vineri, 7 octombrie 2011

Julia Roberts, regina cea rea din "Albă ca Zăpada" - FOTO

Julia Roberts, regina cea rea din "Albă ca Zăpada" - FOTO: Julia Roberts, care a devenit cunoscută datorită unor filme ca "Pretty Woman" sau "Notting Hill", joacă rolul reginei malefice din cel mai nou film cu Albă ca Zăpada.





Video: Universuri paralele

Ambasada la Oslo a protestat dupa ce presa norvegiana a scris despre romani care s-ar hrani cu caini

Ambasada la Oslo a protestat dupa ce presa norvegiana a scris despre romani care s-ar hrani cu caini: Ambasada Romaniei la Oslo a transmis o scrisoare catre conducerea cotidianului Aftenposten, in semn de protest fata de aparitia unui material in care romani sunt acuzati ca ar manca pescarusi, caini si sobolani. Presa a relatat, citand publicatii norvegiene, ca romani fara adapost din Oslo lasa in urma lor "o mizerie crunta".

Vorbele grele dintre Badea şi „Naşul" se transformă într-un mare scandal > EVZ.ro

Vorbele grele dintre Badea şi „Naşul" se transformă într-un mare scandal > EVZ.ro: "Mircea Badea a avut o ieșire dură la adresa lui Radu Moraru, după ce a citit ştirea despre eşecul „10 TV”. „Eu sper ca de băiatul ăsta să se aleagă praful şi pulberea. Nu că vreau să blestem, dar să dea Dumnezeu şi Maica Domnului, praful şi pulberea să se aleagă", a spus moderatorul de la „În gura presei”."

'via Blog this'

Vorbele grele dintre Badea şi „Naşul" se transformă într-un mare scandal > EVZ.ro

Vorbele grele dintre Badea şi „Naşul" se transformă într-un mare scandal > EVZ.ro: "„Mirciulică, tu ai fi fost tare dacă aveai alte opţiuni decât Turnătorul care te plăteşte. (...) În trei secunde te-ai făcut regalist, iar mâine o să-l faci "zob" pe Crin Antonescu dacă trebuie! Sau pe Geoană. Băi Mirceo, tu uiţi, măi baiatule că eşti un trădător? Tu uiţi că te-ai milogit de Sîrbu să te angajeze la Pro şi apoi îl scuipai? Ai uitat de câte ori te-ai gudurat pe lângă Oancea şi apoi i-ai întors spatele? Băi curajosule, tu ai uitat toate chixurile pe care le-ai dat pe Protv sau Antena 1? Sau Prima, Realitatea? Plimbăreţule, te salvează oamenii din foame şi a doua zi nici nu-i mai cunoşti, alunecosule!", a scris Radu Moraru."

'via Blog this'

Pe scurt: Propunere de cod deontologic pentru posturile radio si TV. BRAT evalueaza investitiile in publicitate online din septembrie

Pe scurt: Propunere de cod deontologic pentru posturile radio si TV. BRAT evalueaza investitiile in publicitate online din septembrie: Asociatia Romana de Comunicatii Audiovizuale (ARCA) a realizat un Cod deontologic pe care il pune la dispozitia posturilor de radio si televiziune ca model pentru propriile coduri, scrie Mediafax. Iar BRAT a prezentat rezultatele aferente lunii septembrie ale studiului de monitorizare a investitiilor in publicitatea online (MIPO), bazat pe tarifele-lista practicate site-urile monitorizate.

Posturile de televiziune şi radio şi-au făcut Cod deontologic

Posturile de televiziune şi radio şi-au făcut Cod deontologic: Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale (ARCA), care reuneşte cele mai importante televiziuni şi radiouri din România, a realizat un Cod deontologic în sprijinul staţiilor TV şi radio, ce trebuie să îşi publice pe paginile lor de internet astfel de coduri, la solicitarea CNA.





SCHIMBĂRI LA B1: Robert Turcescu, emisiune de două ore în direct, cu public

SCHIMBĂRI LA B1: Robert Turcescu, emisiune de două ore în direct, cu public: Schimbări în grila B 1 TV. De luni, emisiunea lui Robert Turcescu va fi difuzată de la ora 20.00, se va întinde pe durata a două ore și își va schimba decorul. Va fi o emisiune cu public, transmisă dintr-un studio de la Palatul Copiilor. Până acum, emisiunea lui Turcescu (Sub semnul întrebării) avea o... mai mult »

Radu Moraru si-a lansat blogul Nasul.tv. In prima postare, Moraru ii da o replica lui Mircea Badea

Radu Moraru si-a lansat blogul Nasul.tv. In prima postare, Moraru ii da o replica lui Mircea Badea: Radu Moraru si-a lansat vineri blogul nasul.tv, anuntand ca in scurt timp acesta se va transforma intr-o platforma multimedia care va gazdui emisiunile realizate de echipa sa. Reamintim ca Radu Moraru si-a incetat de facto colaborarea cu postul 10 TV, dupa cum a scris HotNews.ro. In prima postare pe blog, Moraru ii da o replica lui Mircea Badea.

