duminică, 16 ianuarie 2011

Astrologues et astronomes s'affrontent autour du zodiaque

Astrologues et astronomes s'affrontent autour du zodiaque: "



Les signes du zodiaque sont-ils tous faux ? ... fr.euronews.net

Globurile de Aur: Reteaua de socializare a castigat Globul de Aur pentru cea mai buna drama

Globurile de Aur: Reteaua de socializare a castigat Globul de Aur pentru cea mai buna drama: ""Reteaua de Socializare" s-a aflat in fruntea castigatorilor celei de-a 68-a editie a Globurilor de Aur. Productia a castigat cel mai ravnit premiu al serii, cel pentru cea mai buna drama, pe langa alte 3 premii. Printre marii castigatori ai serii s-au numarat si "The Kids Are All Right"- cea mai buna comedie sau musical si "Haevnen"- cel mai bun film strain. Intra in articol pentru a vedea care au fost castigatorii celei de-a 68 editie a ceremoniei decernarii premiilor Globul de Aur.
  • Vezi aici pronosticurile HotNews.ro
"

"Părerea mea!" Hop şi Dan Negru despre Eminescu

Eminescu să ne judece: "
Dan Negru a avut curiozitatea să caute articole, prin publicaţii serioase, despre 15 ianuarie şi Eminescu. A găsit puţine, rare şi critice.
“Nu sunt mare admirator de Eminescu, nu-mi place Eminescu lui “Ce-ţi doresc eu ţie”, “Umbra mea” sau “Sărmanul Dionis” m-au mişcat mai mult decât “Luceafărul”, adică mi-a plăcut mai mult proza lui decât poezia. Şi dintre toate basmele abia aştept să-i citesc Darei, fetiţa mea, “Făt Frumos din lacrimă”. E poate cel mai şlefuit basm cult românesc.”

Predicţii pentru blogosferă

Predicţii pentru blogosferă: "

”Din aproape 60.000 de bloguri, câte există în prezent în România, conform Zelist.ro, puține au reușit să se facă într-adevăr cunoscute unui public foarte mare, de ordinul sutelor de mii sau chiar milioanelor de vizitatori, și la fel de puține reușesc să înregistreze venituri consistente. De așteptat ar fi, mai ales că interesul vizibil în vânzări al românilor pentru cărți este tot mai redus, să apară bloguri consacrate, axate mai mult pe informare și mai puțin pe componenta personală, care să atragă marea parte a publicului de pe internet. Poate nu anul acesta, dar la un moment dat tot se va întâmpla”, scrie Chinezu care citează Business Magazin.

Ciutacu (zice că ) îşi face bine meserie

Ciutacu îşi face bine meserie: "

Jurnalistul de la Antena 3, Victor Ciutacu are un moment de sinceritate pe blog. “Sunt zile în care am sentimentul că meseria asta blestemată e unul dintre puţinele lucruri bune, cu cap şi coadă, pe care sunt în stare să le fac”.

Provocare eco de la Cabral

Provocare eco de la Cabral: "

“Eu tot sper că vom începe să producem spoturi care vorbesc, care învaţă, care arată lucrurile aşa cum sunt, făcându-i pe oameni să înţeleagă de ce trebuie să facem ceva întru ecologie”, scrie Cabral, după ce a urmărit clipul cu Rompres.Aşa că cine are idei este rugat să le anunţe.

Stelian Tănase s-a înţeles cu Realitatea

Stelian Tănase s-a înţeles cu Realitatea: "

După ce toată săptămâna trecută, Tiberiu Lovin ne-a ţinut la curent cu informaţii despre negocierile dintre Stelian Tănase şi Realitatea Tv, acum aflăm că Tănase îşi va relua, de vineri, 21 ianuarie, emisiunile la postul din Casa Presei.

„După mai multe discuţii cu managementul televiziunii, Stelian Tănase a declarat că se va ocupa din nou de talk-show-urile “Tănase şi Dinescu” şi “3X3″, însă nu va fi şi directorul Realitatea TV. “Am avut o serie de discuţii cu Sorin Enache şi Sebastian Ghiţă şi le-am spus că rămân realizator, dar nu voi fi directorul Realitatea TV”, a declarat Tănase pentru Reporter Virtual. Contractul pentru cele două emisiuni expirase la 31 decembrie, săptămâna viitoare urmând ca acesta să fie reînnoit şi în forma sa scrisă. Şi Mircea Dinescu a confirmat pentru Reporter Virtual reluarea emisiunii “Tănase şi Dinescu”: “Da, vom reîncepe de vineri. Am fost şi eu plecat, şi Tănase”, a spus poetul potrivit Reporter Virtual.

