marți, 6 decembrie 2011

SENATUL EVZ: Cine a fost Nicu Ceauşescu? Ispita comunismului dinastic. Epilog

SENATUL EVZ: Cine a fost Nicu Ceauşescu? Ispita comunismului dinastic. Epilog: Pe măsură ce regimul devenea tot mai iraţional, pe măsură ce decrepitudinea morală şi dezastrul social ajungeau la cote paroxistice, Nicu se identifica tot mai puternic cu părinţii săi.

Decizia nr. 692 din 29.11.2011

Decizia nr. 692 din 29.11.2011: privind spotul publicitar „Eugenia” difuzat de posturile de televiziune

-
Decizii de sancţionare

Decizia nr. 675 din 29.11.2011

Decizia nr. 675 din 29.11.2011: privind amendarea cu 5.000 lei a S.C. B1 TV CHANNEL S.R.L.

-
Decizii de sancţionare

Decizia nr. 674 din 29.11.2011

Decizia nr. 674 din 29.11.2011: privind amendarea cu 12.000 lei a S.C. ANTENA TV GROUP S.A.

-
Decizii de sancţionare

Chiulangiii din scoli, monitorizati de ISJ!

Chiulangiii din scoli, monitorizati de ISJ!: Absenteismul din scoli este atent monitorizat de Inspectoratul Scolar Judetean, situatia lunara cu numarul absentelor de la nivelul unitatilor scolare din judet fiind transmisa si la Ministerul Educatiei.

Alexandra Hrincescu, inspector educativ in cadrul ISJ a declarat ca...

VIDEO | SENZATIONAL: Valeriu Iftime si-a gresit cariera » Vezi cum il imita pe Ghici-Gol

VIDEO | SENZATIONAL: Valeriu Iftime si-a gresit cariera » Vezi cum il imita pe Ghici-Gol:

Imagini cu Valeriu Iftime facand show la Tele M


Prezent luni la emisiunea “Dialog Deschis” de la Tele M, finantatorul Valeriu Iftime nu s-a putut abtine pana nu l-a imitat pe atacantul Bogdan Ghiceanu (vezi video – sus): “Domnul Iftime vreau sa plec la Iasi.. Vreauuu sa promovez”


.


.

Chiulangiii de la Botoşani luaţi în vizor de Daniel Funeriu - AFLĂ de ce

Chiulangiii de la Botoşani luaţi în vizor de Daniel Funeriu - AFLĂ de ce: Ministerul Educaţiei şi Cercetării a cerut situaţia absenţelor pe fiecare judeţ din ţară, astfel reprezentanţii Inspectoratul Şcolar Judeţean vor prezenta un astfel de bilanţ al elevilor...

Ada Macovei a dat cadouri de Moş Nicolae - AFLĂ cui

Ada Macovei a dat cadouri de Moş Nicolae - AFLĂ cui: Ada Macovei, inspector şcolar general, a făcut urări de împlinire a dorinţelor tuturor elevilor din judeţul Botoşani cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae, atât în ghetuţe, cât şi în...

Absolvenţii Universităţii "Spiru Haret" au scăpat de reluarea licenţei!

Absolvenţii Universităţii "Spiru Haret" au scăpat de reluarea licenţei!: Absolvenţii Universităţii "Spiru Haret" care au parcurs programe de studiu neautorizate şi neacreditate au scăpat oficial de obligaţia de a-şi susţine examenul de licenţă într-o altă instituţie de învăţământ, informeaza Gandul.info.
...

Video:Andreea Balan - Mosule ce tanar esti ( Bobby Moore Remake 2011)

CENZURĂ LA ADEVĂRUL: Articolul de prima pagină, interzis pe site

CENZURĂ LA ADEVĂRUL: Articolul de prima pagină, interzis pe site: Cel mai important subiect din ziarul Adevărul de astăzi nu a fost suficient de important şi pentru varianta online a publicaţiei. O anchetă marcată Exclusiv Adevărul ce poartă titlul „Bouranu, ţepar prin metoda boschetarul” a fost interzisă pe online. Din informaţiile paginademedia.ro, Peter Imre, directorul general Adevărul Holding, s-a opus publicării articolului. Din această cauză,... mai mult »

Video: Imnul stupefiantului de la Serviciul Române de Comedie

NESIMŢIRE. Vezi cum fură Capatos poze de pe bloguri.

NESIMŢIRE. Vezi cum fură Capatos poze de pe bloguri.: Naraviti la trai nineaca pe munca altora, angajatii din trustul Intact au dobandit prostul obicei de a se impauna cu creatii artistice la care n-au contribuit nici macar cu un pixel. Si, cum s-o fure pe Mona Lisa din muzeu le-ar fi cam greu, fura si ei ce pot, de pe unde pot. In speta, de pe internet, ca e la liber si aici, zic copiii de suflet ai baiatului cu ochi albastri, poti face orice. Poti sa uzi si canapeaua. Canapeaua lui Capatos, normal, ca la el si voiam sa ajung.
Fostul jurnalist, ...

Vocea României se aude de două ori pe săptămână

Vocea României se aude de două ori pe săptămână: Începând din această săptămână, show-ul Vocea României de la Pro TV va fi difuzat nu doar marţi seara, ci şi vinerea, de la ora 20.15. În ediţia din această seară, antrenorii Smiley şi Horia Brenciu îşi aruncă în luptă echipele, astfel ca cei patru concurenţi din fiecare echipă se vor întrece pentru marele premiu, de... mai mult »

Gabriel Garcia Marquez a câştigat un proces care a durat 17 ani

Gabriel Garcia Marquez a câştigat un proces care a durat 17 ani: Faimosul scriitor columbian, premiat cu Nobel, fusese dat în judecată pentru cartea sa, "Cronica unei morţi anunţate", informează "The Guardian".

Inna, şofer de ocazie pentru francezi. VEZI AICI cum a condus trei super bolizi

Inna, şofer de ocazie pentru francezi. VEZI AICI cum a condus trei super bolizi:

Inna dovedeşte încă o dată că e mai apreciată peste hotare decât la noi. În Franţa, Inna a fost invitată în emisiunea “Fast Club” să testeze trei bolizi: Alfa Romeo 8C, Aston Martin DBS şi Ferrari 599 GTB Fiorano.


Emisiunea franceză Fast Club se doreşte un fel de corespondent al celebrei emisiuni britanice Top Gear. Până când Inna îl va întâlni pe Jeremy Clarkson, a avut ocazia să-şi facă “încălzirea” la volanul a trei bolizi în cadrul emisiunii francezilor: Alfa Romeo 8C, Aston Martin DBS şi Ferrari 599 GTB. Mai mult, la volanul unui Aston Martin DBS, artista a intrat în pielea lui James Bond.










Citeşte mai mult...