joi, 4 octombrie 2012

Sparge coduri, secrete diplomatice, financiare, militare, mailuri private, mesaje telefonice. Mamutul care va intercepta tot ce mişcă şi se aude | VIDEO

Sparge coduri, secrete diplomatice, financiare, militare, mailuri private, mesaje telefonice. Mamutul care va intercepta tot ce mişcă şi se aude | VIDEO: Localitatea Bluffdale (Utah) era renumită doar pentru secta de mormoni, care numără peste 9.000 de membri.

De la piscină, la pat. Mimi, femeia care l-a avut pe Kennedy înainte să fie asasinat | VIDEO

De la piscină, la pat. Mimi, femeia care l-a avut pe Kennedy înainte să fie asasinat | VIDEO: Nu pot fi luate în totalitate în serios, dar constiuie o “probă” importantă în conturarea personalităţii unuia dintre cei mai semnificativi preşedinţi ai Americii, după cum comentează BBC.

SENATUL EVZ. Sărăcirea noastră spirituală

SENATUL EVZ. Sărăcirea noastră spirituală: Puţine speranţe se întrevăd pentru România în anii viitori, poate chiar în deceniile viitoare.

Claudiu Saftoiu: 872 de angajati TVR vor fi concediati printr-o procedura care costa 335.000 lei / Daca credeti ca obiectivul TVR este sa alerge dupa exclusivitati, iar misiunea acesteia nu este sa informeze si sa instruiasca, atunci vorbim despre altceva

Claudiu Saftoiu: 872 de angajati TVR vor fi concediati printr-o procedura care costa 335.000 lei / Daca credeti ca obiectivul TVR este sa alerge dupa exclusivitati, iar misiunea acesteia nu este sa informeze si sa instruiasca, atunci vorbim despre altceva: Saptamana viitoare incepe cel mai mare proces de selectie al angajatilor desfasurat in ultimii 20 de ani in TVR. La final, un sfert dintre cei peste 3000 de angajati vor fi dati afara din institutia in contul careia fiecare roman depune lunar 4 lei. Claudiu Saftoiu, sub coordonarea caruia se desfasoara acest proces, se va prezenta, tot saptamana viitoare, in Parlament, pentru a afla daca isi pastreaza sau nu functia de presedinte al Televiziunii Romane. Intr-un interviu pentru HotNews.ro, Saftoiu explica in detaliu mecanismul acestui proces si raspunde intrebarilor legate de independenta editoriala a jurnalistilor TVR, pusi in plina campanie electorala in fata unui examen de care depinde locul lor de munca.

DD RĂMÂNE FĂRĂ "JUCĂRIE". Angajaţii OTV opresc emisia pentru că nu şi-au primit salariile

DD RĂMÂNE FĂRĂ "JUCĂRIE". Angajaţii OTV opresc emisia pentru că nu şi-au primit salariile: Angajatii OTV au hotărat, astăzi, să oprească emisia postului pentru că nu-si primesc la timp salariile.

DD RĂMÂNE FĂRĂ "JUCĂRIE". Angajaţii OTV opresc emisia pentru că nu şi-au primit salariile

DD RĂMÂNE FĂRĂ "JUCĂRIE". Angajaţii OTV opresc emisia pentru că nu şi-au primit salariile: Angajatii OTV au hotărat, astăzi, să oprească emisia postului pentru că nu-si primesc la timp salariile.

Ce-a fost şi ce e în mintea lui Băsescu

Ce-a fost şi ce e în mintea lui Băsescu: Nu le ştiu chiar pe toate cu “data naşterii" dar în mintea mea toate se leagă. Cu cât trece timpul îmi pare tot mai clar că Traian Băsescu a gândit dinainte multe care s-au întâmplat şi se întâmplă.

​VIDEO S-a lansat Ymens Cloud Computing, prima platforma romaneasca de cloud

​VIDEO S-a lansat Ymens Cloud Computing, prima platforma romaneasca de cloud: Ymens este prima platforma de cloud computing dezvoltata local si ofera solutii integrate pentru nevoile de business din Romania. "Vrem ca antreprenorii din Romania sa stie ca exista Ymens. Oferim acces continuu la informatie fara limita de locatie, acces la tehnologie de ultima generatie fara limita de cost si integrare cu alte aplicatii fara limita de compatibilitate", a declarant Calin Butunoi, General Manager Ymens. (Articol webPR)