de idei şi fraze încă nerostite, de cuvinte neînţelese şi frustrări nedeclarate. M-ai întrebat dacă nu-mi afectează chipul sclipirea cu care mă loveşte fiecare stea pe care o las în urmă. Am ezitat să răspund. Am închis ochii. Am coborât privirea şi am roşit uşor. Am crezut că, întorcându-mă, e suficient. M-am întrebat, cum fac la fiecare stea, dacă sclipirea din urmă va fi înc-o durere printr-o altă minciună plăcută ori un nou zgomot de aripă se va naşte între noi. Sclipirile nu dor, ameţesc doar. Aproape că nici nu nasc vise; sunt un prezent tumultos. N-au nici măcar trecut, sunt o banală amintire, nişte imagini boţite într-un aşternut moale; un moment de rătăcire a trupului. Sunt un dans, o mişcare gentilă de gene, un acord de mişcări şi senzaţii.Trăiesc sclipiri de stele ascunse-n suflet şi le arunc apoi într-o uitare tandră. Mă întorc puţin încurcată de rătăciri şi aştept să spui ceva; îţi implor cu privirea o vorbă şi te învelesc cu resturi de tandreţe. Aştept întrebări. Îmi frământ sufletul ca să nu-mi plec din nou privirea, roşind şi închizând ochii din nou. Încă n-ai adormit. Îmi zâmbeşti şi-mi transformi sclipirea într-o văpaie. M-am întors din sclipiri pipăind vise pe care le transformi în curcubeu... http://ionutza80-furnicutza.blogspot.com/2011/05/sclipiri-si-curcubeu.html
"

Comunicat de presă - CNA

Comunicat de presă - CNA: "• Amendă în cuantum de 100.000 lei postului OTV. Deşi radiodifuzorul a fost sancţionat în mod repetat pentru încălcarea aceloraşi prevederi, a continuat să transmită în afara campaniei electorale, atât pe banda tip News Alert, cât şi în cadrul mai multor ediţii speciale, mesaje cu caracter politic (în perioada aprilie - mai), fapt interzis de legislaţia audiovizuală. S-au încălcat, astfel, prevederile art. 139 din Decizia CNA 220/ 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual („Publicitatea, pozitivă sau negativă, în legătură cu partide politice, oameni politici, mesaje politice este interzisă, cu excepţia perioadelor de campanie electorală”);"

Plecări de la EVZ: doi seniori, doi editori, redactori și reporteri

Plecări de la EVZ: doi seniori, doi editori, redactori și reporteri: "

ACTUALIZARE: “Ar trebui să fim pe zero după aceste restructurări“, a declarat Bobby Păunescu, acționar EVZ, pentru paginademedia.ro. Declarația lui, în articol.

Mai mulți ziariști de la Evenimentul zilei au ales să plece după ultimele măsuri luate de conducerea ziarului.

Marți, conducerea ziarului a anunțat că pozițiile de editori coordonatori vor fi restructurate și transformate în seniori editori. Tot atunci, toți ziariștii de la EVZ au fost anunțați că pot opta pentru plecarea de la ziar cu salarii compensatorii (salariul pe mai plus trei compensatorii).

Cine a decis să plece, în continuare:

  • Doi dintre seniori editori au ales să plece. Este vorba de Horia Ghibuțiu și de Călin Hera (până marți editor coordonator).
  • Alți doi șefi de secție (editori) au confirmat plecarea pentru HotNews. Este vorba de Clarice Dinu (politic) și Raluca Dan (Eveniment/reporteri speciali).
  • HotNews scrie că, în afara editorilor, mai mulți redactori și reporteri și-au anunțat plecarea.

Ar trebui să fim pe zero după aceste restructurări“, a declarat Bobby Păunescu, acționar EVZ, pentru paginademedia.ro. Păunescu a fost azi la CNA, pentru reînnoirea licenței B1TV.

Știa Bobby Păunescu despre restructurări, când i-a lăsat managementul lui Claudiu Șerban?

Bobby Păunescu:

Claudiu Șerban a prezentat un proiect de restructurare pe doi ani, din punct de vedere economic.

A spus exact despre ce restructurări este vorba?

A spus doar că urmează restructurări.

Dacă va pleca toată lumea, ce veți face? Cum vezi aceste măsuri?

Am încredere în management, cred că vor menține lucrurile la un nivel funcțional.

Care sunt reducerile de costuri prin aceste restructurări?

Nu știu în cifre. La restructurarea de acum, la sfârșitul anului ar trebui să fim pe zero.

