duminică, 20 februarie 2011

Ce meserie trebuie sa ai ca sa-ti mearga bine in recesiune? Top joburi cautate si pe timp de criza! - www.InCont.ro

Ce meserie trebuie sa ai ca sa-ti mearga bine in recesiune? Top joburi cautate si pe timp de criza! - www.InCont.ro: "Contabil. In vremuri ce criza orice mic patron vrea sa-si gestioneze cat mai bine banii. De aceea contabilii sunt la mare cautare in aceasta perioada, fie pentru micile afaceri de familie, fie pentru unele mai mari.

Domeniul educatiei. Nu vorbim aici despre sistemul de stat, unde in ultima perioada s-au facut disponibilizari si unde nu exista prea mari sanse de angajare in viitorul apropiat. Dar cu un sistem de invatamant in care nimeni nu mai are incredere, tot mai multi romani recurg la institutiile de educatie private, in special la nivel de cresa sau de gradinita."

Doi jurnalisti germani retinuti in Iran au fost eliberati

Doi jurnalisti germani retinuti in Iran au fost eliberati: "Jurnalistii germani arestati in urma cu patru luni dupa ce au intervievat copilul unei femei condamnate la moarte prin lapidare pentru adulter, Sakineh Mohammadi Ashtiani, au fost eliberati. Un tribunal a anulat pedeapsa cu 20 de luni de inchisoare, solicitand doar o amenda in valoare de 50.000 de dolari pentru fiecare dintre jurnalisti, permitand astfel eliberarea lor."

Andreea Raicu şi Miss Fata de la ţară

Andreea Raicu: Fetele de la ţară nu vin să caute milionari în Capitală: "Andreea Raicu revine cu al doilea sezon al emisiunii Miss fata de la ţară, la Prima TV."

"Dedicaţi mai mult timp CV-ului".

"Dedicaţi mai mult timp CV-ului".: "Dragos Gheban remarca faptul ca, desi exista multa informatie despre cum sa ne pregatim pentru cautarea unui loc de munca, in continuare, CV-urile sunt foarte slab redactate. Gheban recomanda sa detaliem responsabilitatile avute la fostul loc de munca si sa acordam cel mai mult timp construirii aplicatiei pentru un job, pentru ca este o dovada de seriozitate.
O persoana cu un CV care are suficiente informatii cu privire la experienta anterioara, dar, in acelasi timp, si corelate cu postul ..."

Start carierei în IT.

Start carierei în IT.: "Persoanele interesate de a se pregati la nivelul standardelor pietei de munca actuale si de a obtine un job in IT&C pot urma programele educationale ale proiectului 'Start Cariera in IT".
Proiectul 'Start Cariera in IT" va cuprinde patru programe educationale in 2011, care se aliniaza direct la cerintele angajatorilor de pe piata IT&C. Astfel, participantilor li se va oferi pregatire pentru posturile cu cea mai mare cautare in Romania, respectiv network security specialist, PHP ..."

Semnalele unui şef protectiv (2).

Semnalele unui şef protectiv (2).: "Daca vom acorda atentie felului in care vorbeste un sef, tonului vocii, gesturilor, posturii si expresiilor faciale, putem identifica rapid daca este unul protectiv in contextul mediului profesional.
Gesturi
Veti observa la tipul de sef protectiv gesturi deschise ale mainilor, cu palmele si bratele la vedere tot timpul. Prin acest tip de gesturi deschise si largi, el ne indica faptul ca nu are nimic de ascuns, ne arata ca ii accepta pe ceilalti si ca doreste sa interactioneze cu ei. In ..."

Politizarea Urşilor de Aur.

Politizarea Urşilor de Aur.: "Berlinala din acest an a stat sub semnul cinematografiei iraniene. Regizorul Jafar Panahi, membru al juriului, a fost omagiat de colegii sai printr-o zi speciala dedicata filmelor sale, iar marile premii au fost castigate de cineasti iranieni.
Berlinala a recompensat in acest an cinematografia iraniana. Cineastul Jafar Panahi, membru al juriului, arestat in Iran, a fost omagiat de colegii sai printr-o zi dedicata filmelor sale, prin discutii pe tema libertatii de exprimare si prin pastrarea ..."

Nu vor să le mai vedem dosarele.

Nu vor să le mai vedem dosarele.: "Daca initiativa politicianului democrat-liberal ar trece la vot, jurnalistii care publica informatii fara acordul partilor implicate in dosare penale aflate pe rol ar putea face inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
El insusi 'victima' a presei 'malitioase', deputat PDL si avocat cu o cariera controvresata, Mihail Boldea, intentioneaza sa modifice legea 544/2001 in sensul scoaterii din categoria informatiilor de interes public a dosarelor penale aflate in faza de urmarire sau ajunse in ..."

Războiul firmelor de a ajunge pe prima pagină în Google. Cât plăteşti să-ţi depăşeşti concurenţa

Războiul firmelor de a ajunge pe prima pagină în Google. Cât plăteşti să-ţi depăşeşti concurenţa: "Dacă nu apari la căutările Google, teoretic nu exişti. Drept urmare, toate companiile care investesc în strategii de dezvoltare iau în calcul indexarea în Google, motorul de căutare pe Internet care acaparează peste 70% din toate căutările. Plus că, pentru a fi cu un pas înaintea mişcărilor Google, firmele trebuie să monitorizeze activ impresiile clienţilor via Internet, potrivit cotidianului Gândul.

Google caută programatori din România. Află cum te poţi angaja şi cât ai putea câştiga

Google caută programatori din România. Află cum te poţi angaja şi cât ai putea câştiga: "Google a venit în România pentru a angaja programatori care vor lucra în sucursalele din Europa. Cu cât eşti mai bine pregătit, cu atât şansele de a face parte din echipa Google sunt mai mari, spun reprezentanţii companiei, informează Stirileprotv.ro.

Top 10 pericole pe Internet.

Top 10 pericole pe Internet.: "Discutam cu usurinta despre autostrazile informatiei, ne place sa tinem legatura cu oamenii prin e-mail si Facebook. Internetul ne uneste si ne ofera infomatie de ultima ora in numai cateva secunde. Totusi, exista si numeroase vulnerabilitati ale Internetului, care afecteaza grav viata reala. Listverse.com propune un top al celor mai mari probleme ale lumii virtuale.
Pornografia (infantila) si exploatarea minorilor
Exista numeroase cazuri de abuz al copiilor pentru a satiface placerile ..."

Stiri.Botosani.ro - Cristina Topescu: Am iesit din inchisoare mai puternica

Stiri.Botosani.ro - Cristina Topescu: Am iesit din inchisoare mai puternica 
"Dupa care imi spuneam ca trebuie sa rezist, ca nu am voie sa cedez, cu atat mai mult in fata unor militieni si securisti care imi terorizau familia si tatal de mult timp. Am iesit din inchisoare infinit mai puternica decat am intrat. Sau infinit mai constienta ca toti suntem puternici, de fapt, daca vrem', spune stirista."

Politia chineza a dispersat mai multe grupuri de persoane stranse duminica la Beijing si Shanghai, dupa un apel online pentru o revolutie a iasomiei in China

Politia chineza a dispersat mai multe grupuri de persoane stranse duminica la Beijing si Shanghai, dupa un apel online pentru o revolutie a iasomiei in China: "Politistii din China au intervenit in forta duminica in Beijing si Shanghai, dispersand rapid cele cateva zeci de persoane stranse pentru "protestele" anuntate de un apel online, transmite BBC. Interventia fortelor de ordine a fost facuta dupa ce un anunt raspandit cu o zi inainte pe Internet le cerea oamenilor sa se adune duminica in mai multe orase pentru "o revolutie a iasomiei", nume inspirat de revolta ce a dus la plecarea din fruntea statului a presedintelui tunisian."

China cenzurează cuvântul "iasomie" în căutările online.

China cenzurează cuvântul "iasomie" în căutările online.: "Mai multe apeluri au fost postate pe Internet in China, indemnand la organizarea, in 13 orase mari, a unor proteste inspirate din 'revolutia iasomiei', iar Guvernul de la Beijing a cenzurat cuvantul 'iasomie' in cautarile online, informeaza AFP, citat de Mediafax.
'Incurajam somerii si victimele expluzarilor fortate sa participe la aceste mitinguri, sa strige sloganuri si sa ceara libertate, democratie si reforme politice pentru a pune capat sistemului de tip partid unic', se arata ..."

Google şi George Soros în spatele revoluţiei din Egipt?.

Google şi George Soros în spatele revoluţiei din Egipt?.: "IPOTEZA. Renumitul analist si comentator politic conservator Glenn Beck, gazda a mai multor emisiuni de radio si televiziune din Statele Unite, a trasat o ipoteza inedita privitoare la samanta evenimentelor care s-au soldat cu plecarea lui Hosni Mubarak din fruntea Egiptului, dupa 30 de ani de dictatura.
Potrivit publicatiei americane Business Insider, Glenn Beck a explicat, in emisiunea O'Reilly Factor, cum Google ar fi in spatele rastunarii de putere din Egipt, iar George Soros s-ar afla in ..."

Românii au talent

Românii au talent: "

Emisiunea „Românii au talent” a avut cele mai bune cote de audiență din ultimii ani. Prima ediție a emisiunii, făcută după formatul deja celebru „Britain’s got talent”, a fost difuzată vineri seara și a prezentat înregistrări de la preselecțiile din diferite orașe ale țării. Nu numai că Pro TV a învins orice așteptări când vine vorba de audiența emsiunii, dar chiar și redifuzarea de sâmbătă a strâns în jur de două milioane și jumătate de oameni în fața televizorului, conform Pro TV.

Petrișor Obae prezintă pe pagina de media cifrele de audiența ale emisiunii. În comparație cu „Dansez pentru tine”, „Românii au talent” a avut o audiență de două ori mai mare, spune el. Emisiunea a atins cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 și până acum, vârful audienței fiind în jurul orei 22:00.

Cabral le cere cititorilor lui păreri despre spectacolul de vineri de la Pro TV. El recunoaște ca i-a plăcut foarte mult Narcis Iustin Ianau, un băiat de 15 ani cu o voce de contratenor și prezintă pe blogul lui momentul acestuia de la preselecție.

"

Festivalul Filmului din Berlin: Ursul de Aur - "Nader şi Simin - despărţirea"

Aproape 2.000 de invitați la nunta Prințului William cu Kate

Aproape 2.000 de invitați la nunta Prințului William cu Kate: "

foto:jezebel.com

Familia regală britanică și-a stabilit invitații pentru nunta Prințului William cu Kate Middleton. Se pare că 1.900 de persoane au fost invitate la ceremonia de căsătorie a celor doi de la Westminster Abey, dintre aceștia făcând parte, cel mai probabil, vedete, politicieni de top, șefi de stat și roialități. Lista completă a celor care vor participa pe 29 Aprilie la nunta celor doi nu a fost încă dată publicității, însă mulți pasionați de astfel de evenimente așteaptă să vadă dacă printre invitați se numără președintele american Barak Obama, cântărețul Elton John or rapperul Kanye West.

Numărul invitaților va fi redus pentru recepția de la prânz de la Buckingham Palace unde sunt așteptați aproximativ 600 de persoane, rude, prieteni și demnitari. De asemenea, recepția de seară, urmată de dans va fi și mai intimă, doar cu 300 de persoane apropiate celor doi soți.

Potrivit presei britanice, la nuntă vor participa peste 200 de membri ai Guvernului, Parlamentului și Corpului Diplomatic, 60 de guvernatori și prim-miniștri și 40 de reprezentanți regali străini. Sunt așteptați 30 de membri de la departamentul de apărare, dintre care 3 șefi de armată.

Cavalerul de onoare a lui William va fi fratele său, Harry. Sora lui Kate, Pippa va fi domnișoara de onoare a viitoarei prințese.

"

Bercea Mondial, jurnaliştilor: Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei şi mama mea! - VIDEO

Bercea Mondial, jurnaliştilor: Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei şi mama mea! - VIDEO: "Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar de tentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său, a fost adus la Tribunalul Olt cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Proiect de 44 milioane euro pentru modernizarea Modern Calor, semnat în această săptămână

Proiect de 44 milioane euro pentru modernizarea Modern Calor, semnat în această săptămână: "
Municipalitatea botoşăneană şi societatea Modern Calor, al cărui acţionar este Consiliul Local Botoşani, vor semna în această săptămână un proiect în valoare totală de 44 milioane de euro pentru modernizarea sistemului centralizat de încălzire.
Ion Diaconu, directorul companiei Modern Calor, a declarat că semnarea contractului va avea loc joi, 24 februarie, la Ministerul Mediului.
"

Actorii botosaneni solicita sprijinul ministrului Kelemen Hunor!

Actorii botosaneni solicita sprijinul ministrului Kelemen Hunor!: "Un actor tanar din Romania castiga astazi de trei ori mai putin decat o asistenta siliconata de la TV! Asta pentru ca, in hartiile oficiale ale Guvernului, actorii sunt simpli "prestatori de servicii", fara sa se tina cont de performantele artistice. Asta nu inseamna ca actorii..."

Ursul de Aur Berlin 2011


Ursul de Aur Berlin 2011: "Nader and Simin, a Separation" de Asghar Farhadi