duminică, 16 ianuarie 2011

PE SCURT: Diva Universal difuzează sezonul 2 din Soţia perfectă. Răzvan și Dani se întorc la lucru. Iar regizorul Peter Greenaway vine la Garantat 100%

PE SCURT: Diva Universal difuzează sezonul 2 din Soţia perfectă. Răzvan și Dani se întorc la lucru. Iar regizorul Peter Greenaway vine la Garantat 100%: "
Postul Diva Universal, fostul Hallmark, va difuza, din 30 ianuarie, noul sezon al serialului de succes Soția Perfectă. Începând din 17 ianuarie, Răzvan și Dani, proaspăt veniți din vacanță, își reiau emisiunea matinală de pe Antena1.
Iar Cătălin Ștefănescu îl are ca invitat în ediția Garantat 100% din această duminică pe regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucureşti pentru Festivalul de Film Experimental.
Despre sezonul 2 al serialului Soția perfectă
Cel de-al doilea sezon al serialului Soția Perfectă, care va putea fi vizionat pe Diva Universal, o readuce în centrul atenţiei pe Alicia Florick (Julianna Margulies), mama a doi copii (Zack şi Makenzie), care dupa 13 ani de absenţă s-a reîntors la profesia de avocat al apărării, la o firmă prestigioasă de avocatură din Chicago. De această dată, Alicia trebuie să aleagă dacă să rămână cu soţul ei, Peter sau să-şi construiască un viitor alături de Will, care între timp i-a devenit foarte apropiat.
Neața deschide sezonul în ton de petrecere
În prima ediţie din acest an, Răzvan şi Dani îi vor avea în platoul emisiunii pe Deep Central, Dj Andy şi Stela, Liviu Hodor şi Tara, dar şi alţii.
Cătălin Ștefănescu stă de vorbă cu Peter Greenaway
Peter Greenaway este apreciat drept un artist îndrăzneţ, creator al unei estetici cinematografice de neconfundat, pedagog, artist video, publicist. El este creatorul unor filme de referinţă, precum Contractul desenatorului, Burta arhitectului, Copilul din Mancon, Opt femei şi jumătate.
"

Niciun comentariu: