duminică, 11 decembrie 2011

ÎNCEPUTURI: Mândruță: Am avut noroc că mi s-a potrivit un sacou. Esca: Am ajuns la TV dintr-o întâmplare. Răzvan Dumitrescu: Am venit pentru un post de inginer de sunet

ÎNCEPUTURI: Mândruță: Am avut noroc că mi s-a potrivit un sacou. Esca: Am ajuns la TV dintr-o întâmplare. Răzvan Dumitrescu: Am venit pentru un post de inginer de sunet: „Am ajuns în televiziune dintr-o întâmplare”, povestește Andreea Esca. „Am avut noroc că mi s-a potrivit sacoul unui prezentator care era bolnav”, și-a amintit Lucian Mândruță. „Eu am venit pentru un post de inginer de sunet și m-au pus să dau o probă de voce că „tot sunet e”, a rememorat începuturile carierei Răzvan Dumitrescu. Andreea... mai mult »

A murit Leonida Lari

A murit Leonida Lari: Poeta, publicista şi militanta pentru reunirea Basarabiei cu România s-a stins din viaţă la Chişinău, la vârsta de 62 de ani.
Leonida Lari a fost deputat atât în Parlamentul de la Chişinău, imediat după 1990, cât şi în cel...

VOCEA ROMÂNIEI. Iulian Canaf: "Sunt un mic menestrel"

VOCEA ROMÂNIEI. Iulian Canaf: "Sunt un mic menestrel": Concurentul de la "Vocea României" a explicat, pentru EVZ, de ce nu se consideră artist şi ce ar prefera să studieze odraslele lui.

Interviu cu o pițipoancă. Un pic de atenţie, Simona Sensual vorbeşte despre creşterea economică

Interviu cu o pițipoancă. Un pic de atenţie, Simona Sensual vorbeşte despre creşterea economică: Suhoi nu este doar un avion de superioritate aeriană construit de sovietici ca să concureze modelul american F-14, dar este şi un fel de vedetă în România.

FOTOGALERIE Laureatii Nobel 2011 si-au primit premiile

FOTOGALERIE Laureatii Nobel 2011 si-au primit premiile: Laureatii premiilor Nobel 2011 au fost onorati sambata printr-o serie de ceremonii organizate in Stockholm si in Oslo. Ceremonia de la Stockholm a avut loc in prezenta Regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei, in timp ce, la cea din Oslo, unde sunt premiati laureatii Nobel pentru Pace, au luat parte Regele Harald al V-lea si familia regala a Norvegiei.
Apasa pe poza pentru a deschide FOTOGALERIA.

Andreea Esca şi Lucian Mândruţă şi-au povestit experienţele de la TV SOTI, după 20 de ani

Andreea Esca şi Lucian Mândruţă şi-au povestit experienţele de la TV SOTI, după 20 de ani: Andreea Esca, Lucian Mândruţă, Andreea Berecleanu, Răzvan Dumitrescu, Denisa Ticu şi Cristina Liberis s-au numărat printre foştii angajaţi ai postului TV SOTI, prima televiziune independentă din România după 1989, care şi-au povestit experienţele la 20 de ani după lansarea postului.





Regulile de etichetă în timpurile moderne: Ce n-o să-ţi spună gazda la o petrecere

Regulile de etichetă în timpurile moderne: Ce n-o să-ţi spună gazda la o petrecere: Comportamentul social este mult mai relaxat în prezent - se poartă blugi la birou, se dau mesaje în loc de telefoane. Anumite reguli de etichetă sunt însă în continuare utile. De sărbători, fie că mergi la o petrecere între prieteni sau la o cină formală, iată cum să eviţi posibilele gafe.





Cât a făcut prima “Voce” de vineri

Cât a făcut prima “Voce” de vineri: Din această săptămână, Pro TV difuzează Vocea României și vineri. Ce audiență a făcut la prima ediție? Aseară (9 decembrie), audiența emisiunii care s-a întins pe patru ore, până după miezul nopții, a plasat Pro TV pe primul loc în topul audiențelor. Antena 1 a contracarat cu un film cu Jackie Chan (rețetă cu care... mai mult »