vineri, 27 mai 2011

Ioana Lupea va realiza o nouă emisiune la TVR Info: 7 din 7

Ioana Lupea va realiza o nouă emisiune la TVR Info: 7 din 7: "

Fosta jurnalistă de la Evenimentul ziliei, Ioana Lupea, va realiza o nouă emisiune la TVR Info, din 29 iunie.

Emisiunea se numeşte 7 din 7 şi va fi difuzată în fiecare duminică după-amiază, de la ora 17.30.

Programul, cu durata de o oră şi jumătate, se va constitui într-un top şapte al celor mai importante evenimente ale săptămânii care se încheie. Pornind de la un editorial care trece în revistă evenimentele săptămânii, 7 din 7 va beneficia de prezenţa unui invitat împreună cu care moderatoarea şi realizatoarea Ioana lupea va discuta subiectele ediţiei.

Ioana Lupea:

„Pe lângă prezentarea evenimentelor, emisiunea va cuprinde reacţiile actorilor implicaţi, relatările media în legătură cu evenimentul şi un scurt comentariu despre impactul acestuia asupra domeniului abordat: politică, economie, justiţie, media, politica externă a României etc. Materiale filmate vor ilustra evenimentele selectate şi se vor constitui în puncte de plecare pentru discuţia din studio”.

La prima ediţie 7 din 7 de duminică, 29 mai, printre subiectele care vor fi dezbătute se numără: Nouriel Roubini despre zona euro şi criza financiară, programul USL, schimbarea Guvernului, absenţa preşedintelui României la Varşovia, corupţia din vămi.

"

Niciun comentariu: