joi, 14 iulie 2011

VIDEO Românii din străinătate au realizat videoclipul oficial al lui Puya

VIDEO Românii din străinătate au realizat videoclipul oficial al lui Puya: "

Dragoş Gărdescu, recunoscut mai degrabă cu numele de scenă Puya, a lansat videoclipul oficial la piesa “Vestul sălbatic”, care este un colaj de imagini trimise de românii plecaţi în străinătate şi au reuşit să “cucerească vestul”.


Atât melodia, cât şi videoclipul sunt dedicate românilor care au plecat din România şi care s-au impus în ţările în care s-au stabilit. Acest proiect a început în urmă cu câteva luni, când Puya i-a invitat pe toţi românii din străinătate să se filmeze în timp ce cântă melodia sa.


“Dacă eşti român şi stai în străinătate, filmează-te cântând pe piesa “Vestul sălbatic”, urcă filmuleţul pe Youtube la o calitate cât mai bună, trimite-mi link-ul şi vei avea şansa să apari în videoclipul oficial. Nu uita să spui cine eşti şi în ce ţară lucuieşti acum”, suna anunţul pe care la postat, în luna martie, pe site-ul oficial. Astfel, pe youtube, au apărut zeci de video-uri cu români din Italia, Spania, Germania, America, Anglia, Austria sau Suedia, care s-au filmat pe melodia lui Puya.


Videoclupul oficial reprezintă, de fapt, un montaj cu cele mai reuşite 20 de filmuleţe pe care românii stabiliţi în diferite colţuri ale lumii le-au realizat.


„Românii au

Citeşte mai mult...

"

Niciun comentariu: