joi, 1 septembrie 2011

Ilie Năstase îl vrea naş pe Gigi Becali!

Ilie Năstase îl vrea naş pe Gigi Becali!:

Nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican a fost mai mult decât apreciată de cuplul Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Totuşi, cireaşa de pe tort a fost naşul Gigi Becali, care le-a făcut mirilor un cadou mai mult decât valoros, un Rolls Royce.


În aceste condiţii. fostul tenismen s-a gândit deja la un cadou din partea lui Gigi Becali, dacă îl va pune naş la nunta cu Brigitte. Ilie Năstase a încercat să facă o glumă şi a poftit la altceva. "Mie îmi place palatul tău. Dacă te pun naş, îmi dai palatul?", a fost întrebarea pe care Ilie Năstase i-a adresat-o lui Becali. “Păi, e diferenţă între o maşină şi un palat”, i-a răspuns Gigi. Dacă un astfel de imobil ar fi prea mult, un avion probabil că ar fi cadoul perfect. Concluzia a fost aceea că Becali va fi naşul unui viitor copil al lui Ilie cu Brigitte.


Pentru că îi place să iasă în evidenţă, Gigi Becali nu ratează nicio ocazie. Demonstrează de fiecare dată că este “one man show”. Îmbrăcat la patru ace, defilează mândru cu soţia sa, Luminiţa, şi cu cele două fiice, Teo şi Alex, după care se pune pe dans

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: