luni, 2 aprilie 2012

FOTO Vedete de la Hollywood cu origini româneşti.

FOTO Vedete de la Hollywood cu origini româneşti.: Romania pare sa fie departe de Hollywood, insa numeroase vedete din cetatea filmului american au origini romanesti. Staruri de prima mana precum Natalie Portman, Winona Ryder, Dustin Hoffman sau Harvey Keitel se pot "lauda" cu stramosi de pe meleagurile noastre, scrie Mediafax.
Chiar anul trecut, actrita Natalie Portman, care a castigat un Oscar pentru rolul din "Black Swan/Lebada neaga", a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca are origini romanesti, ea fiind fiica unui medic ...

Locurile din învăţămân: cu 75.000 mai multe în ciclul primar şi cu 25. ...

Locurile din învăţămân: cu 75.000 mai multe în ciclul primar şi cu 25. ...: Numarul locurilor in invatamantul va creste cu 75.000 in ciclul primar odata cu organizarea clasei pregatitoare si cu 20.000 locuri in profesional, in schimb vor fi cu 25.000 mai putine in clasa a IX-a, potrivit proiectului Ministerului Educatiei privind cifra de scolarizare in anul 2012-2013, citat de Mediafax.

Proiectul de Hotarare de Guvern privind aprobarea cifrelor de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar si superior de stat in anul scolar si universitar 2012-2013 a fost ...

Personalităţi de la Hollywood cu origini româneşti - GALERIE FOTO

Personalităţi de la Hollywood cu origini româneşti - GALERIE FOTO: România pare să fie departe de Hollywood, însă numeroase vedete din cetatea filmului american au origini româneşti. Staruri de primă mână precum Natalie Portman, Winona Ryder, Dustin Hoffman sau Harvey Keitel se pot "lăuda" cu strămoşi de pe meleagurile noastre.





Leo DiCaprio şi Keanu Reeves îi fac curte unei românce. ...

Leo DiCaprio şi Keanu Reeves îi fac curte unei românce. ...:
Linda Croitoru, o tânără actriţă şi manechin de origine română, locuieşte la doi paşi de “cetatea filmului” de la Hollywood şi este cunoscută pe pământul american drept Linda Taylor.
Romanca a debutat ca fotomodel, apoi a făcut studii de actorie, iar în prezent este stabilită în Los Angeles, unde încearcă să îşi contureze cariera. Locuieşte la doar câteva case de vedetele de la Hollywood, iar peste Ocean se spune că vecinii Leonardo DiCaprio şi Keanu Reeves nu au rămas impasibili în faţa frumuseţii ei.
A plecat din Romania în urmă cu 12 ani
Nu mai locuieşte de 12 ani în România şi, după o perioadă petrecută în China şi după contracte importante la Paris şi Milano, s-a stabilit la Los Angeles de câţiva ani. A început ca model în emisiunea "Superbingo" de la Pro TV, prezentată de Florin Călinescu şi a apărut în reclame şi în videoclipuri de la Holograf, Krypton şi Vank.






Medalie primită de la Barack Obama
Românca se mai poate laudă cu o medalie primită de la însuşi preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama,

Citeşte mai mult...

Extravaganţă la petrecere aniversară de 20 de ani a Disneyland Paris. IMAGINI DE POVESTE

Extravaganţă la petrecere aniversară de 20 de ani a Disneyland Paris. IMAGINI DE POVESTE: Disneyland Paris împlineşte anul acesta 20 de ani, iar ieri, pe 1 aprilie, a dat startul unei aniversări unice.

Gestul eroic al Prinţului Harry. Cum a salvat viaţa unui rival în timpul unui meci de polo

Gestul eroic al Prinţului Harry. Cum a salvat viaţa unui rival în timpul unui meci de polo: Prinţul Harry a salvat viaţa unui om de afaceri american, intervenind rapid în momentul în care rivalul său din timpul unei partide de polo a căzut de pe cal şi a rămas inconştient la pământ.





Spitalul Elias: Starea de sănătate a actriţei Olga Tudorache este bună.

Spitalul Elias: Starea de sănătate a actriţei Olga Tudorache este bună.: Starea de sanatate a actritei Olga Tudorache este buna, iar in urma investigatiilor imagistice efectuate s-a infirmat suspiciunea de accident vascular cerebral, informeaza spitalul Elias intr-un comunicat remis, astazi, Agerpres.
''Doamna Olga Tudorache este internata in Spitalul Universitar de Urgenta "Elias" din 1 aprilie 2012 cu suspiciunea de accident vascular cerebral. In urma investigatiilor imagistice efectuate s-a infirmat aceasta suspiciune diagnostica si s-a apreciat ca este vorba ...

Inna atacă America

Inna atacă America: După turneul “I Am The Club Rocker” din Mexic, care s-a bucurat de succes, Inna va Statele Unite unde va avea concerte în San Francisco, Los Angeles, Seattle, Miami și Las Vegas.