vineri, 9 septembrie 2011

Monica Bârlădeanu, senzaţională în rolul de mamă ucigaşă, la Festivalul de la Veneţia

Monica Bârlădeanu, senzaţională în rolul de mamă ucigaşă, la Festivalul de la Veneţia:

Monica Bârlădeanu a fost prezentă, zilele acestea, la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia. Actriţa este una dintre protagonistele peliculei italiene “Maternity Blues/ Il bene dal male”, de Fabrizio Cattani.


În acest an, Monica Bârlădeanu a revenit la Venetia cu un rol controversat, acela de mamă ucigaşă. Drama regizată de italianul Fabrizio Cattani o dramă ce spune povestea a patru femei care şi-au omorât copiii, selectată în secţiunea competiţională Controcampo italiano.


“Il bene dal male”, în regia lui Fabrizio Cattani


Filmul “Maternity Blues/ Il bene dal male” spune povestea a patru femei diferite, însă legate de o culpă comună: infanticidul. Ele sunt internate împreună şi trăiesc o “condamnare mai ales interioară”, legându-şi fiecare propria culpă de cea a alteia, se împrietenesc, îşi fac confidenţe şi se consolează, apărând într-o lumină de “vinovate inocente” Pelicula are la bază cartea Graziei Verasani – “From Medea”.


“Este o poveste emoţionantă. Sunt patru femei care au sentinţe finale şi definitive, sunt declarate instabile. Este motivul pentru care ele se află internate în secţia psihiatrică a unei închisori. Sunt acuzate din infanticid şi au fost declarate mai puţin în deplinătatea capacităţilor lor mintale”, a detaliat Monica Bârlădeanu povestea care stă la

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: