vineri, 23 noiembrie 2012

LARRY HAGMAN A MURIT. Imagini cu JR din "Dallas" în rolul care l-a făcut celebru - VIDEO

LARRY HAGMAN A MURIT. Imagini cu JR din "Dallas" în rolul care l-a făcut celebru - VIDEO: Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani, în urma complicaţiilor produse de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani.





DANSEZ PENTRU TINE: Striptease şi latino, dansurile serii. Dansul Nicoletei Luciu, ovaţionat de juraţi - VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE: Striptease şi latino, dansurile serii. Dansul Nicoletei Luciu, ovaţionat de juraţi - VIDEO: Mişcări ritmice, unduiri senzuale şi spectacol în cea de-a patra ediţie a show-ului DANSEZ PENTRU TINE. Dansurile serii sunt latino şi striptease. Introdus în premieră în acest show, dansul striptease a suscitat comentarii din partea juriului, dar şi ovaţii pentru prestaţia Nicoletei Luciu.





DANSEZ PENTRU TINE: Striptease şi latino, dansurile serii. Ce note au primit Nicoleta Luciu şi partenerul ei la această probă

DANSEZ PENTRU TINE: Striptease şi latino, dansurile serii. Ce note au primit Nicoleta Luciu şi partenerul ei la această probă: Mişcări ritmice, unduiri senzuale şi spectacol în cea de-a patra ediţie a show-ului DANSEZ PENTRU TINE. Dansurile serii sunt latino şi striptease. Introdus în premieră în acest show, dansul striptease a suscitat comentarii din partea juriului, dar şi ovaţii pentru prestaţia Nicoletei Luciu.





Oana Zăvoranu: Vrăjitoarea Melissa mi-a spus să-i dau bani şi maşina pentru a scăpa cu ...

Oana Zăvoranu: Vrăjitoarea Melissa mi-a spus să-i dau bani şi maşina pentru a scăpa cu ...: Oana Zavoranu a povestit vineri, in fata unui judecator de la Tribunalul Ilfov, cum a fost inselata de vrajitoarele Melissa si Vanessa, care au obtinut de la ea sume mari de bani si un autoturism de lux, sub pretextul ca doar asa poate scapa cu viata dupa ce i s-ar fi facut farmece, potrivit Mediafax.
Zavoranu a fost audiata de instanta, vineri, pentru prima data in dosarul in care Roxana Lider si Minca Rada, cunoscute ca vrajitoarele Vanessa si Melissa, sunt judecate, alaturi de mai multe ...

VIDEO Dan Tapalaga a lansat volumul Pretul adevarului. Un procuror in lupta cu sistemul

VIDEO Dan Tapalaga a lansat volumul Pretul adevarului. Un procuror in lupta cu sistemul: Vineri, la ora 16:30, la Targul de carte Gaudeamus, s-a lansat volumul "Pretul adevarului. Un procuror in lupta cu sistemul" - un dialog intre jurnalistul Dan Tapalaga si procurorul Daniel Morar. La eveniment au fost prezenti cei doi protagonisti ai cartii si, impreuna cu ei, Radu Paraschivescu si Cristian Pantazi.
  • Ramai pe HotNews.ro pentru a urmari LIVE VIDEO TEXT lansarea

COMENTARIU: Pilde creştine şi nu numai către preacuviosul Gigi

COMENTARIU: Pilde creştine şi nu numai către preacuviosul Gigi: Pentru multe poate fi arătat cu degetul Gigi Becali, nu şi pentru nesinceritate: “Trufia este păcatul cu care eu voi muri. Mă voi duce cu el în mormânt. De ce? Pentru că îmi place!”. Uită însă că toţi marii învăţaţi spun că gloria deşartă duce la pierzanie şi nu în primăvara europeană.





“Te salut, generaţie în blugi!” – Recital de poezie în memoria poetului Adrian Păunescu

“Te salut, generaţie în blugi!” – Recital de poezie în memoria poetului Adrian Păunescu: Duminica, ora 17 la Casa Tineretului Botosani (langa Opium), Trupa de Teatru “PAROL” in colaborare cu Asociatia Cultural Artistica “ARLECHIN” si Asociatia Organizatorilor de Evenimente Botosani organizeaza spectacolul “Te salut, generatie in blugi!” in memoria poetului Adrian Paunescu. “Pentru cei ce inca mai cred ca poezia e nemuritoare si va ramane pe veci nemuritoare va [...]

Artistul Dan Bălan: “Românii sunt cei mai răi oameni din lume”

Artistul Dan Bălan: “Românii sunt cei mai răi oameni din lume”:
Cântăreţul Dan Bălan, care este originar din Republica Moldova, dar a cunoscut succesul în România, a criticat dur românii şi presa din ţara noastră într-un interviu acordat unei publicaţii din Rusia.
Deşi a cunoscut faima şi a câştigat bani frumoşi în industria muzicală românească, devenind star internaţional alături de colegii lui de la O-Zone, Dan Bălan nu are deloc cuvinte de laudă pentru poporul român. "Voi, ruşii, nu înţelegeţi limba română. Presa din România a scris mult despre mine şi m-au implicat în foarte multe scandaluri. Toate sunt inventate! Românii sunt foarte duri, foarte serveri, sunt cei mai răi oameni din lume. Şi cei mai lipsiţi de profesionalism", a declarat Dan Bălan pentru Woman.ru.
A plecat din Chişinău, a cunoscut succesul în România şi s-a stabilit la New York
Dan Bălan, în vârstă de 33 de ani, este un cântăreţ moldovean cu cetăţenie română care trăieşte în prezent la New York. Artistul a devenit cunoscut în anul 1999, când a lansat trupa O-Zone, datorită colaborării cu o casă de dicuri din România. "După succesul incredibil de care s-a bucurat O-Zone în Republica Moldova, ne-am hotărât să ne încercam

Citeşte mai mult...

Un jurnalist de la televiziunea siriană de stat a fost asasinat.

Un jurnalist de la televiziunea siriană de stat a fost asasinat.: Un jurnalist din cadrul televiziunii siriene de stat a fost asainat, miercuri, intr-o zona din sudul Damascului, a anuntat agentia oficiala Sanaa, care a apreciat ca este vorba despre o crima comisa de "teroristi", termen prin care regimul lui Bashar al-Assad desemneaza rebelii, relateaza AFP, citata de Mediafax.
O organizatie nonguvernamentala (ONG), Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, a anuntat, de asemenea, ca Bassel Tawfiq Youssef a fost ucis prin impuscare de catre rebeli care ...