joi, 5 aprilie 2012

Actorii lui Dan Puric au făcut o piesă despre închisorile comuniste

Actorii lui Dan Puric au făcut o piesă despre închisorile comuniste: Piesa de teatru "Testament" a avut premiera pe scena Teatrului de pe Lipscani. Cei 22 de actori tineri au umplut scena şi au intrat în pielea unui deţinut, a unui apostol şi chiar a unor torţionari.

Ceasul de lux al Patriarhului Rusiei şi o fotografie trucată stârnesc dezbateri aprinse pe bloguri

Ceasul de lux al Patriarhului Rusiei şi o fotografie trucată stârnesc dezbateri aprinse pe bloguri: Biserica Ortodoxă Rusă şi-a cerut scuze pentru "o eroare tehnică", după ce a afişat pe site o fotografie retuşată, în care apărea Patriarhul Kiril. În poza editată se vedea o reflexie a unui ceas extrem de scump la mâna înaltului...

ȘCOALA DE PUMNI. O profesoară snopită în bătaie de un elev în faţa clasei | VIDEO

ȘCOALA DE PUMNI. O profesoară snopită în bătaie de un elev în faţa clasei | VIDEO: O scenă incredibilă a avut loc într-o şcoală din România. O profesoară este luată la palme de un elev sub ochii colegilor săi, care nu fac nimic să o salveze.

Inna, 90.000 € în două săptămâni!

Inna, 90.000 € în două săptămâni!: Solista are concerte pe bandă rulantă în străinătate, anunță Click.

Vedetele care au rămas ATRĂGĂTOARE după vârsta de 60 de ani. Arată la fel de bine ca în tinereţe? - GALERIE FOTO

Vedetele care au rămas ATRĂGĂTOARE după vârsta de 60 de ani. Arată la fel de bine ca în tinereţe? - GALERIE FOTO: Au cucerit publicul în tinereţe cu rolurile pe care le-au interpretat în filme sau cu melodiile pe care le-au cântat. Acum, după ce au depăşit vârsta de 60 de ani, surprind din nou publicul, de data aceasta cu modul în care arată.





SES: Satelitul a devenit in 2011 principalul mod de receptie TV in Europa/ In Romania si alte noua tari din Estul Europei, cablul ramane principala platforma

SES: Satelitul a devenit in 2011 principalul mod de receptie TV in Europa/ In Romania si alte noua tari din Estul Europei, cablul ramane principala platforma: Sistemul de sateliti a devenit anul trecut principala infrastructura de receptie a televiziunii din Europa, cu 83,6 de milioane de gospodarii, depasind receptia terestra (preferata de 79,4 milioane de gospodarii) si prin cablu (69,2 milioane gospodarii), conform unui raport al operatorului international de sateliti SES. In Romania si alte noua tari din Europa Centrala si de Est, cablul ramane principala platforma de suport pentru televiziune in functie de numarul de abonati, desi satelitul a inregistrat anul trecut o crestere cu 10% fata de 2010, fiind suportul preferat pentru 12,7 milioane de gospodarii, fata de 17,3 milioane de gospodarii cu cablu TV, in crestere cu doar 1%.

Noul cod al studentului: Tinerii vor beneficia de dreptul de autor si de proprietate intelectuala pentru rezultatele obtinute in facultate

Noul cod al studentului: Tinerii vor beneficia de dreptul de autor si de proprietate intelectuala pentru rezultatele obtinute in facultate: Studentilor li se va recunoaste dreptul de autor si de proprietate intelectuala pentru rezultatele obtinute prin activitatile de cercetare-dezvoltare, creatie artistica si inovare, potrivit noului Cod al drepturilor si obligatiilor studentului. Ordinul ministrului Educatiei privind aprobarea acestui Cod a fost publicat miercuri, 4 aprilie, in Monitorul Oficial. Potrivit documentului semnat de Ministrul Educatiei, Catalin Baba, si de organizatiile studentesti, absolventii de liceu din mediul rural sau din orase mici pot beneficia de locuri bugetate garantate in universitati.
  • Vezi in articol care sunt drepturile si obligatiile studentilor, precum si serviciile pentru care beneficiaza de gratuitate

Decizia nr. 177 din 03.04.2012

Decizia nr. 177 din 03.04.2012: privind amendarea cu 20.000 lei a S.C. CCC BLUE TELECOM S.A. - întrucât a modificat structura ofertei de programe aprobată pentru localităţile Vaslui şi Costeşti, jud. Vaslui şi Turda, jud. Cluj, fără acordul Consiliului, fapt ce contravine prevederilor art. 74 din Legea audiovizualului.

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 176 din 03.04.2012

Decizia nr. 176 din 03.04.2012: privind amendarea cu 15.000 lei a ÎNTREPRINDERII INDIVIDUALE DEACONU N. IULIAN - întrucât a modificat structura ofertei de programe aprobată pentru localitatea BĂBENI, judeţul Vâlcea, fără acordul Consiliului, fapt ce contravine prevederilor art. 74 din Legea audiovizualului.

-
Decizii de sancţionare

/
,