sâmbătă, 9 martie 2013

SOLUŢII PENTRU OTV: Dan Diaconescu îşi mută televiziunea în Rusia - Media > EVZ.ro

SOLUŢII PENTRU OTV: Dan Diaconescu îşi mută televiziunea în Rusia - Media > EVZ.ro: ""O să emit cu OTV din străinătate, Spania, Italia unde sunt multi români. O să-mi cumpăr o insulă a mea, înfig drapelul şi o să ne facem ţară noastră acolo", a afirmat Dan Diaconescu."

'via Blog this'

VIDEO Cezar, cu piesa It's my life, va reprezenta Romania la Eurovision 2013

VIDEO Cezar, cu piesa It's my life, va reprezenta Romania la Eurovision 2013: Cezar va reprezenta Romania la Eurovision 2013, dupa ce a castigat selectia nationala a concursului, cu piesa "It's my life". Piesa a fost desemnata castigatoare in baza notelor primite de la un juriu de specialisti, care au contat 50%, si prin televoting - 50%. Cezar a obtinut 9.774 de voturi din partea publicului, clasandu-se pe primul loc, cu 12 puncte. A fost urmat de Casa Presei cu 10 puncte si de Luminita Anghel cu opt puncte. Finala europeana a Eurovision Song Contest va avea loc in acest an la Malmo, Suedia, pe 18 mai.

ROMÂNII AU TALENT înregistrează record după record: Aproape 7 milioane de români au urmărit show-ul Pro TV

ROMÂNII AU TALENT înregistrează record după record: Aproape 7 milioane de români au urmărit show-ul Pro TV: Show-ul "Românii au talent" înregistrează record după record, astfel ediţia de vineri seară a emisiunii a fost urmărită de aproape 7 milioane de români, potrivit unui comunicat.





Melodie emoționantă pentru femei de 8 martie:One Woman: A Song for UN Women

Cel mai mare specialist în comunicare şi în limbajul trupului vine in Romania.

Cel mai mare specialist în comunicare şi în limbajul trupului vine in Romania.: Allan Pease, cel mai mare specialist in comunicare si in limbajul trupului, vine la Cluj-Napoca si participa la conferinta "How to be a people magnet", pe 27 martie, la Grand Hotel Italia.
Allan Pease are o cariera de succes, fiind cel mai dorit consilier pe comunicare al vedetelor, autor a 10 carti care au ocupat numarul 1 la categoria bestsellers si a altor 18 carti care fac parte din top 10 bestsellers si, cel mai important, este un om fericit si implinit din toate punctele de ...

ROMÂNII AU TALENT - Cine este concurentul care l-a impresionat pe Mihai Petre: "Îmi doresc să câştige un dansator şi tu ai şanse"

ROMÂNII AU TALENT - Cine este concurentul care l-a impresionat pe Mihai Petre: "Îmi doresc să câştige un dansator şi tu ai şanse": Un nou val de talente au luat cu asalt scena show-lui de la ProTV. Surprize, momente tensionate, numere emoţionante şi acte artistice neaşteptate şi-au făcut loc în cea de-a patra ediţie "Românii au talent".





Muzica populară a fost "sexy" la "Românii au talent"

Muzica populară a fost "sexy" la "Românii au talent": "E categoric cel mai sexy moment folcloric de până acum", a concluzionat Andi Moisescu când a văzut-o pe tânăra din Moldova ce cântă la 24 de instrumente muzicale.

„In Iad cartile sunt facute” - sambata la Teatrul Mihai Eminescu

„In Iad cartile sunt facute” - sambata la Teatrul Mihai Eminescu: altSambata, 9 martie, incepand cu ora  18.00, Teatrul Mihai Eminescu va invita la spectacolul „In Iad cartile sunt facute”