luni, 14 ianuarie 2013

Primele declarații făcute de Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. după divorț - Vedete > EVZ.ro

Primele declarații făcute de Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. după divorț - Vedete > EVZ.ro: "“Dragele mele, nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe picioarele mele – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun “punct, e timpul schimbării”. Există ceva în mine ce ţine de intuiţie, de simţul momentului când e oportună o mişcare radicală, pentru că ştiu că mă aşteaptă un tren în care nu e chip să nu urc."

'via Blog this'

Primele declarații făcute de Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. după divorț - Vedete > EVZ.ro

Primele declarații făcute de Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. după divorț - Vedete > EVZ.ro: "Ștefan Bănică a postat pe contul său de Facebook un mesaj scurt prin care ținea să le mulțumească fanilor pentru susținerea lor. „Mulţumesc pentru mesajele de bună-credinţă şi vă urez tuturor o săptămâna frumoasă!”, a postat artistul."

'via Blog this'

De ce bărbaţii preferă femeile rele | Romania Libera

De ce bărbaţii preferă femeile rele | Romania Libera: "Nu sunt disponibile tot timpul.

Adică nu-i caută, nu-i aşteaptă, nu-i vânează. Nu îşi schimbă planurile, interesele, pasiunile, nu renunţă la prieteni şi la viaţa lor pentru a o trăi pe a lui, rămânând interesante.

Nu sunt perfecte. Scorpiile ştiu că nu e necesar să fie perfecte pentru a menţine viu interesul bărbaţilor, ci trebuie să fie doar interesante. Ele au înţeles că perfecţiunea oboseşte, plictiseşte şi sperie. A fi prea agreabilă poate echivala cu pierderea concursului de „frumuseţe" şi creşterea riscului de a rămâne „fata bătrână"."

'via Blog this'

AMTINRIRI DIN EPOCA DE AUR. ŢIGĂRILE. Cuvântul "Kent" intrase în fondul principal de cuvinte

AMTINRIRI DIN EPOCA DE AUR. ŢIGĂRILE. Cuvântul "Kent" intrase în fondul principal de cuvinte: Zeci de imagini ale pachetelor deschid tot atâtea "sertare" cu poveşti şi amintiri. Dintre toate cele mai fumate ţigări rămân Carpaţi fără fi ltru, Snagov, BT şi Kent

David Cameron: „Doar imigranţii care muncesc vor fi primiţi în UK”

David Cameron: „Doar imigranţii care muncesc vor fi primiţi în UK”:

Primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, a declarat că doar imigranţii care vor să muncească ar trebui primiţi în ţară, chiar dacă astfel se va încălca principiul cheie al Uniunii Europene, acela al „liberei circulaţii”.
Marea Britanie va solicita noi reguli pentru a-i ţine departe pe „turiştii de beneficii” români şi bulgari care se presupune că ar intra în Marea Britanie odată cu ridicarea restricţiilor, în decembrie 2013, a subliniat primul ministru la emisiunea BBC Andrew Marr Show.
Cameron are în plan negocieri dure cu Uniunea Europeană în ceea ce priveşte politica de imigraţie, dar şi alte politici, precum directiva privind timpul de lucru, directiva ce limitează numărul de ore care pot fi lucrate de către personalul angajat. Cameron crede că UK ar trebui să facă excepţie şi de la această politică.
Citeşte mai mult...

Român de 43 de ani, găsit în Sicilia cu craniul zdrobit VIDEO

Român de 43 de ani, găsit în Sicilia cu craniul zdrobit VIDEO:

Un român în vârstă de 43 ani, angajat ca agricultor la Caltagirone, lângă Catania, în Sicilia, a fost găsit mort luni dimineaţă lângă o pădure de la marginea oraşului.
Potrivit ANSA, bărbatul- Sebastian Andrioiu - avea lovituri în zona capului, cauzate, potrivit anchetatorilor, cel mai probabil de un topor.



Procurorul Francesco Paolo Giordano (foto) a demarat o anchetă: autorităţile cred că este vorba de o răzbunare personală, dar nu exclud nicio ipoteză.

David Cameron va vorbi vineri despre relaţia Marii Britanii cu Uniunea Europeană.

David Cameron va vorbi vineri despre relaţia Marii Britanii cu Uniunea Europeană.: Premierul Marii Britanii, David Cameron, va rosti, vineri, in Olanda, un discurs despre relatia tarii cu Uniunea Europeana, anunta Downing Street, fara a oferi detalii, relateaza AFP, potrivit Mediafax.
Luni dimineata, David Cameron, care doreste reconfigurarea relatiei Marii Britanii cu UE, a respins ideea ca ar "santaja" partenerii europeni si ca demersul sau ar fi "periculos" pentru locul tarii in UE.
Discursul va fi rostit in fata reprezentantilor mediilor de afaceri si diplomatilor ...

Eminescu, celebrat la Brescia de scriitori români şi italieni

Eminescu, celebrat la Brescia de scriitori români şi italieni:
Duminică, 13 ianuarie, a avut loc la Cellatica, în provincia Brescia, evenimentul “Eminescu poet şi patriot”, dedicat memoriei scriitorului român, la aniversarea a 163 de ani de la naşterea sa. Organizatorul seratei a fost Viorel Boldiş, care a avut ca invitaţi atât oameni de cultură români, cât şi italieni.

Au avut, astfel, intervenţii: Giorgio Francesco Becchetti- consul onorific la Brescia; Alessandro Canzian de la editura “Samuele Editore”, poetul Lamberto Olivari, scriitoarele Irina Ţurcanu şi Valeria Raimondi, actorul Biagio Vinella şi Rita Takacs, traducătoarea poemului "Luceafarul" pentru  Samuele Editore.

În intervenţia sa, consulul onorific al României la Brescia, Giorgio Francesco Becchetti a vorbit despre relaţiile dintre cele două ţări, dar şi despre importanţa lui Eminescu în contextul literar şi istoric. Apoi, au intervenit: Biaggio Vinella – poest şi actor milanez, care a recitat în italiană framente din opera lui Eminescu, Irina Ţurcanu, care a vorbit despre Eminescu ca jurnalist şi patriot, poetul şi editorul Alessandro Canzian, cu un fragment di Luceafărul reinterpretat.
Rita Tacaks din Gorizia a citit un fragment din Luceafărul-  tradus de către ea- iar poetul Lamberto Olivari a vorbit despre Eminescu şi legăturile cu alţi mari poeţi italieni, cum ar fi Leopardi

Citeşte mai mult...

Cinci designeri români la Săptămâna modei de la Berlin

Cinci designeri români la Săptămâna modei de la Berlin:

Designerii români Andra Cliţan, Adelina Ivan, Stephan Pelger, Irina Schrotter şi Lucian Broscăţean vor reprezenta România la ediţia din acest an a Berlin Fashion Week, care se va desfăşura de marţi până duminică, transmite Mediafax.
Andra Cliţan, Adelina Ivan, Stephan Pelger, Irina Schrotter şi Lucian Broscăţea
n îşi vor expune colecţiile în cadrul proiectului "Romanian Designers" de la Berlin Fashion Week, potrivit site-ului oficial al evenimentului.
Aceasta este cea de-a cincea participare a României la festivalul de modă de la Berlin.
În prima zi a Berlin Fashion Week (BFW) va avea loc prezentarea de grup a designerilor români Andra Cliţan, Adelina Ivan şi Stephan Pelger. Aceştia îşi vor expune creaţiile în cadrul unui amplu proiect intitulat "Romanian Designers".
Designerul Andra Cliţan este la prima prezenţă la Festivalul de Modă de la Berlin, colecţia pe care o va expune publicului berlinez fiind "Sola Scriptura". Absolventă a Şcolii Superioare de Arte Decorative de la Strasbourg şi a Colegiului Central de Artă şi Design St. Martin din Londra, Andra Cliţan propune o colecţie cu influenţe culturale, o combinaţie de elemente care aparţin costumului tradiţionale românesc
Citeşte mai mult...

Lista lungă persoanelor BATJOCORITE de Mircea Badea | VIDEO

Lista lungă persoanelor BATJOCORITE de Mircea Badea | VIDEO: Limbajul suburban folosit de Mircea Badea în ultimii ani în cadrul emisiunii sale de la postul Antena 3 a atras sancţiuni din partea CNA, dar şi proteste pe internet. Pe lista "ţintelor" atacurilor abjecte lansate de moderatorul...

Cinci designeri români, la Săptămâna Modei de la Berlin

Cinci designeri români, la Săptămâna Modei de la Berlin: Designerii români Andra Cliţan, Adelina Ivan, Stephan Pelger, Irina Schrotter şi Lucian Broscăţean vor reprezenta România la ediţia din acest an a Berlin Fashion Week, care se va desfăşura de marţi până duminică.





VIDEO. Rubrica Meteo De La Prima TV, Prezentată De Vagabonzi | Pagina de media – Petrişor Obae

VIDEO. Rubrica Meteo De La Prima TV, Prezentată De Vagabonzi | Pagina de media – Petrişor Obae: "Rubrica „Meteo” a principalului jurnal informativ al Prima TV ”Focus” își schimbă prezentatorii, timp de o săptămână. Aceștia vor fi înlocuiți de Jeni (65 de ani), fără adăpost de 17 ani, Bogdan (42 de ani), om al străzii de 11 ani, și Nicușor (41 de ani), care locuiește pe stradă de mai bine de 11 ani.

Timp de cinci zile, cei trei oameni ai străzii și alții ca ei le vor spune milioanelor de telespectatori ai postului tv cum va fi vremea și cum să-și potrivească ținutele, astfel încât să se protejeze de gerul de afară."

'via Blog this'

Comicul de televiziune Mircea Badea a fost taxat dur: ”Își rezolvă frustrările și problemele personale în emisiune”. Badea confirmă analiza: ”Sunt un dement!” - Vedete > EVZ.ro

Comicul de televiziune Mircea Badea a fost taxat dur: ”Își rezolvă frustrările și problemele personale în emisiune”. Badea confirmă analiza: ”Sunt un dement!” - Vedete > EVZ.ro: "Cei care au analizat comportamentul comicului de televiziune Mircea Badea au ajuns la această concluzie după ce acesta și-a pierdut controlul în ediția din 13 ianuarie 2013 a emisiunii de divertisment pe care o realizează. Vizibil agitat, Badea a răspuns, cu limbajul unei persoane slab educate, unui articol din Evenimentul Zilei. Textul din cauza căruia Badea și-a pierdut controlul este legat de modul în care ministrul Radu Stroe a dispus demiteri în Jandarmerie. 
"

'via Blog this'

Ziua fără pantaloni în metrou

Kevin Costner, la Globul de Aur: “Mulţumesc oamenilor din România!”

Kevin Costner, la Globul de Aur: “Mulţumesc oamenilor din România!”:
Celebrul actor Kevin Costner nu a ratat nicio ocazie să laude plaiurile mioritice şi oamenii din România, fără de care nu ar fi reuşit să pună la punct o producţie atât de apreciată de cinefilii din Statele Unite ale Americii.
Numele României s-a auzit luni dimineaţă, la Los Angeles, la gala decernării premiilor Globul de Aur. Desemnat "cel mai bun actor într-o miniserie sau film de televiziune" pentru rolul din “Hatfields & McCoys”, celebrul actor Kevin Costner a ţinut să mulţumească, pe lângă celor care au făcut parte din echipa lui de filmare, şi "oamenilor din România".
“Suntem foarte bucuroşi că românii ne-au primit şi ne-au sprijinit. Mi-a plăcut foarte mult cât de mult munceau oamenii, iar asta ne-a ajutat foarte mult”, a mărturisit actorul.
Doi prieteni buni, Devil Anse Hatfield şi Randall McCoy, se întorc în localităţile natale după încheierea Războiul Civil. Tensiunile şi resentimentele dintre cei doi vor scăpa de sub control şi vor degenera într-o luptă. Cam asta e povestea, filmată în România, interpretată de Kevin Costner şi Bill Paxton, şi plină de premii.
Citeşte mai mult...

