marți, 17 ianuarie 2012
Poliţia Română, eroul promovat de Discovery peste hotare
FOTO Diana Dumitrescu s-a relaxat în Republica Dominicană
În toiul iernii, actriţa Diana Dumitrescu a avut parte de o vacanţă exotică printre palmieri, în Republica Dominicană. Vedeta spune că s-a relaxat pe deplin, a profitat de plajele însorite şi nu a ezitat să guste din mânărurile preparate din carne de crocodil.
"Deşi pare că am avut o vacanţă extrem de activă, de fapt a fost una foarte relaxantă, în care am stat foarte mult la plajă, sub umbrelă, am citit şi m-am relaxat. Am dormit foarte mult şi mi-am reîncărcat bateriile pentru noul sezon de filmări la serialul Pariu cu viaţa. În Republica Dominicană am făcut şi o scurtă excursie cu buggy-urile. A fost amuzant şi interesant în acelaşi timp, pentru că am aflat prin prisma acestei excursii cum se face cafeaua şi am vizitat o peşteră plină de apă dulce în care puteai să faci baie", a mărturisit Diana.
A mâncat carne de crocodil
Pentru actriţă, vacanţa în Republica Dominicană a înseamnat şi experienţe culinare noi. "Sunt pasionată de gătit, îmi place să experimentez, aşa că, atunci când am avut ocazia, am gustat carne de crocodil. Pot spune doar că nu mi-a plăcut deloc", spune Diana. Vedeta TV a fost impresionată de modul în care
Studenţii care îi educă pe elevi.
AIESEC Cluj-Napoca vine in sprijinul tinerilor din Cluj care doresc sa isi dezvolte cunostintele si deprinderile pe partea de cultura, arta, sa devina mai constienti de lumea in care traiesc, sa creada mai mult in ei si sa descopere sau sa dezvolte diverse hobby-uri. Acest lucru va fi realizat intr-un cadru non-formal , cu ajutorul a zece studenti internationali. Proiectul se va desfasura ...
Pe motiv că-s ”de la diavol”, Oana Zăvoranu și-a ”ars” casa, mașina și aurul
Amendă în cuantum de 50.000 de lei postului OTV
'via Blog this'
Amendă 60.000 lei Antena 1
'via Blog this'
Jurnalişti la demonstraţii - Recomandare - CNA
Radiodifuzorii trebuie să se asigure că nu oferă informaţii trunchiate ori neverificate, iar în cazul în care constată pe parcursul erori semnificative, să facă resctificările necesare în cel mai scurt timp.
Imaginile difuzate în reluare trebuie să fie datate ori să conţină menţiunea “Arhivă”, astfel încât să fie evitate eventualele confuzii.
Radiodifuzorii trebuie să evite reluarea repetată şi nejustificată a mesajelor violente, obscene ori incitatoare.
Jurnalistul are datoria de a respecta drepturile fiecărui membru al societăţii, pluralismul şi libera formare a opiniei.
CNA face apel către Jandarmerie şi participanţii la mitingurile de protest să ofere jurnaliştilor posibilitatea de a-şi exercita meseria în condiţii cât mai sigure.
Răsvan Popescu,
Preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului"
'via Blog this'
Ion Mircea - Premiul National de Poezie "Mihai Eminescu" 2011 (3)
Ion Mircea - Premiul National de Poezie "Mihai Eminescu" 2011 (2)
Ion Mircea - Premiul National de Poezie "Mihai Eminescu" 2011
Crista Bîlciu - Premiul Mihai Eminescu pentru Opera Prima 2011
Președintele CNA, despre Colindul Romtelecom: “Riscă să lezeze convingerile religioase”
EXCLUSIV. Povestea unui jurnalist Mediafax luat la bastoane de jandarmi: “Ce presă, băi?”
Doar doua consortii scolare infiintate la Botosani. VEZI care sunt
Este...
Doar doua consortii scolare infiintate la Botosani. VEZI care sunt
Este...
Campania OTV-vistă “Ciocoiul” Oprescu, penalizată cu jumătate de miliard
CNA: Antena 1, amendată pentru insultele aduse Oanei Zăvoranu de C.V. Tudor
Sancţiunea a fost aplicată în baza articolelor art. 39, alin. 2 din Legea audiovizualului, potrivit căruia "Difuzarea în serviciile de televiziune şi de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor se poate face numai dacă, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces condiţionat, se asigură faptul că minorii din zona de transmisie, în situaţii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective", a art. 19, alin. 1 şi 2 din Codul audiovizualului, potrivit cărora "(1) Criteriile în funcţie de care se clasifică programele difuzate au drept scop asigurarea protecţiei minorului şi informarea publicului cu privire la conţinutul acestora. (2) Responsabilitatea clasificării programelor revine radiodifuzorilor şi furnizorilor de servicii media la cerere, în conformitate cu următoarele criterii: f) psihologia personajelor şi reperele morale pe care acestea le oferă copiilor sau adolescenţilor; k) calitatea şi tipologia limbajului" şi a art. 34, alin. 1 din Cod - "Orice persoană are dreptul la propria imagine".