luni, 15 aprilie 2013

FOTO Românca Andreea Diaconu este noul model Victoria’s Secret

FOTO Românca Andreea Diaconu este noul model Victoria’s Secret:
Românca Andreea Diaconu este colegă cu supermodelele Adriana Lima şi Bar Rafaeli. Acesteia i s-a îndeplinit visul şi va apărea în catalogul colecţiei “Pink” by Victoria’s Secret.
Frumoasa româncă în vârstă de 22 de ani a fost selectată pentru catalogul de prezentare a colecţiei “Pink” by Victoria’s Secret. Cu câteva săptămâni în urmă, moldoveanca Xenia Deli anunţa că a pozat pentru aceeaşi colecţie.
Frumoasa româncă a mai pozat pentru Vogue, Chanel, D&G şi Armani
Andreea Diaconu şi-a făcut debutul în modelling în 2006, când abia împlinise 14 ani. În doar câţiva ani, românca a demonstrat că are potenţial şi s-a făcut remarcată la nivel internaţional.
Câţiva dintre cei mai importanţi designeri ai lumii şi-au dorit-o în prezentările lor. Astfel, Andreea a lucrat pentru Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giambattista Valli şi Giorgio Armani.
Mai mult, în urmă cu o lună, Andreea a realizat un pictorial pentru prestigioasa revistă “Vogue” (Paris), alături de modele celebre precum Anja Rubik şi Natasha Poly, dar şi pentru ediţia din Italia sau alte reviste de profil.
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: