vineri, 11 ianuarie 2013

Voia să ȘTIE toată lumea că era A LUI. IUBITA “oficială“ a lui Mihai VITEAZUL - Panorama > EVZ.ro

Voia să ȘTIE toată lumea că era A LUI. IUBITA “oficială“ a lui Mihai VITEAZUL - Panorama > EVZ.ro: "Bucurându-se de mare influenţă la Curtea din Alba Iulia şi cunoscând mai multe limbi, Velica se pare că ”i-a slujit” ca interpretă lui Mihai Viteazul, după victoria de la Călugăreni, din august 1595, când acesta a fost primit de către principe. Din acel moment, se pare, a intrat în ”anturajul” lui Mihai, care ar fi folosit-o un timp ca... ”informatoare”. "

'via Blog this'

Tarantino răspunde AGRESIV unui reporter: "Nu sunt sclavul tău!". Ce întrebare l-a înfuriat pe celebrul regizor - VIDEO - Mediafax

Tarantino răspunde AGRESIV unui reporter: "Nu sunt sclavul tău!". Ce întrebare l-a înfuriat pe celebrul regizor - VIDEO - Mediafax: "Mişcând din cap a refuz, Quentin, în vârstă de 49 de ani, a spus: "Nu-mi pune întrebări de genul ăsta. Nu muşc momeala. Refuz întrebarea ta."

Imediat, jurnalistul Guru-Murthy a încercat să-i explice că este datoria lui să afle părerea regizorului, moment în care Tarantino a răspuns şi mai agresiv: "Nu sunt sclavul tău, iar tu nu eşti stăpânul meu. Nu poţi să mă faci să dansez după cum cânţi tu. Nu sunt o maimuţă.""

'via Blog this'

Marea Britanie: "Pradatorul sexual" Jimmy Savile, fost prezentator vedeta al BBC, a abuzat persoane cu varsta cuprinse intre 8 si 47 de ani, timp de peste 50 de ani - International - HotNews.ro

Marea Britanie: "Pradatorul sexual" Jimmy Savile, fost prezentator vedeta al BBC, a abuzat persoane cu varsta cuprinse intre 8 si 47 de ani, timp de peste 50 de ani - International - HotNews.ro: "Un raport al politiei britanice a creionat un tablou coplesitor al abuzurilor sexuale comise timp de peste 50 de ani, fara a fi pedepsit, de fostul prezentator vedeta al BBC Jimmy Savile, victimele avand varste cuprinse intre opt si 47 de ani, in timp ce justitia isi cere acum scuze, scrie AFP.

Jimmy Savile, mort in 2011 la 84 de ani, era un "pradator sexual" care a profitat de statutul sau de celebritate pentru a comite 214 "acte criminale", dintre care 34 violuri, intre 1955 si 2009, se arata in raportul politiei si al serviciilor de protectie a copilului, la capatul a trei luni de ancheta in acest scandal care a zguduit presa britanica."

'via Blog this'

Ochiul de jurist al premierului si un baiat foarte destept

Ochiul de jurist al premierului si un baiat foarte destept: De curand, ochiul de jurist al premierului s-a uitat lung la dosarul penal al colegului de alianta, Dan Voiculescu. Pupila i s-a dilatat de indignare: judecatorul care a decis trimiterea dosarului de la Tribunal inapoi la Inalta Curte a comis o eroare, trebuie cercetat si sanctionat! Alt caz, alta speta: fostul sau coleg de facultate, Remus Borza, ajunge administrator judiciar la Hidroelectrica. In aceasta calitate, isi angajeaza propria firma de avocatura pentru a reprezenta compania in vreo cateva zeci de procese. Ochiul de jurist al premierului nu se mai dilata, cel putin nu in public, ci priveste bland cum Borza administreaza cu o mana bunurile statului si cu alta incaseaza.

Un candidat la postul de director al Operei Române Cluj îi acuză pe Andrei Marga şi Victor ...

