duminică, 26 februarie 2012

La Oscaruri nu a invins atat The Artist, cat Filmul

La Oscaruri nu a invins atat The Artist, cat Filmul: Acesta a fost mesajul ceremoniei celei de-a 84-a editii a Premiilor Academiei Americane de Film. Alegand ca tema "Celebrate the movies in all of us", Hollywoodul a asimilat tema peliculei francezului Michel Hazanavicius, cea mai mare surpriza a anului trecut, dandu-i astfel posibilitatea sa obtina cele mai importante Oscaruri - pentru Cel mai bun film si Cea mai buna regie, precum si pentru actor rol principal, costume si coloana sonora. "The Artist" a fost imbratisat pentru ca vorbeste despre Hollywood.
Intrati in material pentru a vedea palmaresul complet al editiei.

VIDEO Premiile Oscar 2012: "The Artist", cel mai bun film

OSCAR 2012: "The Artist", cel mai bun film. Vezi lista câştigătorilor.

OSCAR 2012: "The Artist", cel mai bun film. Vezi lista câştigătorilor.: Cea de-a 84-a gala a premiilor Oscar are loc duminica seara la Hollywood & Highland Center din Los Angeles (fostul Kodak Theatre). Gazda evenimentului este, pentru a noua oara, actorul Billy Crystal, potrivit Mediafax.
LISTA CASTIGATORILOR
Cel mai bun film: "The Artist"
Cea mai buna actrita in rol principal: Meryl Streep ("The Iron Lady")
Cel mai bun actor in rol principal: Jean Dujardin ("The Artist")
Cel mai bun regizor: Michel Hazanavicius ("The Artist")
Cel mai bun scurtmetraj ...

OSCAR 2012: Gala premiilor Academiei Americane de Film. Primele vedete şi-au făcut apariţia pe covorul roşu - LIVE TEXT - GALERIE FOTO

OSCAR 2012: Gala premiilor Academiei Americane de Film. Primele vedete şi-au făcut apariţia pe covorul roşu - LIVE TEXT - GALERIE FOTO: Cea de-a 84-a gală a premiilor Oscar are loc duminică seară la Hollywood & Highland Center din Los Angeles (fostul Kodak Theatre). Gazda evenimentului va fi, pentru a noua oară, actorul Billy Crystal.

Giulia: "România dă tonul în materie de muzică dance"

Giulia: "România dă tonul în materie de muzică dance": Cântăreaţa a vorbit pentru EVZ despre impactul sarcinii în viaţa ei, despre cariera ei solo şi despre susţinerea acordată de comunitatea gay din România.

Premiile Oscar 2012: The Artist castiga premiul pentru cel mai bun film

Premiile Oscar 2012: The Artist castiga premiul pentru cel mai bun film: "The Artist" a castigat premiul pentru cel mai bun film la editia din acest an a Premiilor Oscar. Pelicula alb-negru, care este un omagiu adus filmelor mute de la Hollywood, a fost recompensata si cu alte doua premii importante: cel mai bun regizor (Michel Hazanavicius) si cel mai bun actor in rol principal (Jean Dujardin). In total , "The Artist" a castigat cinci premii Oscar.
  • HotNews.ro a transmis LIVE TEXT castigatorii Premiilor Oscar 2012

GALERIE FOTO | 200 poze: Alta fata a Miss & Mister Preuniversitaria “Eminescu” » Foto: Cristian T.

GALERIE FOTO | 200 poze: Alta fata a Miss & Mister Preuniversitaria “Eminescu” » Foto: Cristian T.:


GALERIE FOTO

Miss & Mister Preuniversitaria la Colegiul Mihai Eminescu ,

fotografii realizate de CRISTIAN T.


.





untitled-109-2





untitled-109-2





Picture 1 of 154











.


Lista completă a nominalizărilor la Oscar.

Lista completă a nominalizărilor la Oscar.: In noaptea asta se acorda cele mai ravnite statuete din industria cinematografica. Anul acesta au fost nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film noua pelicule printre care "The Artist" si "The Descendants", castigatoare la Globurile de Aur, dar si "The Tree of Life", castigatorul Palme d'Or la Cannes in 2011.
Pelicula 3D "Hugo", de Martin Scorsese, a obtinut cele mai multe nominalizari-11 -, fiind urmata de "The Artist", cu 10 nominalizari. Pelicula alb-negru "The Artist", care este un ...

Google lansează o aplicaţie care permite fanilor să afle datele celor mai noi concerte.

Google lansează o aplicaţie care permite fanilor să afle datele celor mai noi concerte.: Motorul de cautare online Google a lansat o aplicatie care sa le permita utilizatorilor sa afle data si locul celor mai noi concerte ale trupelor lor preferate, informeaza nme.com, potrivit Mediafax.
Prin intermediul acestei aplicatii, fanii vor putea sa afle care sunt cele mai apropiate locuri unde concerteaza trupele lor preferate.
Managerul de produse Google Kavi Goel a scris intr-o postare pe blog: "Pentru mine, cea mai buna muzica este cea cantata live, asa ca mi se pare un lucru frumos ...

Video:Jurnalista Marie Colvin, ucisă în Siria

Tv-urile si opoziția groazei: orice subiect este bun pentru demonizarea puterii

Tv-urile si opoziția groazei: orice subiect este bun pentru demonizarea puterii: De data aceasta picară victime copilașii de 5-7 ani. Și ei sunt buni să servească drept carne de tun în lupta pe viață și pe moarte împotriva puterii. După fundul gol al lui Emil Boc, istericale cu „nesimțit și dobitoc”, bolnavi de cancer, zăpezi istorice de care vinovată este actuala putere, grevă parlamentară „accentuată”, iată și bobocii candidați la clasa pregătitoare și la clasa a I-a transformați în muniție electorală. Jalnice tv-uri, jalnică opoziție, dacă alt subiect de critică a puterii n-au mai găsit. Că sunt atâtea.

Cum a murit corespondenta americană de război în atacul din Homs

Cum a murit corespondenta americană de război în atacul din Homs: Corespondenta de război americană Marie Colvin, care a murit miercuri într-un bombardament asupra oraşului sirian rebel Homs, şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să-şi recupereze pantofii pentru a fugi, scrie ”Sunday...