marți, 1 mai 2012

MasterChef, episodul 7: Cine a câştigat şi ce impresie le-a făcut juraţilor prestaţia ...

MasterChef, episodul 7: Cine a câştigat şi ce impresie le-a făcut juraţilor prestaţia ...: Saptamana aceasta, echipa rosie a invins la "MasterChef" echipa albastra, obtinand 130 de voturi fata de cele 121 ale adversarilor, scrie Mediafax.
Cei 17 concurenti ramasi in competitia "MasterChef" au fost supusi unei noi probe in deplasare si au intrat din nou in bucatarie, pentru a gati la cantina saracilor.
Albastrii au incercat sa castige folosindu-se de sarmul Andreei Moldovan, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a intrece echipa rosie.
"Albastrii sunt cu probleme mari. Sosul e ...

Porcăria de la Muzeul de Istorie

Porcăria de la Muzeul de Istorie: Statuia lui Traian de pe treptele muzeului a stârnit reacţii majoritar ostile în rândul privitorilor, variind de la indignare la contestarea ironică a valorii sculpturii.

Imagini de la târgul liceelor 24 Aprilie 2012 (Foto-Video)

Imagini de la târgul liceelor 24 Aprilie 2012 (Foto-Video): În zilele de 23 şi 24 aprilie a avut loc, la Sala Polivalentă din Botoşani, o nouă ediţie a Târgului liceelor, elevii şi părinţii având posibilitatea să afle informaţii despre oferta educaţională, şcolară şi extraşcolară a liceelor botoşănene. În cadrul acţiunii de promovare va apărea în luna mai şi o broşură, care va cuprinde oferta [...]