Foto: Mediafax Foto


"

Premii internaţionale pentru instrumentiştii Liceului de artă "Ştefan Luchian" Botoşani

Premii internaţionale pentru instrumentiştii Liceului de artă "Ştefan Luchian" Botoşani: "
Ele au fost obţinute la Tulcea, la Concursul International “George Georgescu” - competitie destinata tinerilor interpreti. Mai multe detalii pe: http://catalinbuhaianu.wordpress.com/2011/05/16/premii-internationale-pentru-elevii-muzicieni-ai-liceului-de-arta/
"

Irinel Columbeanu a cerut revizuirea deciziei prin care Irina i-a fost încredinţată mamei sale

Irinel Columbeanu a cerut revizuirea deciziei prin care Irina i-a fost încredinţată mamei sale: "Irinel Columbeanu a făcut o cerere de revizuire a deciziei prin care Tribunalul Bucureşti a dispus, în 4 aprilie, ca până la rămânerea definitivă a hotărârii de divorţ Irina să-i fie încredinţată mamei sale, Monica, procesul fiind amânat, joi, la solicitarea reclamantului.

Înscrierile pentru Concursul pentru Jurnalism de Agenţie Rador 2011 au început

Înscrierile pentru Concursul pentru Jurnalism de Agenţie Rador 2011 au început: "Înscrierile pentru cea de-a patra ediţie a Concursului pentru Jurnalism de Agenţie Rador 2011 au început joi şi se încheie pe 5 iunie, informează un comunicat.

Val de plecari de la Evenimentul Zilei

Val de plecari de la Evenimentul Zilei: "Mai multi jurnalisti din redactia Evenimentul Zilei au anuntat, joi, ca vor pleca de la acest ziar. Printre acestia se numara Horia Ghibutiu - editor senior, Calin Hera - pana saptamana aceasta editor coordonator, editorii Clarice Dinu (Politic) si Raluca Dan (Eveniment/Reporteri Speciali) si mai multi reporteri."

Seful TVR are consilier pe probleme de strategie web

Seful TVR are consilier pe probleme de strategie web: "Presedintele-director general al TVR, Alexandru Lazescu, are de luna aceasta un consilier pentru strategii de dezvoltare a platformei web si multimedia, in persoana lui Cristian Corobana, ex-Romtelecom, potrivit unei informari a Televiziunii Publice. Corobana se va ocupa de dezvoltarea serviciilor TVR de "distributie si transmisie pe Internet a programelor live si on demand"."

VIDEO | Botosaneanca Narcisa Moisa a incantat la Acasa TV cu: “Ce barbat, ce sucarime”

VIDEO | Botosaneanca Narcisa Moisa a incantat la Acasa TV cu: “Ce barbat, ce sucarime”: "

.


.


.


.


.


.

"

Au depus contestatie, desi se incadrau in punctajul pentru gradatii de merit!

Au depus contestatie, desi se incadrau in punctajul pentru gradatii de merit!: "Aproape 65 de contestatii depuse in termenul stabilit de ISJ Botosani, in urma publicarii listei cu punctajele obtinute in vederea obtinerii unei gradatii de merit. Cele mai multe contestatii, din totalul de 64, au fost depuse la invatatori - 13, la educatoare - 8 si la fizica -..."

Băsescu: Mass-media a creat o atmosferă groaznică în timpul crizei | Romania Libera

Băsescu: Mass-media a creat o atmosferă groaznică în timpul crizei | Romania Libera: "Preşedintele a observat că atacurile cele mai dure la adresa politicilor economice ale guvernului în timpul crizei provin de la jurnalişti care provin de la publicaţiile s-au închis în ultimii ani, ca urmare a sistării acordării publicităţii de stat. 'Exact corifeii descurajării spuneau câte rele face guvernul pe zi - multe şi cum duc ţara la faliment şi, în timp ce dădeau lecţii guvernului, falimentau ziarele lor."

“Viitorul preşedinte” Dan Diaconescu, amendat cu un milliard de lei

“Viitorul preşedinte” Dan Diaconescu, amendat cu un milliard de lei: "

Dan Diaconescu a fost penalizat din nou pentru publicitatea pe care şi-o face la OTV, ca “viitor preşedinte al României”.

OTV a fost amendat cu 100.000 de lei (un milliard de lei vechi).

De ce, în continuare:

În mai multe emisiuni Dan Diaconescu Direct, OTV a difuzat înregistrări de la diverse întâlniri ale “viitorului preşedinte” cu simpatizanţii din Buzău, Ploieşti, Câmpina şi Plopeni.

Campania electorală era susţinută şi din studio, cu mesaje, SMS-uri de încurajare sau “întrebări” pentru telespectatori: “Vă va scăpa Dan Diaconescu de sărăcie?”.

Dan Diaconescu, la “o baie de mulţime”: “Vă invit pe toţi să nu rataţi cumva următoarele mele două mandate de preşedinte, fiindcă nici nu ştiţi ce pierdeţi”.

Sursa foto: Mediafax, Ghiţă Porumb

"

Povestea de succes din spatele filmului porno din staţia Piaţa Romană. Orange e implicată

Povestea de succes din spatele filmului porno din staţia Piaţa Romană. Orange e implicată: "Povestea de succes din spatele filmului porno din staţia Piaţa Romană. Orange e implicată
Un film porno, „difuzat” într-o staţie de autobuz, a fost de ajuns pentru a aduce toată presa de scandal la faţa locului. Articolul din Libertatea a făcut peste 25.000 de citiri. Alte siteuri au preluat instant ştirea, iar rezultatele s-au văzut rapid. De pildă, agenţia.org, un site mai mic, a strâns 3.000 de citiri la ştirea 'Bucureştiul este invadat de filme porno pe panouri publicitare'.

Însă, când mergi pe firul poveştii vezi că, la capăt, se află o firmă 100% românească, CS Vision, care a avut suficient curaj să concureze Microsoft, ..."

Jandarmii recrutează candidaţi pentru instituţii militare de învăţământ

Jandarmii recrutează candidaţi pentru instituţii militare de învăţământ: "
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, prin biroul resurse umane, recrutează candidaţi pentru instituţiile militare de învăţământ. Este vorba de Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov, Institutul Medico – Militar şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” Bobocu.

"

CNA a prelungit licenţa B1 TV pe 9 ani

CNA a prelungit licenţa B1 TV pe 9 ani: "

CNA a reînnoit licenţa B1 TV pentru 9 ani. Forul a votat în unanimitate după mai puţin de o oră de discuţii amicale cu noul management de la B1 Tv.

La şedinţa de astăzi, în faţa Consiliului au fost prezenţi: Sorin Oancea (Director General şi acţionar) , Bobby Păunescu (acţionar) şi Vlad Pufu (Director de dezvoltare).

Licenţa B1 TV expira la 30 mai.

"

Filmul "La bani, la cap, la oase" rulează la Cinema Unirea între 20 şi 26 mai

Filmul "La bani, la cap, la oase" rulează la Cinema Unirea între 20 şi 26 mai

19 mai: Elan Schwartzenberg despre dezmințirile Lagardere: “Nu cunosc, de la ei au plecat”

19 mai: Elan Schwartzenberg despre dezmințirile Lagardere: “Nu cunosc, de la ei au plecat”: "

Nu cunosc, de la ei au plecat, vedem mai încolo dezvoltările. Eu, în afară de a nu comenta, nu pot spune nimic”, a declarat pentru Jurnalul Național Elan Schwartzenberg, în legătură cu dezmințirile Lagardere.

În cursul zilei de ieri, grupul francez Lagardere dezminte într-un comunicat trimis AFP orice negociere cu Elan Schwartzenberg pentru cumpărarea postului Realitatea TV, la o zi după ce agenţia franceză de presă preluase declaraţiile oferite Jurnalului Naţional de omul de afaceri.

La începutul acestei săptămâni, Elan Schwartzenberg declara pentru Jurnalul Naţional că “în urmă cu zece ani am mai fost implicat într-o negociere cu cei de la Lagardere, îi cunosc de mai multă vreme, sunt nişte oameni de mare ţinută” şi că “aş fi fericit să finalizez orice tranzacţie cu ei sau cu oricare alt grup de talia lor”. Declarațiile lui Elan au fost făcute în contextul informațiilor conform cărora grupul media Lagardere ar fi interesat de preluarea Realitatea Tv.
Elan Schwartzenberg, despre dezminţirile Lagardere privind negocierea pentru Realitatea Tv

Începând de astăzi, TVR 2 difuzează emisiunea “Dobro urban” în serile de joi, de la ora 23.00, scrie Evenimentul zilei. Tema emisiunii: Eros Show.
Dobrovolschi şi erotismul

Deputatul PNL Mirel Taloş a depus la Parlament un proiect legislativ de modificare a Legii TVR şi SRR, prin care propune separarea funcţiei de director general de cea de preşedinte al CA şi preluarea atribuţiilor directorului general de un management privat, în urma unei licitaţii internaţionale, scrie România liberă, care citează Mediafax.
Mirel Taloş a depus, marţi, spre dezbatere şi aprobare proiectul de lege pentru modificarea Legii 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi Societăţii Române de Televiziune (SRTv).
TVR şi SSR – management privat?

Mediafax Monitorizare completează monitorizarea web oferită clienţilor cu peste 12.500 de pagini de Facebook, urmărite în timp real, care se adaugă celei de site-uri, bloguri şi Twitter, scrie agenția Mediafax.
Serviciul monitorizează toate postările de pe wall-ul acestor pagini: atât postările deţinătorilor paginii, cât şi cele ale utilizatorilor care scriu acolo. La fel ca în cazul presei scrise sau al celei online, monitorizarea reţelei de socializare se face pe baza cuvintelor cheie definite de clienţii Mediafax Monitorizare.
Mediafax Monitorizare adaugă Facebook la monitorizarea web

Regia de publicitate online ARBOinteractive a lansat oficial pe piaţa românească instrumentele de optimizare a campaniilor bazate pe performanţă ale reţelei internaţionale Adconion Media Group, scrie HotNews. Lansarea are loc la un an şi jumătate după ce Adconion şi Goldbach Media – grupul din care face parte ARBOinteractive – au intrat într-un parteneriat exclusiv pe piaţa europeană. Potrivit lui Călin Rotăruș, directorul ARBOinteractive, tehnologia Adconion este lansată la nivel local după câteva luni de testare.

Potrivit reprezentanţilor ARBO, tehnologia Adconion oferită acum publisherilor şi clienţilor din România permite mai multă precizie în administrarea şi măsurarea eficienţei campaniilor de tip “performance” (în care se plătesc rezultatele expunerii publicitare), de la vizualizarea mesajelor de către utilizatori la click-uri pe mesajele publicitare, interacţiunea cu landing-page-ul şi cu site-ul clientului de publicitate, acţiunea finală a utilizatorilor (completarea de formulare, înscrieri în concurs etc.).

Degeaba ai “o armată” de oameni de vânzări întrucât, chiar dacă ei sunt foarte bine pregătiţi, în lipsa unei tehnologii bine puse la punct, rezultatele vânzărilor şi satisfacţia clienţilor vor fi din ce în ce mai reduse, a declarat pentru Wall-Street.ro, într-un scurt interviu, Clement Nicolaescu, marketing manager al ArboInteractive.
ARBO lansează pe piaţa locală tehnologia Adconion pentru campanii online bazate pe performanţă
Nicolaescu, ArboInteractive: Nu mai merge doar pe discurs de vânzări, e nevoie de tehnologie

Reţeaua internaţională JWT, din care face parte şi agenţia CohnandJansen JWT, a lansat recent Brand Toys, un instrument online de vizualizare a brandurilor care permite utilizatorilor să compare caracterul şi personalitatea a peste 3.000 de branduri din întreaga lume.

Brand Toys analizează informaţiile studiului BrandZ realizat de Millward Brown, luând în considerare analizele, căutările şi menţiunile în timp real în social media (Social Mention), generând o imagine a personalităţii brandului sub forma unei jucării amuzante, scrie Wall-Street.ro. Brand Toys îşi propune să ofere o imagine asupra modului în care consumatorii din întreaga lume înţeleg şi simt în legătură cu brandurile.
Cum ar arăta brandurile dacă ar fi jucării

"

2000. Dictatura pamfletariatului « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

2000. Dictatura pamfletariatului « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET: "rima generaţie de jurnalişti postdecembrişti a dat zeci de patroni care continuă să facă presă (Roşca Stănescu, Nistorescu, C.T.Popescu la un moment dat – s-a retras din această postură). Mai toate vîrfurile presei româneşti de azi au cîteva milioane bune în conturi. Următoarea generaţie a intrat în business altfel: părăsind presa şi intrînd ori în zona de comunicare şi PR în mari companii, ori angajaţi la stat, ori dînd consultaţii în perioade electorale"

Stelian Negrea: "Culmea ironiei, eu sunt securistul" - Media > EVZ.ro

Stelian Negrea: "Culmea ironiei, eu sunt securistul" - Media > EVZ.ro: "Vicepreşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Ioan Onisei, a declarat că, în opinia sa, organele de drept ar trebui să intervină şi să verifice dacă nu cumva, în cazul 'Stelian Negrea - Intact Media Group', 'se întrunesc elementele constitutive ale comiterii infracţiunii de şantaj'."

"Ivan Turbinca" si "Ultimul Sutto", in weekend la Teatrul Mihai Eminescu!

"Ivan Turbinca" si "Ultimul Sutto", in weekend la Teatrul Mihai Eminescu!: "Doua spectacole de teatru pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botoşani. Prima reprezentaţie este programata pentru ziua de sâmbătă, 21 mai 2011, începând cu ora 18.00, "Ivan Turbincă" fiind o dramatizare după povestea omonimă a lui Ion Creangă, iar a..."

Violonista Cristina Anghelescu, in concert pe scena Filarmonicii Botosani

Violonista Cristina Anghelescu, in concert pe scena Filarmonicii Botosani: "Invitati de înaltă ţinută artistică pe scena Filarmonicii Botoşani, unde vineri orchestra se va afla sub baghera experimentatului Dumitru Goia. Melomanii vor avea prilejul să o asculte pe una dintre cele mai strălucite violoniste ale României contemporane,..."