sâmbătă, 19 februarie 2011

Maicile de la Petru Voda canta Parintelui Justin la implinirea a 92 de ani

STRANIERI|Alexandru Tiganasu a jucat astazi un meci amical cu Rapid Bucuresti.

STRANIERI|Alexandru Tiganasu a jucat astazi un meci amical cu Rapid Bucuresti.: "

Jucatorul transferat in aceasta iarna pe suma de 100 de mii de euro de FC Botosani la echipa de prima liga,Astra Ploiesti a jucat astazi 37 de minute impotriva echipei Rapid Bucuresti intr-un meci amical disputat la Ploiesti.Alexandru Tiganasu a fost introdus pe teren in minutul 57 in locul jucatorului Morais.Pentru echipa din Ploiesti a marcat Miranda in minutul 19′ ,iar pe lista marcatorilor de la Rapid s-au aflat: Herea 35′ si Candido Costa in 42 care a marcat un super gol cu o executie foarte frumoasa de la 25 de metri lateral stanga.

Echipa folosita de Tibor Selymes la acest joc a fost urmatoarea:

C. Grigore – Măţel, Mihalache, Oprsal, Morais(53′ Tiganasu)- Takayuki, Strătilă, N’Doye, Al. Stan – Ţigoianu, Miranda

Rezerve: Miron, Pînzaru, William, Ben Teekloh, Paulinho, Ţigănaşu, L. Goian, Budescu, Croitoru, Goge, B. Rusu, Valdez

Marius Sumudica a inceput cu urmatoarea formula:

Coman – Candido, M. Antonio, M. Constantin, Bozovici – Roman, N. Grigore, Spadacio, Frunză – Herea, Sburlea

Rezerve: Straton, Ezequias, Cesinha, Olberdam, Lazăr, Grigorie, Glauber, Pancu, Cassio

"

De ce a închis Facebook pagina "Ură împotriva Israelului".

De ce a închis Facebook pagina "Ură împotriva Israelului".: "RASISM. Dupa doua luni de presiuni exercitate asupra lui, gigantului retelelor de socializare, Facebook, a acceptat sa inchida pagina antisemita. Ministerul de Externe israelian a obtinut ca Facebook sa inchida pagina cu sloganul 'Ura impotriva Israelului', care numara peste 300.000 de utilizatori, noteaza ziarul Estrella Digital, citat de Agerpres.
'Din pacate exista multe pagini de acest tip, insa aceasta era una dintre cele principale, care servea drept platforma pentru continuturi de tip ..."

Emisiunea Romanii au talent, difuzata vineri seara de PROTV, a batut recordul de audienta in randul programelor de divertisment din Romania

Emisiunea Romanii au talent, difuzata vineri seara de PROTV, a batut recordul de audienta in randul programelor de divertisment din Romania: "Emisiunea "Romanii au talent", difuzata de canalul de televiziune PROTV vineri seara, a inregistrat un record absolut de audienta in randul show-urilor de divertisment din Romania, transmite Mediafax. Prima editie a programului a fost urmarita de peste patru milioane de telespectatori din intreaga tara in minutul de aur, inregistrat la ora 21.17."

Vezi şi:


Video: Best of Românii au talent

Fii Conectat la Facebook fara Internet

Interesant. S-o fi găsind şi pe la noi? O fi scumpă? De ce numai Facebook? Cât o fi costând abonamentul?
Fii Conectat la Facebook fara Internet: "

Cartela SIM care te lasa sa te poti conecta la reteaua de socializare FaceBook fara a avea conexiune la internet. Aceasta a fost lansata de compania Genalto in cadrul Mobile World Congress.

Aceasta cartela consta intr-o aplicatie preinstalata pe SIM care ofera utilizatorilor de orice tip de telefon mobil fara internet sa se conecteze la contul sau de Facebook, urmand apoi sa primeasca notificari prin intermediul SMS-ului.

