sâmbătă, 12 ianuarie 2013

FOTOGRAFII INCREDIBILE: Floarea care seamănă izbitor cu o maimuţă

FOTOGRAFII INCREDIBILE: Floarea care seamănă izbitor cu o maimuţă: O orhidee care creşte în America de Sud are un aspect bizar, fiind similară cu faţa unei specii de maimuţe.

Dezastru pentru Instagram: Motivul pentru care serviciul fotografic şi-a pierdut jumătate din utilizatori în mai puţin de o lună

Dezastru pentru Instagram: Motivul pentru care serviciul fotografic şi-a pierdut jumătate din utilizatori în mai puţin de o lună: Serviciul fotografic Instagram, deţinut de cunoscuta reţea de socializarea Facebook, şi-a pierdut jumătate din numărul de vizitatori pe care îi avea zilnic. Schimbarea drastică din punct de vedere al traficului înregistrat pe portalul fotografic s-a produs în mai puţin de o lună.





DECĂDEREA UNEI ACTRIŢE. Lindsay Lohan, plătită doar cu 100 de dolari pentru o scenă într-un film erotic - Vedete > EVZ.ro

DECĂDEREA UNEI ACTRIŢE. Lindsay Lohan, plătită doar cu 100 de dolari pentru o scenă într-un film erotic - Vedete > EVZ.ro: "Lohan (26 de ani), ale cărei probleme cu alcoolul şi drogurile sunt deja de notorietate, s-a dezbrăcat în filmul "The Canyons". Actriţa a fost remunerată cu o sumă modestă, 100 de dolari, însă va primi o parte din profitul pe care îl va face filmul.

Potrivit "New York Times", Lohan s-a închis într-o cameră înainte de a filma scenele cu conţinut sexual şi a ieşit de acolo doar în momentul în care regizorul Paul Shrader (66 de ani) s-a dezbrăcat şi el."

'via Blog this'

Oscars 2013 - pelicule favorite