sâmbătă, 23 februarie 2013

EUROVISION 2013: Robert Turcescu şi trupa "Casa presei" au condus la distanţă în ...

EUROVISION 2013: Robert Turcescu şi trupa "Casa presei" au condus la distanţă în ...: Primele sase melodii calificate in finala selectiei nationale EUROVISION 2013 au fost alese, sambata seara, de juriul de specialitate si prin voturile telespectatorilor.
Robert Turcescu si trupa sa "Casa presei" au condus clasamentul la mare distanta, potrivit Mediafax.
Pe de alta parte Liviu Guta nu a reusit sa impresioneze si nu s-a calificat in finala EUROVISION 2013.
Melodiile calificate in FINALA EUROVISION 2013 sunt urmatoarele:
Tudor Turcu, cu melodia "Hello".
Robert Turcescu si ...

Papa Benedict: Demonul vrea rău, suferință și corupție în lume - Internaţional > EVZ.ro

Papa Benedict: Demonul vrea rău, suferință și corupție în lume - Internaţional > EVZ.ro: "„Chiar dacă acum se termină comuniunea exterioară vizibilă”, rămâne „apropierea spirituală, o profundă comuniune în rugăciune”, a spus papa, care s-a adresat cardinalilor în postul Paştelui. Joseph Ratzinger le-a amintit prelaţilor că „Demonul vrea mereu să întineze creaţia lui Dumnezeu” prin „răul, suferinţa şi corupţia din lume”."

'via Blog this'

ANALIZĂ: Federaţia Rusă este faza terminală a ultimului imperiu colonial - VOCILE DREPTEI > EVZ.ro

ANALIZĂ: Federaţia Rusă este faza terminală a ultimului imperiu colonial - VOCILE DREPTEI > EVZ.ro: "Dar ceva nu merge, parcă nu ajunge.

Adică, Ion vrea să o ia de nevastă pe Maricica dar în loc să-i facă curte, să-i cumpere mărgele, parfum, flori, să o ducă, dacă nu la teatru, măcar la film, sau la un concert gratuit în piaţă, alege să o ia de păr, să o târască pe maidan, să o violeze după care să o înjure că e o târfă. Dar cu care, afirmă el, tot s-ar însura dacă Maricica ar fi ceva mai cooperantă şi ar avea acolo un orgasm două şi i-ar declara iubire în timpul violului. "

'via Blog this'

ANALIZĂ: Federaţia Rusă este faza terminală a ultimului imperiu colonial - VOCILE DREPTEI > EVZ.ro

ANALIZĂ: Federaţia Rusă este faza terminală a ultimului imperiu colonial - VOCILE DREPTEI > EVZ.ro: "Anost, ca mai toate imperiile. Previzibil. Arogant până la greţos, agresiv, intolerant, rigid, înţepenit, mincinos. Duhnind a moarte. Moartea pe care a lăsat-o în urmă şi moartea care, ca pe toate imperiile, îl aşteaptă. Pentru că, orice ar crede conducătorii acestuia, toate imperiile pier. În trecut mai lent, acum, ca toate celelalte, mai rapid.

Rusia practică în permanenţă stilul agresiv al acuzării celuilalt: acuză, dar nu se scuză. Genul ţâfnos, pus mereu pe harţă, care nu suferă ideea de a fi contestat şi de aceea cum te prinde cum te bate, chit că are sau nu motiv. Doar aşa, să ţii minte şi să fii în continuare supus. "

'via Blog this'

www.furios4you.com Sibienii au realizat cel mai mare dans "Harlem Shake"...

euronews cinema - Oscars 2013 : les 5 "meilleur films étrangers" sélecti...

Elevii olimpici vor munci pe GRATIS pentru a face site-ul Guvernului mai ușor de “citit”

Elevii olimpici vor munci pe GRATIS pentru a face site-ul Guvernului mai ușor de “citit”: Un grup de 25 de elevi, olimpici la matematică şi informatică de la trei colegii din București vor lucra în acest weekend la realizarea unor aplicații care să facă site-ul Guvernului mai puțin stufos.

Elevii olimpici vor munci pe GRATIS pentru a face site-ul Guvernului mai ușor de “citit”

Elevii olimpici vor munci pe GRATIS pentru a face site-ul Guvernului mai ușor de “citit”: Un grup de 25 de elevi, olimpici la matematică şi informatică de la trei colegii din București vor lucra în acest weekend la realizarea unor aplicații care să facă site-ul Guvernului mai puțin stufos.

RECORD ABSOLUT: Peste 7 milioane de telespectatori s-au uitat la “Romanii au talent”, pe ProTV

RECORD ABSOLUT: Peste 7 milioane de telespectatori s-au uitat la “Romanii au talent”, pe ProTV: Chiar dacă pare greu de crezut, cifrele de audienţă înregistate de show-ul de la Pro TV au fost şi mai mari decât cele atinse săptămâna trecută. "Românii au talent" a obţinut cea mai bună audiență de când s-a lansat emisiunea în...

Inteligenta umana se afla intr-un declin lent, sustine un genetician de la Universitatea Stanford - Creierul - HotNews.ro

Inteligenta umana se afla intr-un declin lent, sustine un genetician de la Universitatea Stanford - Creierul - HotNews.ro: ""Pariez ca daca un cetatean obisnuit din Atena anului 1.000 i.Hr. ar aparea dintr-o data in mijlocul nostru, el (ea) ar fi printre cele mai straluciti si mai activi intelectual colegi sau prieteni de-ai nostri, cu o memorie buna, o gama larga de idei si o idee clara despre problemele importante. In plus, mi-as dori sa cred ca ar fi printre cele mai stabili emotional prieteni sau colegi de-ai nostri", scrie geneticianul la inceputul unui articol publicat in revista stiintifica Trends in Genetics."

'via Blog this'

Filmele nominalizate la Oscar au adunat deja 2 miliarde.

Filmele nominalizate la Oscar au adunat deja 2 miliarde.: Studiourile cinematografice ale caror productii au fost nominalizate anul acesta la Oscar la categoria cel mai bun film, au castigat impreuna 2 miliarde de dolari din vanzarile de bilete, fiind printre cele mai vizionate filme din anul 2012, conform Reuters.

Sase din cele noua filme intrate in cursa pentru Oscar la categoria cel mai bun film, printre care si favoritele "Argo" si "Lincoln", au realizat incasari de cel putin 100 de milioane de dolari fiecare in cinematografele din SUA si ...

VIDEO Filmul Amour, marele castigator la premiile Cesar 2013

VIDEO Filmul Amour, marele castigator la premiile Cesar 2013: Lungmetrajul "Amour", de Michael Haneke, recompensat cu premiul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes 2012, a fost marele castigator la gala Cesar 2013, obtinand trofeele categoriilor principale, inclusiv distinctia pentru cel mai bun film, relateaza Mediafax.
  • Vezi in articol lista completa a castigatorilor premiilor Cesar 2013

Cutremur în lumea VEDETELOR. DIVORŢ DE LUX după 12 ani de căsnicie / VIDEO

Cutremur în lumea VEDETELOR. DIVORŢ DE LUX după 12 ani de căsnicie / VIDEO: Presa americană anunţă o posibilă "despărţire de probă" a celebrului cuplu Michael Douglas - Catherine Zeta Jones, după 12 ani de căsnicie. Reprezentanţii celor doi au anunţat că nu este adevărat, dar tabloidele din SUA...

Criminali prinși cu ajutorul Google. Cine urmează? - Stiri capital > EVZ.ro

Criminali prinși cu ajutorul Google. Cine urmează? - Stiri capital > EVZ.ro: "Mai mulți infractori au fost prinși prin analizarea istoricului de căutări de pe Google, scrie Reuters. Aici sunt incluși un hoț de artă care a căutat pe Google numele pictorului al cărui tablou îl furase pentru a vedea cât valorează și un criminal care a postat detalii despre crima sa înainte ca acestea să fie făcute publice, pentru a vedea ce crede lumea despre el. Însă accesul la aceste informații private are și o parte foarte proastă."

'via Blog this'

RECLAME COMESTIBILE în ZIARE. Noul nivel al campaniilor publicitare

RECLAME COMESTIBILE în ZIARE. Noul nivel al campaniilor publicitare: Dacă v-ați întrebat veodată ce gust are hârtia cu aromă de portocale, în curând e posibil să puteți testa ”produsul”. Fanta a lansat o campanie de publicitate în revistele americane care folosește hârtia...