miercuri, 14 septembrie 2011

seminarele "Bursele europene: Jurnalişti în dialog"


Reprezentanţa Comisiei Europene în România, în parteneriat cu Freedom House România și cu Departamentul de Afaceri Europene al Guvernului României, organizează 3 seminare în cadrul programului „Bursele europene: Jurnalişti în dialog”.
    Evenimentele vor avea loc în perioadele:
    • 30 septembrie – 2 octombrie, în oraşul Constanța;
    • 14 – 16 octombrie, în orașul Suceava;
    • 28 – 30 octombrie, în orașul Timișoara.
    Obiectivul programului „Bursele europene: Jurnalişti în dialog” vizează specializarea jurnaliştilor din presa locală în tematicile și prioritățile europene şi sporirea calităţii şi cantităţii articolelor care tratează aceste subiecte.
    În cadrul programului se pot înscrie jurnalişti din mass-media locală (inclusiv corespondenţii locali ai presei centrale) din aria presei scrise, audiovizuale și online.
    Pentru înscriere vă rugăm să transmiteți prin poştă sau e-mail o cerere de participare care să cuprindă:
    • formularul de înscriere completat msw8 - 749 KB [749 KB] ;
    • materialele solicitate în cadrul formularului de înscriere;
    • o recomandare din partea redactorului-şef, prin care acesta îşi dă acordul de principiu în ce priveşte participarea în cazul selectării.
    Un juriu format din specialişti şi reprezentanţi ai partenerilor implicați în proiect va evalua cererile primite şi va selecta jurnaliştii care vor participa la unul dintre seminarele din ţară. Distribuția jurnaliștilor între seminare se va realiza în funcție de opțiunile transmise în cadrul formularului de înscriere, urmând principiul "primul venit, primul servit".
    Luând în considerare activitatea depusă în cadrul celor 3 seminare, același juriu va selecta jurnaliştii în vederea efectuării de vizite de studiu la instituţiile europene, precum și pentru posibile stagii la organizaţii mass-media de nivel european.
    Înscrierile se vor încheia în data de 20 septembrie 2011.
    Dacă cererea dvs. de participare a fost acceptată de organizatori, veţi primi o confirmare în acest sens, împreună cu toate detaliile necesare cu privire la desfăşurarea evenimentului (agenda seminarului, coordonatele hotelului etc.).
    Pe tot parcursul evenimentului, veţi avea asigurată cazarea (2 nopţi) şi masa; de asemenea, vi se varambursa valoarea transportului în cazul în care veniţi din altă localitate decât cea în care se desfăşoară seminarul.

    Pagini Utile

    • Modalitate de înscriere:
      Formular msw8 - 749 KB [749 KB]
    • Anunţ invitaţie:
      Descarcă aici jpeg - 407 KB [407 KB]
    • Contact:
      Pentru orice informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-maileliza.pisica@mercury360.ro sau la numărul de telefon 021/ 204.65.65.

    Niciun comentariu: