sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Gigi Becali şi Oana Zăvoranu, cei mai populari.

Gigi Becali şi Oana Zăvoranu, cei mai populari.: MediaTRUST Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta topul celor mai populare vedete din Romania in functie de numarul de aparitii in mass-media, in decembrie 2011, potrivit gsp.ro.
Pe locul 1 topul personaliatilor de sex masculin se afla Gigi Becali, mentionat cel mai des in articole referitoare la Daniela Crudu si Mihai Costea, respectiv legate de transferul brazilianului Wesley. Becali a adunat nu mai putin de 515 aparitii. Pe locurile 2 si 3 se ...

Lina Sands este clona Angelinei Jolie

CINEMA UNIREA | Premiera in Romania – Shawn Levy & CURSA ruleaza pe ecrane pana pe 12 ian

CINEMA UNIREA | Premiera in Romania – Shawn Levy & CURSA ruleaza pe ecrane pana pe 12 ian:

CINEMA UNIREA

6-12 IANUARIE 2012


1- ORELE 13 = FILM PENTRU COPII

2.- ORELE 15 SI 17 – PUMNI DE OTEL

Regia

Shawn Levy


Cu

Hugh Jackman, Dakota Goyo


Gen film

Acţiune

Dramă

SF


Durata

127 minute


Premiera in Romania


O dramă despre box, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi de o tonă cu aspect umanoid luptă pentru distracţia oamenilor. Jackman va interpreta un fost luptator care trebuie sa supravietuiasca intr-o lume in care boxul intre oameni devine un sport ilegal, pentru ca este prea violent. Noii gladiatori sunt roboti care au calitati umane

3.- ORELE 19 – CURSA

Regia

Nicolas Winding Refn


Cu

Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston


Gen fiLM


Durata

95 minute


Premiera in Romania


Regizorul danez Nicolas Winding Refn (Bronson, Valhalla Rising) se avântă pe străzile Hollywoodului cu filmul de acţiune CURSA, care-l aduce în rolul principal pe Ryan Gosling. Acesta interpretează rolul unui pilot al şoselelor Los Angeles-ului. Personajul ascunde o viaţă dublă – cascador în timpul zilei, dar şi cel mai căutat pilot pentru a ajuta tâlharii să scape din orice încurcătură pe timpul nopţii.

Tendinte ale modei feminine in sezonul primavara-vara 2012

Tendinte ale modei feminine in sezonul primavara-vara 2012: Sezonul primavara-vara 2012 pare unul nehotarat. Rochiile anilor '20 defileaza alaturi de imprimeuri futuriste, nuantele neon sunt completate de sclipiri metalice. Am identificat patru tendinte generale ale vestimentatiilor de inceput de an. Ne ajuta marci precum Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren sau Dolce & Gabbana.

Ministerul Educaţiei: TelVerde pentru sesizarea corupţiei din învăţământ

Ministerul Educaţiei: TelVerde pentru sesizarea corupţiei din învăţământ: Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) va deschide, luni, o linie telefonică gratuită - 0800801100 - pentru sesizarea rapidă a faptelor de corupţie din sistemul de învăţământ.
Potrivit...