miercuri, 6 aprilie 2011

Oana Zavoranu cere daune de 2,5 milioane de euro de la ProTV si Pepe

Oana Zavoranu cere daune de 2,5 milioane de euro de la ProTV si Pepe: "Scandalul dintre Oana si Pepe a ajuns si la procurori. Potrivit procurorilor, pentru «violarea secretului corespondentei, santaj si amenintare», Oana ii cere sotului ei, Pepe, dar si emisiunii «Happy Hour» (PRO TV), daune de 10 milioane de lei"

Russie : le pouvoir cyberpirate ?

Pirates of the Caribbean : On Stranger Tides - From Disneyland to the Bi...

CA Realitatea Media va recomanda adunării generale a acţionarilor să rezilieze contractul cu Asesoft

CA Realitatea Media va recomanda adunării generale a acţionarilor să rezilieze contractul cu Asesoft: "

Consiliul de Administraţie al Realitatea Media s-a întâlnit miercuri şi a votat să ceară adunării generale a acţionarilor Realitatea Media rezilierea contractului cu Asesoft.

“Am decis să cerem adunării generale a acţionarilor rezilierea contractului cu Asesoft”, a declarat Sorin Freciu pentru Mediafax.

De cealaltă parte, Sebastian Ghiţă a declarat că Asesoft a făcut o recomandare către adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media, ca în cazul în care decide să nu rezilieze contractul cu Asesoft, să schimbe CA al Realitatea.

“S-a votat o recomandare către adunarea generală a acţionarilor de reziliere a contractului cu Asesoft. Şi noi am făcut o recomandare adunării generale a acţionarilor (AGA) ca, în cazul în care nu se reziliază contractul, să schimbe Consiliul de Administraţie al Realitatea Media. Dacă nu, o să întreprindem noi demersuri să schimbăm Consiliul de Administraţie al Realitatea Media”, a declarat pentru Sebastian Ghiţă pentru Mediafax.

Sebastian Ghiţă a mai spus că doar în instanţă poate fi desfăcut contractul dintre Asesoft şi Realitatea Media.

“Noi vom păstra acest contract. Dânşii, dacă doresc, trebuie să acţioneze în instanţă”, a spus Sebastian Ghiţă. El a precizat că “situaţia s-a mai detensionat”.

Sorin Freciu:

“Consiliul de Administraţie s-a întrunit legal. Au participat toţi membrii Consiliului de Administraţie şi am decis să cerem adunării generale a acţionarilor rezilierea contractului cu Asesoft”

Decizia de a cere AGA să rezilieze contractul a fost luată de Consiliul de Administraţie al Realitatea Media cu două voturi “pentru” (Sorin Freciu şi Dragoş Nedelcu – reprezentanţii Realitatea Media) şi o abţinere (Alexandru Iacobescu-reprezentantul Asesoft).

Foto: Răzvan Vălcăneanţu

"

Un posedat ideologic. Cine a fost Mihail Roller?

Un posedat ideologic. Cine a fost Mihail Roller?: "Generatiile mai tinere n-au prea auzit despre Roller si strategia de teroare ideologica numita rollerism. Aparatele ideologice comuniste au functionat prin actiunile unor indivizi concreti, servitorii zelosi ai dogmelor marxist-leniniste. Acesti oameni au asigurat inregimentarea culturala, rusificarea ca strategie pedagogica anti-nationala, eliminarea si distrugerea elitelor intelectuale din scoli si facultati, lichidarea mostenirilor spirituale democratice si impunerea pseudo-valorilor drept repere inconturnabile ale “noii civilizatii”."

Ogilvy a realizat noua campanie de imagine pentru Money Channel

Ogilvy a realizat noua campanie de imagine pentru Money Channel: "

Agenția de publicitate Ogilvy a realizat cea mai nouă campanie de imagine a postului Money Channel, care are drept slogan Economia e viața.

Lansarea noii platforme strategice “Economia e viață”, care reprezintă direcția de construcție și evoluție a postului TV la nivel editorial, coincide cu 5 ani de existență a Money Channel.

Înainte de alte detalii, iată cum arată spotul TV:

Click here to view the embedded video.

“Economia e religie. Economia e sex. Economia e artă. Economia e dramă. Money Channel şi Ogilvy văd economia ca fiind…Viaţă.”

Anunţată încă de la jumătatea lunii martie printr-un teasing TV, campania de imagine continuă din 5 aprilie şi se va derula timp de aproximativ două luni, pe diferite canale media: TV; radio; presa şi online, cu bannere pe site-uri economice şi de interes general şi Facebook.

Dani Macarie, Creative Director Ogilvy :

“Nu există viaţă în afara economiei. Orice fapt de viată poate fi tradus printr-un concept economic. Şi invers. Pe acest adevăr se construieşte campania (…) care sper că-şi va convinge publicul de faptul că o televiziune economică vorbeşte mai mult decât oricare alta despre viaţa fiecăruia dintre noi.”

"

webRelease: Doar 45,2% dintre elevii din mediul rural participa la invatamantul liceal

webRelease: Doar 45,2% dintre elevii din mediul rural participa la invatamantul liceal: "In Romania anului 2011, pe fondul crizei economice, accesul la educatie ramane o problema pentru multi copii si familiile acestora. Astfel, 25% dintre copiii din mediul rural nu merg la gimnaziu si doar 45,2% dintre elevii din mediul rural participa la invatamantul liceal, rata de participare fiind cu 32% mai mica decat a celor din mediul urban*. Pentru a atrage fonduri care vor facilita integrarea sociala, accesul la educatie si la sistemul de sanatate , World Vision Romania vine in sprijinul copiilor defavorizati si desfasoara pana pe 15 mai 2011 campania 2% "Nu-i lasa sa ajunga in strada"."

SIP cere Tribunalului hotărâri la urgenţă

SIP cere Tribunalului hotărâri la urgenţă: "
Sindicaliştii din învăţământ au cerut sprijin la Tribunalul Botoşani pentru acordarea în regim de urgenţă a hotărârilor judecătoreşti în locul certificatelor constatatoare. În primele două luni ale anului, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) a luat în calcul la acordarea salariilor majorate cu 33% şi certificatele constatatoare, însă din luna aprilie se cer doar hotărâri judecătoreşti, potrivit inspectorului şcolar adjunct Daniel Botezatu.
"

Vanghelie unei ziariste: Lăsaţi-mi adresa şi vin seara la dumneavoastră

Vanghelie unei ziariste: Lăsaţi-mi adresa şi vin seara la dumneavoastră: "Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, i-a replicat, miercuri, unei jurnaliste care l-a întrebat dacă Adrian Severin ar trebui să îşi dea demisia din PE, de ce vrea să-i strice ziua cu aceste probleme şi a continuat:

"

Un grup important de publisheri online presează BRAT să transparentizeze sursele de audiență ale siteurilor

Un grup important de publisheri online presează BRAT să transparentizeze sursele de audiență ale siteurilor: "

Gazeta Sporturilor a trimis către SATI, în această dimineață, o inițiativă prin care solicită ca “datele privind referrerii tuturor siteurilor BRAT să devina pe deplin transparente către publisheri, agenții și clienți”, scrie HotNews, care îl citează pe Augustin Roman, directorul site-urilor din reteaua GSP.

Printr-un acces transparent la aceste date, toți cei interesați ar putea vedea de unde provine traficul siteurilor românești, înscrise în SATI.

“Agențiile de publicitate și clienții sunt unanimi în a sprijini acest gen de transparență si ei sunt principalii beneficiari ai unei audiențe clare”, se arată in cererea lansată de GSP.ro.

Potrivit lui Augustin Roman, “avem acordul de principiu al Ringier (Mihnea Vasiliu), Realitatea Media (Sorin Kosz), TPU și Q2M (Dragoș Stanca), ARBOmedia (Călin Rotăruș), Adevarul pentru a lansa dezbaterea în SATI”.

HotNews se declară, de asemenea, susținător al inițiativei GSP.

"

TVR este dispus să plătească 1 milion euro pe sezon pentru meciurile din Liga I

TVR este dispus să plătească 1 milion euro pe sezon pentru meciurile din Liga I: "

TVR este dispus să ofere un milion de euro pe sezon competiţional pentru a achiziţiona de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) pachetul 9 de meciuri din Liga I, au declarat pentru Mediafax surse din Televiziunea Publică.

Potrivit aceleiași surse, suma de de trei milione de euro pentru următoarele trei sezoane competiţionale, pe care conducerea TVR este dispusă să o ofere LPF va fi discutată mâine în Consiliul de Administraţie al TVR, de la ora 11.00.

La licitaţia organizată luni, LPF a stabilit un preţ de pornire de 3,5 milioane de euro pe sezon pentru pachetul de meciuri dorit de TVR.

Pâna în momentul de față, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a reușit să vânda trei pachete: pachetul 1 catre RCS&RDS, pachetul 2 către Romtelecom și pachetul 8 către Antena TV Group. Din vânzarea celor trei pachete, LPF câștigă suma de 36,6 milioane de euro, fără TVA.


Sursa foto: zf.ro

"

Lectura la români, redusă de TV şi Internet

Lectura la români, redusă de TV şi Internet: "Internetul este principalul vinovat pentru scăderea interesului românilor pentru lectură, conform unui studiu realizat de site-ul ivox.ro."

CNSAS: Nicolae Breban a fost colaborator al Securităţii

CNSAS: Nicolae Breban a fost colaborator al Securităţii: "Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a cerut Curţii de Apel Bucureşti să constate calitatea de colaborator al fostei Securităţi a scriitorului Nicolae Breban.

STUDIU: Tinerii nu se simt mândri că sunt români.

STUDIU: Tinerii nu se simt mândri că sunt români.: "Peste jumatate dintre elevii de clasa a XII-a nu se simt mandri ca sunt romani, 53% considera ca a fi bun cetatean inseamna doar sa respecti legile si 39% din tineri cred ca un bun cetatean nu se defineste prin implicare sociala sau politica, se arata in studiul 'Implicarea civica si politica a tinerilor' realizat de Fundatia Soros Romania.
In comparatie cu elevii: 86% dintre adulti declara ca se simt destul de mandri sau foarte mandri ca cetateni ai Romaniei.
Pentru acest studiu 5.861 de ..."

Articolul saptamanii: 27-02 Martie/Aprilie 2011

Articolul saptamanii: 27-02 Martie/Aprilie 2011: "Iata si care sunt articolele saptamanii => 27-02 Martie/Aprilie 2011: [1]==>> Pe “Atlaurian’s Blog” aflam ca: “Protestul s-a întrerupt, nedumeririle rămân”: “De ieri, 30 martie, 2011, protestul profesorilor din Laurian (alături de al celorlalte licee și școli generale), început acum două săptămâni și jumătate, pentru neplata salariilor, s-a întrerupt. În mare parte, presa a informat [...]"

Oaspeţi din Ucraina la Biblioteca Botoşani

Oaspeţi din Ucraina la Biblioteca Botoşani: "În perioada 7-10 aprilie, un grup de studenţi ai Universităţii Naţionale "Iurii Fedkovici" din Cernăuţi, însoţiţi de prof. univ. Lora Bostan, vor efectua un stagiu de documentare la Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu" Botoşani. Nu..."

Bataie de joc fata de fostii angajati ai Apa Grup!

Bataie de joc fata de fostii angajati ai Apa Grup!: "Fostii angajati ai societatii Apa Grup, intrata in insolventa, isi cer drepturile in strada! Cativa salariati ai fostului operator de apa si canal din judetul Botosani au protestat astazi in fata sediului Nova Apaserv, acuzand ca nu si-au primit salariile pe luna martie,..."

Sindicaliştii din educaţie vor certificate de trezorerie în locul banilor

Sindicaliştii din educaţie vor certificate de trezorerie în locul banilor: "Propunerea a venit din partea Ligii Sindicatelor din Învăţământ care vin cu o soluţie pentru plata eşalonată a drepturilor financiare destinate cadrelor didactice, câştigate în instanţă şi..."

Negru Dana, Miss ATL 2011 e din Republica Moldova: "Prefer lucrurile stabile"

Din categoria “ Ce mai fac missele şi misterii noştri?” 







De departe, cei mai populari elevi ai liceului A.T.Laurian sunt câştigătorii ediţiilor de Miss  şi Mister ATL.  Astăzi, avem ocazia să o cunoaştem mai bine pe Negru Dana, câştigătoarea titlului de Miss Preuniversitaria ATL 2011. Ea ne vorbeşte despre participarea la concurs, dar nu ezită să ne împărtăşească şi planurile ei de viitor.

Dana, pentru început , te rog să iţi faci o mică prezentare.
Mă numesc Negru Daniela. M-am născut în Republica Moldova şi sunt elevă a Colegiului Naţional „A.T.Laurian” în clasa a XII-a , profilul bilingv-franceză. Am 19 ani şi sunt nativă a zodiei Balantă. Despre mine aş putea spune că sunt o persoană foarte încăpăţânată, uneori prea încăpăţânată. Sunt o fire deschisă, sociabilă şi optimistă.
Care este deviza ta în viaţă?
În viaţă mă ghidez după deviza “ Trăieşte fiecare clipă de parcă ar fi ultima din viaţa ta, dar fă-o cu cap!”
Enumeră te rog câteva dintre hobby-urile tale.
Îmi place foarte mult teatrul. Fac parte din trupa de teatru Katharsis a ATL-ului . Iubesc pianul. Am făcut 5 ani de pian în Republica Moldova. Un ultim hobby ar fi lectura. Ador să citesc pe timp de ploaie.
Ce te-a determinat să participi la acest concurs?
Mi-am dorit să particip la Miss încă din clasa a IX-a, dar nu am reuşit să ajung la preselecţie. Am lăsat pe anul următor, dar m-am îmbolnăvit. În clasa a XI-a am reuşit să particip, dar nu am luat decât locul II . După toate acestea mi-am zis că nu pot pleca din Laurian fără coroniţa de Miss.
Ce crezi că ai avut în plus faţă de celelalte concurente, motiv pentru care ai fost desemnată câştigătoare?
Nu ştiu ce am avut în plus faţă de celelalte fete, înălţimea poate. Toate au fost foarte frumoase , dar posibil ca experienţa , faptul că sunt familiarizată cu scena , sa-şi fi spus cuvântul.
Consideri că exeperienţa trăită la concurs iţi poate fi benefică în viitor?
Desigur. Orice fel de experienţă trăită îţi este benefică. Acestea formează un ,,album al vieţii’’. Clipa trece , dar ampernta rămâne pentru totdeauna.
Că veni vorba de viitor, ce facultate intenţionezi să urmezi?
Mereu mi-am dorit să fac medicina. Am renunţat la un momendat dat , dar am revenit la ideea itiţială. Deci, medicina.
Te-ai gândit vreo clipă să-ţi construieşti o carieră de model?
Sincer , da. M-am gândit la o carieră în modeling , dar am renunţat . Nu e vorba doar de drumul greu , ci şi de durata meseriei. Mereu se va gasi una si mai frumoasă . După cum spunea Lawrence : ,, Gloria poate fi întunecată de alta şi mai mare. ”. Eu prefer lucrurile stabile.
Mulţi dintre băieţi probabil ar fi curioşi să afle dacă ai prieten. Ne poţi da mai multe detalii despre acest subiect?
Da. Vă pot spune că am o relaţie de doi ani jumătate.
Ai vreun mesaj pentru viitorii participanţi la concursurile de Miss si Mister?
Le-aş spune ce mi-a spus şi mie o mică  Miss : ,, Ţine minte, nu scena te stăpâneşte pe tine, tu o stăpâneşti pe ea.’’
Dana, îţi mulţumesc pentru timpul acordat şi îţi doresc să ai mult noroc pe viitor !

Genoveva Răuţu

Liana Ganea: "Presa românească se află într-o situaţie dezastruoasă".

Liana Ganea: "Presa românească se află într-o situaţie dezastruoasă".: "Directorul Agentiei de Monitorizare a Presei, Liana Ganea, a precizat, in cadrul emisiunii 'Dezbaterile RL', ca presa din Romania manifesta 'derapaje incredibile' in procesul de informare a publicului. Liana Ganea a avertizat ca, in conditiile in care manipularea va ramane o practica a presei de interes general, publicul isi va pierde interesul pentru subiectele 'serioase' si fie va migra si mai mult catre presa tabloida, fie va renunta cu totul la consumul produselor mass-media.
Liana Ganea a ..."

Actorul Ion Besoiu îl turna la Securitate pe Ion Caramitru.

Actorul Ion Besoiu îl turna la Securitate pe Ion Caramitru.: "Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca actorul Ion Besoiu a fost colaborator al securitatii, potrivit Televiziunii Romane.
Potrivit actiunii din instanta, Ion Besoiu ar fi avut numele conspirativ de 'Bogdan'. In calitate de director al Teatrului 'Bulandra', actorul ar fi dat note informative despre colegii sai. Intr-o informare, ar fi raportat ca actorul Ion Caramitru a primit o bursa in Statele Unite ale Americii si ..."

Un grup de mari publisheri on-line si regii preseaza SATI pentru transparentizarea surselor de trafic ale siteurilor

Un grup de mari publisheri on-line si regii preseaza SATI pentru transparentizarea surselor de trafic ale siteurilor: "Gazeta Sporturilor a trimis catre SATI, miercuri dimineata, o initiativa prin care solicita ca "datele privind referrerii tuturor siteurilor BRAT sa devina pe deplin transparente catre publisheri, agentii si clienti", dupa cum spune Augustin Roman, directorul site-urilor din reteaua GSP. Printr-un acces transparent la aceste date, toti cei interesati ar putea vedea de unde provine traficul siteurilor romanesti. "Agentiile de publicitate si clientii sunt unanimi in a sprijini acest gen de transparenta si ei sunt principalii beneficiari ai unei audiente clare", se arata in cererea lansata de GSP.ro."

Topul mogulilor de presă din România.

Topul mogulilor de presă din România.: "Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, fratii Paunescu si fratii Micula. Asa arata un Top 5 al asa-numitilor moguli de presa din Romania, asa cum a fost intocmit de Agentia de Monitorizare a Presei.
Directorul organizatiei, Liana Ganea, a precizat, intr-o discutie transmisa de romanialibera.ro si Radio Lynx, ca toate aceste personaje se incadreaza in urmatorul profil: oameni bogati, cu activitate politica, cu interese de afaceri in afara mass-media si cu probleme in justitie.
'Ma ..."

Mofturile unei românce, recunoscute internaţional.

Mofturile unei românce, recunoscute internaţional.: "Soprana Angela Gheorghiu este una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea operei. Insa celebritatea sopranei nu se datoreaza numai talentului sau, ci si mofturilor de 'diva' prin care s-a facut remarcata la nivel international.
Ea isi anuleaza concertele care nu ii plac, lipseste constant de la repetitii, se cearta cu producatorii dar si cu designerii costumelor, potrivit thestar.co.
Cel mai recent moft al sopranei a fost retragerea 'din motive artistice' dintr-o productie a Operei ..."