Cum ne facem CV-ul

Cum ne facem CV-ul: "

Manafu ne dă din nou sfaturi. De această dată despre cum trebuie să arate şi mai ales cum să nu arate CV-ul nostru. Iată care sunt cuvintele pe care ar fi bine să le evităm în profilurile noastre:


1. Extensive experience

2. Innovative

3. Motivated

4. Results-oriented

5. Dynamic

6. Proven track record

7. Team player

8. Fast-paced

9. Problem solver

10. Entrepreneurial


În final, Manafu lansează în final şi o întrebare: Cum credeţi că e mai eficient să scriem într-un CV: să povestim cu cuvintele tale sau să apelam la formulari consacrate?

"

Tu ce te-ai face fără Facebook?

Tu ce te-ai face fără Facebook? 

Aproape vindecat de Facebook

Aproape vindecat de Facebook: "Am închis contul personal de Facebook cu o întârziere de douăzeci de zile faţă de termenul pe care mi-l propusesem."

Tu ce te-ai face fără Facebook?

Tu ce te-ai face fără Facebook?: "ANALIZĂ.  'Evenimentul zilei' a stat de vorbă cu mai mulţi utilizatori de Facebook despre zvonul că reţeaua s-ar închide. Există viaţă după Facebook? – o întrebare la care răspund Maria Dinulescu, Sanda Nicola şi Bogdan Ghiu,..."

Conflicte mari în "Moştenirea"

Conflicte mari în "Moştenirea": "De azi, familia lui Potcovarul revine la PRO TV. Secretele vor ieşi la iveală şi vor da viaţa eroilor peste cap, iar Stiven, fiul lui State, va face gafă după gafă."

Simpozion de artă fotografică la Botoşani

Simpozion de artă fotografică la Botoşani: "


Pentru prima dată în Botoşani, se organizează o întâlnire a pasionaţilor de fotografie, din judeţul Botoşani. Această primă ediţie face parte din calendarul de activităţi şi proiecte a Clubului Fotografilor din Botoşani şi este organizată în colaborare cu Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente din Botoşani.

Poeta Iulia Militaru, desemnată Tânărul scriitor al anului 2010

Poeta Iulia Militaru, desemnată Tânărul scriitor al anului 2010: "Poeta Iulia Militaru a fost desemnată Tânărul scriitor al anului 2010, sâmbătă seară la Gala Tinerilor Scriitori, în cadrul căreia au mai fost premiaţi, la categoriile poezie, proză şi critică, Ion Mureşan, Cătălin Pavel şi Alex Goldiş.

The Fighter | OFFICIAL trailer



Pronostic Hotnews pentru Globurile de Aur - Cel mai bun actor într-un rol secundar Christian Bale („The Fighter”),

Uşor, uşor Easy A Trailer - In Theaters 9/17




Cea mai bună actriţă într-o comedie sau film muzical. Pronosticul HotnewsEmma Stone („Easy A”)

Johnny Depp - Alice în Ţara minunilor/Alice in Wonderland - New Official Full Trailer (HQ)



Pentru Cel mai bun actor într-o comedie sau musical prognoza Hotnews este Johnny Depp (care are două nominalizări, pentru„Turistul” şi „Alice în Ţara Minunilor”)

Copiii sunt în regulă/'The Kids Are All Right' Trailer HD





Copiii sunt în regulă/'The Kids Are All Right' dat ca favorit la Globurile de aur categoria Cea mai bună comedie sau musical de Hotnews.ro 


 

Un întreg stadion sare în ajutorul unei fetiţe de 8 ani

Copiii cântă despre Eminescu

Copiii cântă despre Eminescu - elevii clasei a IV-a B, Scoala 11 Botoşani, inv.Filareta Rumega. Fragment din manifestarea "Gânduri despre Eminescu" organizată de Asociaţia culturală "Vis de Artist" în parteneriat cu Şcoala nr. 11 Botoşani vineri, 14 ianuarie 2011, în incinta Muzeului Judeţean. Elevii de la Şcoala nr. 11 cântă despre Mihai Eminescu. Manifestarea moderată de prof. Cătălina Constantinovici este inclusă în cadrul Programului "Întâlnirea de Astăzi", editia XX, derulat de Asociaţia culturală "Vis de Artist" din decembrie 2008, în colaborare cu Muzeul Judeţean Botoşani şi Direcţia pentru Sănătate Publică Botoşani.
From:
raducaj

Views:
9


0
ratings
Time:
01:36
More in
Travel & Events
"

Înregistrare video realizată de autorul atacului din Arizona, postată pe internet

Înregistrare video realizată de autorul atacului din Arizona, postată pe internet: "O înregistrare video realizată de autorul atacului din Arizona, Jared Loughner a fost făcută publică de Pima Community College, relatează Los Angeles Times în ediţia electronică.

Cati romani au emigrat in ultimii 4 ani de comunism

Cati romani au emigrat in ultimii 4 ani de comunism: "Sa pleci definitiv din Romania pe vremea lui Ceausescu era un lucru extrem de greu de realizat, iar datele arata ca intre 1986 si 1989 din tara au plecat in mod legal 134.338 persoane, insa maximul a fost atins in 1989, an in care 41.363 de romani au obtinut permisiunea de a se stabili in alta tara, scrie Cristian Orgonas pe blogul sau."

Ce sanse are Legea Educatiei Nationale sa fie pusa in opera ?

Ce sanse are Legea Educatiei Nationale sa fie pusa in opera ?: "Dupa amanari, discutii interminabile si incercarea de forta, reusita, a guvernului, de a impune Legea Educatiei Nationale (LEN) prin angajarea raspunderii, suntem in situatia publicarii ei in Monitorul Oficial, intr-o varianta foarte dura, exact ce ne trebuia in momentul de fata.

Se va aplica aceasta lege, in litera si spiritul ei?

Intrebarea este legitima, avand in vedere ca si in trecut am avut legi, unele bune sau foarte bune, de care s-a ales praful. N-a urmarit nimeni aplicarea lor, nu s-a folosit nimeni de “dura lex, sed lex”, n-a reusit nimeni sa stapaneasca musuroiul de interese starnit de aplicarea unei legi

"

In Memoriam Jiri Dienstbier: Conceptul disident al libertatii

In Memoriam Jiri Dienstbier: Conceptul disident al libertatii: "Jurnalist de mare calibru, distins intelectual si respectat diplomat, primul ministru de extrerne al unei Cehoslovacii devenita libera si democratica prin revolutia de catifea din noiembrie 1989, Jiri Dienstbier a fost unul din campionii Primaverii de la Praga. A incetat din viata, pe 8 ianuarie 2011, in varsta de 73 de ani.

Ca atatia colegi de generatie, Dienstbier crezut in posibilitatea socialismului cu chip uman, o strategie, ori mai exact spus, o viziune, o promisiune care in 1968 parea ca are un viitor. Astazi se poate zambi, se pot face ironii despre naivitatea acelei tentative de a sfida colosul birocratic, dar atunci, in acel an crucial, imaginatia a fost cateva luni la putere (spre a relua un slogan al studentilor francezi).

​"

PE SCURT: Diva Universal difuzează sezonul 2 din Soţia perfectă. Răzvan și Dani se întorc la lucru. Iar regizorul Peter Greenaway vine la Garantat 100%

PE SCURT: Diva Universal difuzează sezonul 2 din Soţia perfectă. Răzvan și Dani se întorc la lucru. Iar regizorul Peter Greenaway vine la Garantat 100%: "
Postul Diva Universal, fostul Hallmark, va difuza, din 30 ianuarie, noul sezon al serialului de succes Soția Perfectă. Începând din 17 ianuarie, Răzvan și Dani, proaspăt veniți din vacanță, își reiau emisiunea matinală de pe Antena1.
Iar Cătălin Ștefănescu îl are ca invitat în ediția Garantat 100% din această duminică pe regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucureşti pentru Festivalul de Film Experimental.
Despre sezonul 2 al serialului Soția perfectă
Cel de-al doilea sezon al serialului Soția Perfectă, care va putea fi vizionat pe Diva Universal, o readuce în centrul atenţiei pe Alicia Florick (Julianna Margulies), mama a doi copii (Zack şi Makenzie), care dupa 13 ani de absenţă s-a reîntors la profesia de avocat al apărării, la o firmă prestigioasă de avocatură din Chicago. De această dată, Alicia trebuie să aleagă dacă să rămână cu soţul ei, Peter sau să-şi construiască un viitor alături de Will, care între timp i-a devenit foarte apropiat.
Neața deschide sezonul în ton de petrecere
În prima ediţie din acest an, Răzvan şi Dani îi vor avea în platoul emisiunii pe Deep Central, Dj Andy şi Stela, Liviu Hodor şi Tara, dar şi alţii.
Cătălin Ștefănescu stă de vorbă cu Peter Greenaway
Peter Greenaway este apreciat drept un artist îndrăzneţ, creator al unei estetici cinematografice de neconfundat, pedagog, artist video, publicist. El este creatorul unor filme de referinţă, precum Contractul desenatorului, Burta arhitectului, Copilul din Mancon, Opt femei şi jumătate.
"

Fragmente atent selecţionate din spectacolul lui Caramitru, la Zilele Eminescu - VIDEO

Sîni, testicule şi mişcare sexuală de la Caramitru, la Zilele Eminescu - VIDEO: "Publicul botoşănean a avut parte sîmbătă seară de un spectacol original care a încheiat ediţia din acest an a Zilelor Eminescu. Pus în scenă de Ion Caramitru acesta a bine dispus asistenţa şi a..."

Miss America 2011 Teresa Scanlan vrea să intre în politică



Titlul de Miss America a fost câştigat anul acesta de reprezentanta statului Nebraska, Teresa Scanlan, de numai 17 ani.
Teresa Scanlan este cea mai tânără câştigătoare a titlului "Miss America" din ultimii 90 de ani. Scanlan a absolvit nu de mult  liceul, intenţionează să studieze dreptul, iar în  viitor să intre în politică.