sâmbătă, 7 mai 2011

Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga” la Târgul liceelor




















Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga” ii asteapta pe noii elevi cu  conditii foarte bune, in care pot studia.Cadrele didactice deosebit de bine pregatite ii vor ajuta  si pe „bobocei” sa ajunga la rezultatele mult dorite.
      Institutia este dotata cu 3 sali de calculatoare performante, două  săli de sport si un teren in curtea liceului, o sala de fitness, un laborator de chimie si unul de fizica dar si cu un cabinet  de asistenta psihopedagogica. Liceul mai  beneficiaza  de o biblioteca bine dotata, de o sala de muzica,un cabinet medical si unul de stomatologie.
Între profesorii  de renume ai liceului  se numără: Geanina Ipate profesor de limba franceza si inspector, Romeo Lehadus, profesor de chimie, Nelu  Tibichi director adjunct , profesor de chimie si fizica, Marinela  Mardari,  directoarea liceului care  este si profesor de psihologie, Gheorghe Carmocanu specializat in IT, Monica Nicolau profesor specializat in informatica si IT.
La limba romana pe elevi ii asteapta profesori precum Mihaela Caslariu, iar  la engleza - profesoarele  Monica  Papuc si Mihaela Epure.
      Liceul are o echipa de fotbal si una de handbal masculin. Cele două  echipe, coordonate de Liviu  Caslariu, au obtinut numeroase premii la diversele competitii la care au participat.
      Pe langa zecile de activitati scolare elevii vor fi implicati si in diverse concursuri si activitati extrascolare precum : ”Patrula ECO-TISA”,  activitaţi de colectare a deseurilor si de colectare a materialelor reciclabile.
In desfasurare se află un proiect educativ “Pledoarie pentru lectură” inițiat de liceu,  care se derulează în anii şcolari 2010-2011, 2011-2012 și își propune să valorifice și să implice în activități extracurriculare elevii cu vădite înclinații literar-artistice.Scopul proiectului este de a determina elevii să pătrundă în universul fascinant al lumii cărților și de a le da o alternativă la timpul lor liber, răspunzând nevoii de creație în formarea personalității lor.
    Misiunea şcolii noastre este să insufle elevilor siguranța de sine, astfel ca, la terminarea ei,  aceştia să fie capabili să înfrunte obstacolele şi să-şi afirme personalitatea în orice competiție viitoare. Fiecare elev să se simtă o forță fizică şi morală, o entitate bine definită. 


Geanina Conţac

Un comentariu:

sala fitness bucuresti spunea...

foarte buna ideea de a dota liceul cu o sala de fitness