luni, 28 februarie 2011

Oreste, în discuţii cu Intact

Oreste, în discuţii cu Intact: "

Moderatorul emisiunii Codul lui Oreste, care a părăsit, în urmă cu o săptămână, postul de televiziune B1TV, este în negocieri cu două trusturi, printre care şi Intact, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Contactat de paginademedia.ro, Oreste Teodorescu a spus că se află în discuţii cu două posturi, fără să nominalizeze un canal anume.

Oreste, pentru paginademedia.ro

“Sunt în discuţii cu două trusturi de televiziune. Îmi doresc foarte mult să reîncep cât mai repede, nu din alte considerente, ci doar ţinând cont de orizontul de aşteptare al publicului faţă de emisiunea mea.

N-aş vrea să-i ţin pe telespectatorii mei prea multă vreme departe de o anumită informaţie, care devine din ce în ce mai utilă dacă suntem atenţi la tot ceea ce e în jurul nostru.”

Anunţul despărţirii de trustul deţinut în egală măsură de Sorin Oancea şi Bobby Păunescu a fost făcut de Oreste pe pagina lui de Facebook, unde acesta scria:

“Dragi prieteni, vă anunţ cu tristeţe încetarea colaborării mele cu postul B1 TV. Incompatibilitate cu viziunea şi procedurile noului management. Vreau să-i mulţumesc lui Boby Păunescu pentru excelenta colaborare, colegilor mei şi în primul rând telespectatorilor pe care sper să-i revăd cât mai repede. (…)

Eu pledez pentru Onoare, Loialitate, Demnitate şi Caritate. Unde le voi găsi, mă voi asocial negreşit! Sunt convins că nu va trece mult timp până să ne regăsim pe post! Rămânem on line până în eter!”

Întrebat dacă îşi doreşte să menţină formatul vechii emisiuni şi denumirea “Codul lui Oreste”, fostul prezentator de la B1 TV a declarat pentru paginademedia.ro:

“Sper să pornesc de la acelaşi format. Cât priveşte numele emisiunii, nu ţin neapărat să fie acelaşi, deşi emisiunea şi-a câştigat un public al ei destul de constant, undeva între 100 şi 200 de mii de oameni. Mă interesează mai mult ideile pe care le promovăm decât forma în care se ambalează ele.”

Sursa foto: Gazeta de Bistriţa

"

Niciun comentariu: