sâmbătă, 29 septembrie 2012

Acuzaţii grave la adresa lui Britney Spears: În casa artistei au fost găsite urme de metamfetamină

Acuzaţii grave la adresa lui Britney Spears: În casa artistei au fost găsite urme de metamfetamină: Fostul manager al lui Britney Spears, Sam Lufti, a declarat că, în urmă cu cinci ani, câini specializaţi în detectarea drogurilor ar fi mirosit urme de metamfetamină în casa artistei, informează Daily Mail.





Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugală: Este cel mai stupid lucru pe care l-am făcut

Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugală: Este cel mai stupid lucru pe care l-am făcut: Actorul Arnold Schwarzenegger consideră că aventura sa extraconjugală, din care a rezultat un copil şi care a dus la despărţirea de soţia lui, Maria Shriver, este cel mai stupid lucru pe care l-a făcut vreodată.





Zâna zânelor, prinsă de paparazzi cu amantul în pădure. Cum continuă povestea

Zâna zânelor, prinsă de paparazzi cu amantul în pădure. Cum continuă povestea: După 14 ani de mariaj, vedetei în vârstă de 43 de ani i s-au aprins călcâiele după un cameraman cu 10 ani mai tânăr, Andrei Băltăreţu. Cei doi au fost fotografiaţi într-un moment de maximă tandreţe, sărutându-se şi...

ZIUA DREPTULUI DE A ŞTI. TI-România: „perlele” magistraţilor, demne de concurenţă cu cele ale elevilor, la bacalaureat

ZIUA DREPTULUI DE A ŞTI. TI-România: „perlele” magistraţilor, demne de concurenţă cu cele ale elevilor, la bacalaureat: TI-România a lansat Raportul privind modul în care de instanţele şi parchetele din România respectă dreptul de acces la informaţii de interes public, ediţia a doua.ONG-ul dă exemple de instanţe şi parchete care “se tocmesc” cu...

Cele mai frumoase cereri în căsătorie VIDEO

Cele mai frumoase cereri în căsătorie VIDEO:

Căsătoria este unul din cele mai importante şi frumoase momente din viaţa unui cuplu. Dar mulţi tineri îşi doresc ca nu numai nunta să fie de neuitat, ci şi momentul cererii în căsătorie. Potrivit tradiţiei, bărbatul se aşează în genunchi şi îi întinde inelul iubitei sale, cerându-i mâna.
Dar, pentru ca atmosfera să fie una potrivită, deseori viitorii miri îşi plănuiesc gestul cu mult timp înainte şi chiar cu ajutorul prietenilor.
Pe Youtube se găsesc cele mai originale şi surprinzătoare cereri în căsătorie. Iată mai jos topul celor mai frumoase declaraţii de dragoste urmate de propunerea: „Vrei să te căsătoreşti cu mine”?

Angela Gheorghiu, aplaudată de Franco Zeffirelli la Milano

Angela Gheorghiu, aplaudată de Franco Zeffirelli la Milano:
Franco Zeffirelli a aplaudat reprezentaţia Angelei Gheorghiu de la Milano, la prima reprezentaţie din seria de spectacole "La Boheme", pe care le susţine la celebrul Teatro alla Scala.
La Milano, soprana a avut primul spectacol aniversar cu "La Boheme", pe care celebrul regizor de Franco Zeffirelli l-a realizat.
După reprezentaţia de miercuri, 26 septembrie, soprana va mai susţine spectacole pe 1, 4 şi 8 octombrie. Toate aceste spectacole pe care Angela Gheorghiu le susţine la Teatro alla Scala sunt sold-out. "La Boheme" face parte din seria spectacolelor de celebrare a 20 de ani de carieră internaţională a Angelei Gheorghiu pe marile scene ale lumii.
Soprana Angela Gheorghiu va fi distinsă, pe 25 octombrie, de Regele Mihai cu decoraţia "Nihil Sine Deo", ce este acordată personalităţilor marcante, care au realizat performanţe de înalt nivel.