vineri, 21 decembrie 2012

Reclamă inedită: Parodia rap despre adevărata viaţă a unei mame. Clipul are peste 1 milion de vizualizări într-o săptămână - VIDEO

Reclamă inedită: Parodia rap despre adevărata viaţă a unei mame. Clipul are peste 1 milion de vizualizări într-o săptămână - VIDEO: Un videoclip care parodiază cântecele rap prezintă într-un mod inedit, deloc asemănător reclamelor tipice de Crăciun, viaţa femeilor care devin mame şi trebuie să se descurce cu bebeluşi gălăgioşi, suprafeţe lipicioase şi murdărie, clipul adunând un milion de vizualizări pe YouTube în doar o săptămână.





In Memoriam Adrian Neculau, exceptional profesor si intelectual anti-totalitar

In Memoriam Adrian Neculau, exceptional profesor si intelectual anti-totalitar: A incetat din viata profesorul Adrian Neculau, remarcabil psiholog roman, un om de aleasa tinuta academica si morala. Nu doar Universitatea din Iasi se afla acum in doliu, ci intreaga comunitate stiintifica romaneasca, toti cei care considera adevarul o valoare suprema, non-negociabila. Nu ne-am intalnit, dar am corespondat, indeosebi in legatura cu proiectul traducerii si publicarii in engleza a cartii de memorii a marelui om se stiinta, exemplarul intelectual democrat prigonit de comunisti, Nicolae Margineanu

Gerard Butler: Vreau să mă însor cu Mădălina Ghenea

Gerard Butler: Vreau să mă însor cu Mădălina Ghenea:
Îndrăgostit până peste cap, actorul scoțian Gerard Butler a mărturisit, din nou, că vrea să își întemeieze cât mai curând o familie alături de frumoasa româncă Mădălina Ghenea.
Invitat în emisiunea “Lorraine”, difuzată în Marea Britanie, actorul Gerard Butler a povestit ce simte pentru superba olteancă alături de care are o frumoasă relație de șapte luni. “Am o iubită, care este foarte draguță și aș dori ca, la un moment dat, să mă așez la casa mea, alături de ea”, a povestit Gerard, care vrea și să devină tată cât mai curând posibil.
Actorul scoțian vrea cât mai mulți copii
Sentimentul patern s-a dezvoltat de când a jucat în comedia romantică “Playing For Keeps”, în care a avut rolul antrenorului unei echipe de fotbal pentru juniori. “Îmi doresc copii. Mai ales acum, după ce am jucat în filmul ăsta și am fost înconjurat de atâția copii minunați. Cu adevărat minunați. Atât de minunați încât, la un moment dat, mi-am zis: «Da, vreau copii. Vreau copii exact ca voi»”, s-a confesat Gerard Butler.
Citeşte mai mult...