sâmbătă, 13 aprilie 2013

Danny Hillis: Internetul se poate prăbuși. Avem nevoie de un plan B - IT & C > Capital.ro

Danny Hillis: Internetul se poate prăbuși. Avem nevoie de un plan B - IT & C > Capital.ro: "În jurul anilor 1970 și 1980, un spirit de generozitate învăluia Internetul și pe puținii săi utilizatori. Astăzi, însă, rețeaua este peste tot, unind miliarde de oameni, mașini și elemente esențiale de infastructură, lăsându-ne vulnerabili în fața atacurilor cibernetice sau a erorilor.

Danny Hillis, unul dintre pionierii Internetului, caracterizează rețeaua ca fiind supra-extinsă și operând la un nivel pentru care nu a fost gândită, ivindu-se necesitatea unui Plan B: un sistem paralel pe care să ne bazăm dacă - sau când - Internetul s-ar prăbuși.

O conferinţă susţinută în cadrul întâlnirilor TED, de către Danny Hillis, inventator, om de ştiinţă, autor şi inginer. "

'via Blog this'

RAIUL DIN ROMÂNIA. Peştera lui Zamolxis, locul unde creştea planta care vindeca orice boală şi unde stă ascuns aurul dacilor - Intern > EVZ.ro

RAIUL DIN ROMÂNIA. Peştera lui Zamolxis, locul unde creştea planta care vindeca orice boală şi unde stă ascuns aurul dacilor - Intern > EVZ.ro: "Datele peşterii
Are o vechime de peste şapte milioane de ani. Aici s-au găsit desene rupestre, dar şi texte cu scriere cuneiforma săpate în piatră.
Denivelarea este de 87 m (-62, +25).
După unii autori, numele Dacia provine de la Da-Ksha, in care "Da" inseamna zeu, iar "Ksha", tara. Prin aceste rinduri fugare v-am luat, iata, si pe dvs. calatori prin nestiutele locuri ale Daciei, Tara Zeilor."

'via Blog this'

PARANORMAL sau coincidenţă? Oameni care au ştiut cum vor PĂRĂSI această LUME. Cum şi-au PREZIS moartea /VIDEO

PARANORMAL sau coincidenţă? Oameni care au ştiut cum vor PĂRĂSI această LUME. Cum şi-au PREZIS moartea /VIDEO: Numerologi, clarvăzători şi nu numai au încercat să prezică, de-a lungul timpului, momentul exact, ori modul în care un om trece în lumea de dincolo.

Fiica lui Billy Joel hartuita pe Facebook. O echipa speciala pe urmele presupusei hartuitoare.

Fiica lui Billy Joel hartuita pe Facebook. O echipa speciala pe urmele presupusei hartuitoare.: Cantaretul Billy Joel ar fi angajat o echipa de detectivi, care i-ar fi fost recomandata de catre prietenul si colegul sau de breasla Paul McCartney, pentru a reusi sa o identifice si sa o prinda pe hartuitoarea fiicei lui, anunta Mediafax.

Joel, cunoscut, printre altele, si pentru hit-ul "Paino man", era hotarat sa afle cine este cel sau cea care o hartuieste pe Facebook pe fiica lui in varsta de 27 de ani, Alexa Ray, si, in acest sens, a cerut sprijinul prietenului sau Paul McCartney, ...

A surprins Google Earth o crimă sau monstrul din Loch Ness? - Viata > EVZ.ro

A surprins Google Earth o crimă sau monstrul din Loch Ness? - Viata > EVZ.ro: "O imagine captată de satelit în Almere, Olanda, ridică controverse: pare a fi o crimă, iar pe lemn se vede destul de clar o dâră de sânge și o persoană care stă în picioare în apropiere de apă. Captura a fost postată pe Reddit cu explicația: „O crimă care loc lângă casa mea, pe Google Maps”.
Nu este prima dată când imagini puțin obișnuite au fost captate de Google Earth.
Un agent de securitate crede că a găsit monstrul din Loch Ness în fotografii de pe satelit."

'via Blog this'

STUDIU: Stresul şi consumul de alcool, în strânsă legătură cu Facebook - Mediafax

STUDIU: Stresul şi consumul de alcool, în strânsă legătură cu Facebook - Mediafax: "Un studiu efectuat în 2012 a arătat că persoanele care accesează site-urile de socializare în mod regulat îşi schimbă comportamentul în mod negativ, ceea ce implică şi dificultăţi de socializare în viaţa reală sau de relaxare."

'via Blog this'