Pentru inceput, Facebook for SIM poate fi folosita gratuit, urmand ca ulterior sa fie perceput un tarif pe baza de abonament.

"

Video: Best of Românii au talent

Dance fiction crew

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Narcis Iustinn Ianău
Băiatul cu voce de soprană

Vezi mai multe pe Romanii au talent


Familia Luca – Viorica şi Emil
Dansatoare care se învârte de 1000 de ori; dansatorul-balerin

Vezi mai multe pe Romanii au talent



Felea Mădălina

Femeia care vrea să transforme dansul la bară în sport olimpic

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Teo Trandafir ar putea fi operată săptămâna viitoare.

Teo Trandafir ar putea fi operată săptămâna viitoare.: "Teo Trandafir a fost supusa in ultimele trei saptamani la interventii endoscopice care au avut succes, dar saptamana viitoare ar putea fi necesara o interventie chirurgicala din cauza gravitatii bolii, a anuntat Spitalul Universitar din capitala Austriei, potrivit Mediafax.
Potrivit comunicarii postate de unitatea sanitara pe site-ul personal, Teo Trandafir a fost supusa in ultimele trei saptamani la mai multe interventii endoscopice pentru eliminarea infectiei. Toate aceste interventii au ..."

Românii au talent a rupt audiența: cel mai urmărit program de divertisment din ultimii ani

Românii au talent a rupt audiența: cel mai urmărit program de divertisment din ultimii ani: "

Prima ediție a show-ului Românii au talent a scos aseară audiențe record. Datele arată că vârfurile au ajuns și la ratinguri de 23%, adică 2,7 milioane de telespectatori.Cu performanțele de vineri, emisiunea Românii au talent a scos cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 și până în prezent.Prin comparație, audiența medie de aseară a show-ului de pe Pro TV a fost de două ori mai mare decât scotea, de obicei, Dansez pentru tine, o altă emisiune de forță a postului.Cifrele, în continuare:

  • Pe intervalul de la Românii au talent, Pro TV a avut în mediul urban o audiență medie de 2.050.000 de telespectatori, adică o medie de 17,8 rating. Cota de piață medie a fost de 35,6%, ceea ce înseamnă că peste o treime din cei care se uitau la televizor erau pe Pro TV.
  • După ora 21.00 și până la sfârșitul emisiunii, cu excepția pauzelor de publicitate, în fiecare minut se uitau la Românii au talent 2,3 milioane de telespectatori (peste 20% rating)
  • Vârful de audiență în mediul urban s-a ridicat la aproape 2,7 milioane de telespectatori (22.09).
  • Pe intervalul emisiunii Românii au talent, clasamentul de audiență pe mediul urban a fost:

1. Pro TV: 2.046.000 de telespectatori (17,8 rating)

2. Antena 1: 643.000 (5,6)

3. TVR 1: 394.000 (3,4)

"

"Românii au talent" sparge audienţele

"Românii au talent" sparge audienţele: "Emisiunea 'Românii au talent', de pe Pro TV, a zdrobit orice previziuni, îregistrând 18 puncte de rating share şi o audienţă de şapte ori mai mare decât următoarea clasată, emisiunea 'Odată-n viaţă', de la TVR 1."

Google îl omagiază pe Constantin Brâncuşi.

Google îl omagiază pe Constantin Brâncuşi.: "Brancusi. Google.ro si-a schimbat, sambata, logoul pentru a marca 135 de ani de la nasterea lui Constantin Brancusi. Astfel, in locul cunoscutului logo al motorului de cautare a fost publicata imaginea unor cunoscute sculpturi ale lui Brancusi.Acesta s-a nascut in data de 19 februarie 1876, Constantin a fost cel de al saselea copil al lui Nicolae si Maria Brancusi.
Figura centrala in miscarea artistica moderna, Constantin Brancusi este considerat unul din cei mai mari sculptori ai secolului al ..."