Ana Maria Gheorghe și Dragoș Stănescu (ex Acasă TV), în echipa Digi News

Ana Maria Gheorghe și Dragoș Stănescu (ex Acasă TV), în echipa Digi News: Doi foști prezentatori ai postului Acasă TV, Ana Maria Gheorghe și Dragoș Stănescu, vor face parte din echipa postului de știri Digi, al operatorului de comunicații RCS. Ana Maria Gheorghe a prezentat Vremea, la Acasă TV, iar Dragoș Stănescu a lucrat la Doamne de poveste și a prezentat, în trecut, PoveȘtirile Adevărate. Ce vor face... mai mult »

CRONICA TV. Mi-e milă de francezii care ne fac albie de porci! - Opinii EVZ > EVZ.ro

CRONICA TV. Mi-e milă de francezii care ne fac albie de porci! - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Mi-am adus aminte că, în perioada acelei vizite la Paris, nu era an în care să nu fim încondeiaţi că nu respectăm drepturile romilor, că-i discriminăm. Noi ştiam că realitatea era departe de a fi cea din rapoartele organizaţiilor internaţionale pentru drepturile omului. Mai curând invers. Un fel de "Ia-l de pe mine, că-l omor!" Acum, francezii, englezii, italienii, ba chiar şi scandinavii sunt copleşiţi. Nu ştiu ce să facă. Normele pe care ni se impuneau nouă, ei le calcă violent în picioare. Expulzări, evacuări, demolări."

'via Blog this'

Sebastian Ghiță: "Viitorul Realitatea Media e falimentul"

Sebastian Ghiță: "Viitorul Realitatea Media e falimentul": Ca Realitatea TV așa cum era ea până acum se destramă e deja un lucru bine știut. Ce vrea Sebastian Ghiță, până ieri managerul postului, să fie la fel de clar și sigur e că ”angajații vor face tot televiziune. Asesoft are licență...

Adela Popescu, DJ de ziua ei

Adela Popescu, DJ de ziua ei: Mâine actrița din serialul „Pariu cu viața” de la Pro TV va aniversa, cu melodiile care-i plac cel mai mult, la Music FM

Elan către angajați: “Am cumpărat un autobuz şi mă uit siderat cum fostul şofer (dat deja afara) încearcă să fugă cu tot cu autobuz”

Elan către angajați: “Am cumpărat un autobuz şi mă uit siderat cum fostul şofer (dat deja afara) încearcă să fugă cu tot cu autobuz”: “Am cumparat un autobuz si ma uit siderat cum fostul sofer (dat deja afara) incearca sa fuga cu tot cu autobuz, cu pasageri cu tot si cu bagajele tuturor si cu banii incasati pe bilete, fara sa inteleaga ca mai devreme decat intelege el urmeaza un final dezastruos“, spune Elan Schwartzenberg într-un mesaj trimis angajaților Realitatea.... mai mult »

Eveniment sponsorizat de Facebook in Romania: Tabara gratuita de pregatire de o saptamana pentru elevele si studentele pasionate de IT

Eveniment sponsorizat de Facebook in Romania: Tabara gratuita de pregatire de o saptamana pentru elevele si studentele pasionate de IT: Comunitatea de informaticieni Infoarena, in parteneriat cu Facebook, cea mai mare retea de socializare online din lume, vor organiza in perioada 30 octombrie - 5 noiembrie la Bucuresti, o tabara gratuita de pregatire dedicata elevelor si studentelor pasionate de IT si programare, au anuntat vineri reprezentantii Infoarena. Cursurile vor fi sustinute de olimpici medaliati la Olimpiadele internationale de informatica, cu stagii de practica in companii de prestigiu. Pentru a fi selectate, fetele trebuie sa treaca de o proba de calificare organizata de aceasta comunitate de informaticieni.

In Rusia infloresc bancurile cu Vladimir Putin, comparat tot mai des cu Leonid Brejnev - International - HotNews.ro

In Rusia infloresc bancurile cu Vladimir Putin, comparat tot mai des cu Leonid Brejnev - International - HotNews.ro: "Buna ziua, ati sunat la presedintia Rusiei. Pentru Dmitri Medvedev, apasati tasta 2".

