marți, 13 septembrie 2011

Zi neagră pentru televiziunile de ştiri, prinse în ofsaid: Obama l-a primit pe Băsescu la Casa Albă

Zi neagră pentru televiziunile de ştiri, prinse în ofsaid: Obama l-a primit pe Băsescu la Casa Albă: Preşedintele american Barack Obama l-a primit, ieri, pe şeful statului român, Traian Băsescu, în Biroul Oval, înainte ca România şi SUA să parafeze acordul asupra amplasării scutului antirachetă.

Ce seriale urmăresc românii când nu se uită la televizor

Ce seriale urmăresc românii când nu se uită la televizor: Alegem producţiile TV cu elemente S.F. şi fantasy, precum "Lost" sau "Jurnalele vampirilor".

Cartelele anti-chiul intră în şcoli cel mai devreme la iarnă

Cartelele anti-chiul intră în şcoli cel mai devreme la iarnă: Directorii de şcoli şi inspectorii şcolari sunt obligaţi ca, până cel târziu la finalul primului semestru, să găsească soluţii şi bani pentru descurajarea chiulangiilor. Măsura îi vizează în special pe liceeni.

George Marin-Esca.

George Marin-Esca.: Disparut zilele trecute dintre noi, asa-numitul ultim crainic al telejurnalelor cu Ceausescu, George Marinescu, e un caz interesant in materie de brand personal. Cea mai mare parte a existentei lui poate fi cuprinsa in formula paradoxala de celebritate necunoscuta.
Citeste continuarea pe comanescu.ro

CNA a retras licenta postului de stiri Romania Ta; televiziunea lui Honorius Prigoana se desfiinteaza

CNA a retras licenta postului de stiri Romania Ta; televiziunea lui Honorius Prigoana se desfiinteaza: CNA a retras, marti, licenta audiovizuala a televiziunii de stiri Romania Ta, detinuta de Honorius Prigoana, fapt care echivaleaza cu desfiintarea postului la mai putin de un an de la lansarea lui, pe 1 decembrie 2010, scrie Mediafax.

Lucian Mîndruţă, afară din Antena 2, iar Casa de Pensii i-a reproşat că se crede prezentator.

Lucian Mîndruţă, afară din Antena 2, iar Casa de Pensii i-a reproşat că se crede prezentator.: Prezentatorul din trustul Intact, Lucian Mindruta, s-a despartit de emisiunea "Nimic Important", dupa cum a anuntat chiar el pe pagina lui de Facebook.
"Hai fara lacrimi, fiti barbati, fetelor!", le-a cerut Mindruta fanilor de pe Facebook, privind renuntarea la emisiunea lui."Singurul motiv pentru care Nimic important nu mai apare in grila este faptul ca s-a terminat contractul cu Antena 2. Am cazut de comun acord sa nu-l mai prelungim, mai ales ca momentul s-a suprapus cu accidentul lui ...

IDEI DE CRIZĂ: Cum transformi un papaparazzo într-un proiect publicitar. Moni și chinezu, vânați și “vânduți”

IDEI DE CRIZĂ: Cum transformi un papaparazzo într-un proiect publicitar. Moni și chinezu, vânați și “vânduți”: Criza impinge publisherii la soluții creative de vânzare a publicității. “De data asta cât durează?” este titlul unui articol despre Moni și chinezul ei, Mr. Pink. Un titlu pe fond roz (sic!), deasupra unui cadru cu cei doi. Un titlu cu două direcții. Este o întrebare legitimă? Absolut. Dar este și parte a unui proiect... mai mult »

Lacrimi de piţipoancă. Simona plânge senzual când vede cătuşe

Lacrimi de piţipoancă. Simona plânge senzual când vede cătuşe: Simona Cristina Ștefania Suhoi, alintată de presa tabloidă Senzual, are dosar penal pentru că a condus fără permis și riscă să stea după gratii 6 ani de zile

Aniversare "The Rolling Stones" fără Keith Richards

Aniversare "The Rolling Stones" fără Keith Richards: Mick Jagger a declarat că ar vrea să pregătească un moment special pentru a aniversa cei 50 de ani de existenţă ai formaţiei, dar nu îl vrea pe Keith Richards în preajmă, conform site-ului contactmusic.

Bianca Drăguşanu s-a logodit cu Adrian Cristea

Bianca Drăguşanu s-a logodit cu Adrian Cristea: Bianca a recunoscut în direct, la emisiunea lui Dan Capatos de aseară, că s-a logodit cu fotbalistul Adrian Cristea.

Scurt tratat despre reporterul “de război”. Român.

Scurt tratat despre reporterul “de război”. Român.: Scurt tratat despre reporterul “de război”. Român.
Prin 2000, un reporter britanic freelance și ghidul său caucazian erau uciși într-un schimb de focuri între forțele ruse și câțiva rebeli ceceni. Britanicul trăia de câteva luni bune între separatiștii ceceni: dormea prin peșteri sau la cort, lipăia un ceai fierbinte când șI când, șI mânca pe sponci ceea ce își împărțeau militanții musulmani. Timp de 8-9 luni, el a transmis “din cealaltă parte”, onorându-și menirea de a afla și a prezenta ambele puncte de vedere: cel al Guvernului și cel al unor opozanți. În timp ce aproape tot ...

13 septembrie: 95 % din români, deranjați de reclamele TV

13 septembrie: 95 % din români, deranjați de reclamele TV: Tot mai puţini români sunt dispuşi să accepte avalanşa de reclame de la TV. Un studiu realizat de compania de cercetare GfK România pentru portalul de publicitate IQads relevă că 95% dintre români sunt deranjaţi de clipurile publicitare de la TV, scrie Adevărul. În 2002, gradul de „suportabilitate“ era mai mare, 12% din români declarau... mai mult »