Globurile de aur 2012 - Covorul roșu

Jurnalistul Eugene Patterson, premiat cu Pulitzer, a murit la vârsta de 89 de ani.

Jurnalistul Eugene Patterson, premiat cu Pulitzer, a murit la vârsta de 89 de ani.: Jurnalistul american Eugene Patterson, premiat cu Pulitzer si militant pentru drepturile civile in statele americane sudice, in anii 1960, a murit sambata, la varsta de 89 de ani, informeaza foxnews.com, citat de Mediafax.
Potrivit purtatorului de cuvant al familiei sale, Patterson a murit din cauza unui cancer, sambata seara, inconjurat de familie si de prieteni, in resedinta sa din Florida.
Eugene Patterson era editorul publicatiei Atlanta Constitution atunci cand a fost recompensat cu ...

Globurile de aur au omagiat femeile și serviciile secrete. VEZI CÂŞTIGĂTORII! | MULTIMEDIA

Globurile de aur au omagiat femeile și serviciile secrete. VEZI CÂŞTIGĂTORII! | MULTIMEDIA: Premiile din 2013 au excelat la capitolul predictibilitate, cel puţin la nivelul personajelor feminine și la acela al spionilor: favoritul "Homeland" a obţinut cele mai importante trofee acordate de Asociația presei străine de la...

FOTOGRAFIA care ÎNCINGE SPIRITELE: Un bărbat foarte important în compania FEMEILOR DEZBRĂCATE - Panorama > EVZ.ro

FOTOGRAFIA care ÎNCINGE SPIRITELE: Un bărbat foarte important în compania FEMEILOR DEZBRĂCATE - Panorama > EVZ.ro: "Conform analiştilor şi presei din SUA, fotografia în care acest bărbat-nimeni altul decât Kennedy, pare să fi fost făcută în anii '50, când JFK era doar senator. În august 1956, senatorul a avut o vacanţă de două săptămâni, pe care şi-a petrecut-o pe un iaht, în Mediterana, în compania fratelui său, Ted Kennedy şi a senatorului George Smathers, conform TMZ. În poză, două femei se aruncă în apă fără costumul de baie, alte două, tot dezbrăcate, stau la plajă, la fel ca şi viitorul preşedinte al SUA."

'via Blog this'

Globurile de Aur 2013: "Argo" si Ben Affleck, marii castigatori ai serii

Globurile de Aur 2013: "Argo" si Ben Affleck, marii castigatori ai serii: Ceremonia de acordare a premiilor "Golden Globes" s-a incheiat in jurul orei 6 dimineata (ora Romaniei). Suprizele nu au lipsit nici in acest an, marele favorit, filmul "lincoln", cu 7 nominalizari a pierdut titlul de cel mai bun film in fata lui "Argo". Si regizorul Steven Spielberg s-a vazut depasit de Ben Affleck. In schimb, Daniel Day-Lewis a luat premiul de cel mai bun actor pentru rolul principal din "Lincoln". Jessica Chastain, a fost declarata cea mai buna actrita pentru rolul din Zero Dark Thirty. Cea mai buna comedie a fost "Mizerabilii", iar cel mai bun film strain "Amour".

Globurile de Aur 2013: "Argo" este cel mai bun film, iar Ben Affleck, cel mai bun regizor

Globurile de Aur 2013: "Argo" este cel mai bun film, iar Ben Affleck, cel mai bun regizor: Ceremonia de acordare a premiilor "Golden Globes" s-a incheiat in jurul orei 6 dimineata (ora Romaniei). Suprizele nu au lipsit nici in acest an, marele favorit, filmul "lincoln", cu 7 nominalizari a pierdut titlul de cel mai bun film in fata lui "Argo". Si regizorul Steven Spielberg s-a vazut depasit de Ben Affleck. In schimb, Daniel Day-Lewis a luat premiul de cel mai bun actor pentru rolul principal din "Lincoln". Jessica Chastain, a fost declarata cea mai buna actrita pentru rolul din Zero Dark Thirty. Cea mai buna comedie a fost "Mizerabilii", iar cel mai bun film strain "Amour".