Sau acesta, despre rezultatul previzibil al rezultatului alegerilor de anul viitor si despre suspiciunile raspandite de falsificare:

"Putin se afla intr-un avion cu Grigori Iavlinski (seful partidului de opozitie Iabloko) si Ghennadi Ziuganov (liderul comunistilor). Un motor se strica, avionul incepe sa piarda altitudine si nu exista decat o parasuta.

Cei trei organizeaza un vot secret, Putin castiga isi ia adio de la cei doi si sare din avion.

Iavlinski: Asta e democratia!

Ziuganov: Eu tot nu inteleg cum a putut sa aiba 1.800 de voturi mai mult decat mine!"."

'via Blog this'

BBC concediază 2000 de oameni şi îşi pune vedetele la muncă | REALITATEA .NET

BBC concediază 2000 de oameni şi îşi pune vedetele la muncă | REALITATEA .NET: "Măsurile de austeritate ar fi cauzate de îngheţarea taxei de licenţă. Aceasta a rămas, de şase ani, la 145,5 lire sterline, ceea ce înseamnă practic diminuarea cu 16 procente a finanţării de care beneficiază BBC, notează The Sun."

'via Blog this'

7 octombrie: Ghiţă: Cuplul Vîntu-Schwartzenberg aplică metoda FNI în cazul Realității TV

7 octombrie: Ghiţă: Cuplul Vîntu-Schwartzenberg aplică metoda FNI în cazul Realității TV: Cuplul Vîntu-Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii şi creditorii prin metoda FNI, iar dacă aceştia doresc ceva de la compania Asesoft trebuie să meargă în instanţă, a declarat pentru Mediafax Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV şi cel care patronează grupul de firme Asesoft. “Cuplul Vîntu – Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii şi creditorii prin metoda FNI“,... mai mult »

​INTERVIU Cum e sa lucrezi ca director de Fericire la Google, cum sa cauti mai cu spor pe internet, ce ne rezerva viitorul pe domeniul internet search - IT - HotNews.ro

​INTERVIU Cum e sa lucrezi ca director de Fericire la Google, cum sa cauti mai cu spor pe internet, ce ne rezerva viitorul pe domeniul internet search - IT - HotNews.ro: "Nu cauta termeni legati de subiectul cautarii - Trebuie cautate cuvinte relevante, pentru a gasi rezultatele dorite trebuie sa-ti alegi in mod corect cuvintele. In plus, trebuie in general alese cuvinte din vorbirea de zi cu zi, cuvinte mai simple, nu trebuie sa cautati spre exemplu complicatii termeni medicali specializati, ci trebuie alese cuvintele simple si un limbaj nepretentios.

- Un alt fenomen tine si de faptul ca oamenii cauta termeni prea generali si primesc rezultate generale fiindca nu au dat motorului de cautare indicii mai precise pentru a face diferentieri mai clare."

'via Blog this'

Se separă taberele la Realitatea: Ghiță: 600 de oameni au demisionat. Enache: sunt doar 14 demisii, e o formă de presiune.

Se separă taberele la Realitatea: Ghiță: 600 de oameni au demisionat. Enache: sunt doar 14 demisii, e o formă de presiune.: Taberele din Realitatea TV încep să se separe. Ieri, Sebastian Ghiță declara pentru HotNews că 600 de oameni au demisionat de la Realitatea Media, alegând firma lui, RTV Satellite. Sorin Enache, director general Realitatea Media, spune că este vorba de mult mai puține demisii: “până la această oră sunt 14 demisiii înregistrate“, a declarat Enache pentru... mai mult »

Nicole Kidman şi Nicolas Cage, învineţiţi şi loviţi pe platoul noului film | VIDEO

Nicole Kidman şi Nicolas Cage, învineţiţi şi loviţi pe platoul noului film | VIDEO: Regizorul Joel Schumacher a declarat pentru agenţia WENN că platourile pentru noul lui film, "Tresspass", erau ca un spital, de multe ori, pentru că actorii îşi luau mult prea în serios scenele.

O blogeriţă din Tunisia şi o preşedintă africană, candidate la premiul Nobel pentru Pace

O blogeriţă din Tunisia şi o preşedintă africană, candidate la premiul Nobel pentru Pace: Comitetul Nobel a primit, anul acesta, un număr record de nominalizări, 241, dintre care 53 sunt din partea unor organizaţii, printre care şi WikiLeaks, siteul fondat de Julian Assange, care a publicat stenogramele informaţiilor...