Un candidat la postul de director al Operei Române Cluj îi acuză pe Andrei Marga şi Victor ...: Un candidat la postul de director al Operei Romane Cluj a dat in judecata Ministerul Culturii reclamand trucarea concursului pentru functie si faptul ca secretarul de stat Victor Opaschi si seful ICR, Andrei Marga, ar fi intervenit in favoarea contracandidatului sau, care a fost declarat castigator.
Ioan Vrasmas, unul dintre cei doi candidati pentru postul de director al Operei Nationale Romane Cluj-Napoca, a declarat, vineri, ca la proba scrisa de proiecte, desfasurata la sfarsitul ...

Bustul lui Nichita Stănescu de vânzare la fier vechi!



Helsinki Samba Carnaval 2012 - Império do Papagaio's Butterflies

TVR, buget de 200.000 de euro pentru Eurovision 2013

TVR, buget de 200.000 de euro pentru Eurovision 2013: Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea Televiziunii Române la concursul Eurovision 2013, care se va desfăşura în luna mai, la Malmo, în Suedia,

Filmele aflate în cursa pentru Oscar, o lecţie de istorie americană - VIDEO

Filmele aflate în cursa pentru Oscar, o lecţie de istorie americană - VIDEO: Aproape jumătate dintre lungmetrajele aflate în cursa pentru premiul Oscar la categoria "cel mai bun film" au ca subiecte pagini decisive din istoria Statelor Unite ale Americii.





Filmele aflate în cursa pentru Oscar, o lecţie de istorie americană - VIDEO

Filmele aflate în cursa pentru Oscar, o lecţie de istorie americană - VIDEO: Aproape jumătate dintre lungmetrajele aflate în cursa pentru premiul Oscar la categoria "cel mai bun film" au ca subiecte pagini decisive din istoria Statelor Unite ale Americii.





FOTOGRAFII incredibile cu oraşul Ierusalim, acoperit de ZĂPADĂ.

FOTOGRAFII incredibile cu oraşul Ierusalim, acoperit de ZĂPADĂ.: Cea mai puternica furtuna din ultimii 20 de ani a acoperit, joi, cu un strat de 20 de cm de zapada orasul Ierusalim si cateva regiuni din Orientul Apropiat.
Scolile si drumurile au fost inchise, iar israelienii si palestinierii au iesit in strada pentru a se juca in zapada.
Citeste si FOTO: Cum arata "DEMONUL" care a speriat RUSIA in timpul Razboiului Rece
Intre timp, australienii se confrunta cu un val de canicula nemaiintalnit.
Galeria de mai sus contine cateva fotografii cu orasul ...

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au decis să divorţeze

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au decis să divorţeze:
Vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică a anunţat pe contul ei de Facebook că ea şi soţul ei, Ştefan Bănică Jr., au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani.
Vedeta de televiziune Andreea Marin şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.
S-au căsătorit în urmă cu şapte ani şi au împreună o fetiţă
Andreea Marin Banica a scris pe contul ei de Facebook despre decizia de a se desparti de sotul ei, Stefan Banica Jr. "Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru", a scris Andreea Marin în mesajul de pe Facebook.






"Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru

Citeşte mai mult...

Gala Critics' Choice Awards 2013 şi-a desemnat câştigătorii. Premiile reprezintă un barometru important pentru Oscarurilor. Care sunt marii câştigători

Gala Critics' Choice Awards 2013 şi-a desemnat câştigătorii. Premiile reprezintă un barometru important pentru Oscarurilor. Care sunt marii câştigători: Premiile Critics' Choice deţin un record de invidiat în ceea ce priveşte prezicerea câştigătorilor la Oscar. În ultimii 14 ani, mai mult de jumătate dintre câştigătorii Critics' Choice Awards la categoriile de interpretare şi cel mai bun film au câştigat premii Oscar, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru 70% dintre regizori. Prin comparaţie, peliculele premiate cu Globurile de Aur, acordate de Hollywood Foreign Press Association, au reuşit să se impună la Oscaruri în mai puţin de 50% din cazuri, în aceeaşi perioadă citată.