Vita incaltata, huligani, catea turbata - apelativele lui CV Tudor la adresa autoritatilor (rechizitoriul procurorilor)

Vita incaltata, huligani, catea turbata - apelativele lui CV Tudor la adresa autoritatilor (rechizitoriul procurorilor): "Corneliu Vadim Tudor a spus, in timpul scandalului privind evacuarea sediului PRM, ca e demnitar european, a cerut sa fie arestat, i-a apostrofat pe executor si fortele de ordine, strigandu-le "imbecililor, folositi Politia la furat" si ca "este trimisa o catea turbata la furat cu sapte haidamaci", relateaza Mediafax. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie consemneaza, in rechizitoriul prin care a fost deferit justitiei Vadim Tudor pentru nerespectarea hotararii judecatoresti si ultraj, sirul evenimentelor dar si apelativele europarlamentarului la adresa executorului judecatoresc si a politistilor care il insoteau in actiunea de evacuare a sediului PRM.​"

Vita incaltata, huligani, catea turbata - apelativele lui CV Tudor la adresa autoritatilor (rechizitoriul procurorilor)

Vita incaltata, huligani, catea turbata - apelativele lui CV Tudor la adresa autoritatilor (rechizitoriul procurorilor): "Corneliu Vadim Tudor a spus, in timpul scandalului privind evacuarea sediului PRM, ca e demnitar european, a cerut sa fie arestat, i-a apostrofat pe executor si fortele de ordine, strigandu-le "imbecililor, folositi Politia la furat" si ca "este trimisa o catea turbata la furat cu sapte haidamaci", relateaza Mediafax. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie consemneaza, in rechizitoriul prin care a fost deferit justitiei Vadim Tudor pentru nerespectarea hotararii judecatoresti si ultraj, sirul evenimentelor dar si apelativele europarlamentarului la adresa executorului judecatoresc si a politistilor care il insoteau in actiunea de evacuare a sediului PRM.​"

Oana Zăvoranu, externată. Vezi aici diagnosticul

Oana Zăvoranu, externată. Vezi aici diagnosticul: "Deşi nu era refăcută complet, Oana Zăvoranu a părăsit ieri Spitalul CF2 din Capitală, în jurul orei 14.00, 'pe semnătură', după cum a declarat ea însăşi la postul B1 Tv."

Câştigătorii Concursului judeţean de fizică creativă „Ştefan Procopiu”

Câştigătorii Concursului judeţean de fizică creativă „Ştefan Procopiu”: "Elevi de la Palatul Copiilor Botoşani în domeniul Fizicii Aplicate – automatizări-robotică au participat în perioada 26-29 martie la Concursul judetean de fizica creativa « Stefan Procopiu ». Au participat cu lucrari practice elevi din tot judetul.


"

Profesorii vor sa fie despagubiti pentru intarzierea salariilor pe luna februarie!

Profesorii vor sa fie despagubiti pentru intarzierea salariilor pe luna februarie!: "1000 de membri de sindicat afiliati la LSI solicita daune pentru intarzierea platii salariilor pe luna februarie, actiunea fiind deschisa la Tribunalul Botosani si indreptata impotriva directorilor de scoli, a Primariei Botosani, dar si catre ISJ si Ministerul Educatiei...."

Grecia: A fost descoperit cel mai vechi text scris din Europa

Grecia: A fost descoperit cel mai vechi text scris din Europa: "O tablita de lut veche de peste 3000 de ani, considerata ca fiind cel mai vechi text scris si lizibil din Europa, a fost descoperita in Grecia, a declarat pentru AFP arheologul Michael Cosmopoulos, profesor la unviersitatea din Missouri (SUA)."

Relansarea B1 TV s-a văzut în audiență. Câți români s-au uitat la noul B1?

Relansarea B1 TV s-a văzut în audiență. Câți români s-au uitat la noul B1?: "
În comparație cu marii jucători, audiențele B1 TV sunt modeste, dar față de perioada de până la relansare, creșterea este semnificativă.
Până la 17 martie, B1 TV avea o audiență medie pe zi, în mediul urban, de 18.000 de telespectatori. Seara, în Prime Time, media era de 40.000.
Care este ratingul acum, după relansarea echipei lui Sorin Oancea, dar și care sunt cele mai urmărite emisiuni, în continuare:
  • După media pe zi, audiența în perioada 17-31 martie a fost de 30.000 de telespectatori, aproape dublu față de primele săptămâni din martie.
  • Seara, în intervalul 19.00 – 23.00, media de audiență a noului B1 a fost de 55.000 de telespectatori (față de 40.000 înainte de lansare).
Audiența comparativă a postului B1 TV în luna martie, în mediul urban:
MEDIA PE ZIPRIME TIME
Mii persoaneRtg %Mii persoaneRtg %
1-16 martie180.2400.4
17-31 martie300.3550.5

Pasul fortunei și talk-show-ul lui Turcescu, cele mai urmărite emisiuni

Cea mai urmărită emisiune a relansatului B1 fost Pasul fortunei. Fiecare din cele doua ediții ale programului a fost vazută, în medie, de 137.000 de telespectatori din mediul urban. În top urmează Un campion pentru România.
Evenimentul zilei, emisiunea cu Robert Turcescu și Ion Cristoiu a avut o medie de 74.000 de telespectatori.
Emisiunea tabloid – Cancan TV – a scos o medie peste 50.000 de persoane iar show-ul lui Margineanu (Bazar Bizar) a atras 44.000 de telespectatori.
Cele mai urmărite emisiuni de la B1 TV, după relansare, după audiența medie în mediul urban:
Mii persoaneRtg%
1Pasul Fortunei1371.2
2Un campion pentru Romania1080.9
3Evenimentul zilei740.7
4360 grade720.6
5Meteo - Stirile B1 TV 20.00570.5
6Stirile B1 TV 20.00520.5
7Cancan TV500.4
8Stirile B1 TV 14.00490.4
9Stirile B1 TV 15.00450.4
10Bazar Bizar440.4
11Producatorii merg mai departe430.4
12Condamnatii380.3
13Stirile B1 TV 23.00380.3
14Sport - Stirile B1 TV 23.00370.3
15Lumea in 10.000 de minute270.2
16Actual B1 TV260.2
17Nemuritorii230.2
18Generatia cu cheia de gat230.2
19Cinemas230.2
20Stirile B1 TV 18.00220.2
Sursa foto: Evenimentul Zilei
"

De ce nu mai stau românii pe hi5

De ce nu mai stau românii pe hi5: "În urmă cu ceva ani, aproape că nu exista tânăr român, student sau licean, să nu-și etaleze fotografiile făcute cu telefonul mobil pe hi5, o rețea de socializare care a cunoscut un succes enorm în România și nu numai. În era..."

Elevii de la Palat vor reprezenta judetul la etapa nationala a concursului de fizica creativa "Stefan Procopiu"

Elevii de la Palat vor reprezenta judetul la etapa nationala a concursului de fizica creativa "Stefan Procopiu": "Elevi de la Palatului Copiilor Botoşani, care activează în domeniul Fizicii Aplicate –automatizări - robotică, au participat în perioada 26-29 martie 2011 la Concursul judetean de fizica creativa "Stefan Procopiu", competiţie la care au participat cu..."

JOI: Concert simfonic sub bagheta lui Ioan Adrian Morar, invitat violoncelistul Razvan Suma

JOI: Concert simfonic sub bagheta lui Ioan Adrian Morar, invitat violoncelistul Razvan Suma: "Botoşănenii sunt aşteptaţi joi, de la ora 18.30, la concertul săptămânal al Filarmonicii Botoşani, invitaţi fiind dirijorul Ioan Adrian Morar şi violoncelistul Răzvan Suma.
Programul concertului de joi, 7 aprilie:..."