marți, 7 februarie 2012

Blocată în zăpadă, Ramona Bădescu s-a încălzit cu ţuică fiartă

Blocată în zăpadă, Ramona Bădescu s-a încălzit cu ţuică fiartă:

Frumoasa Ramona Bădescu, românca ce face furori în Italia, a mărturisit că din cauza frigului a simţit nevoia să bea o ţuică fiartă. Asta după ce a mers 10 kilometri pe jos, prin zăpadă.


Asemeni României, şi Italia a fost acoperită de zăpadă. Din această cauză, Ramona Bădescu s-a confruntat cu o situaţie neplacută. Maşina vedetei a rămas blocată în nămeţi, astfel că vedeta a trebuit să meargă câţiva kilometri pe jos până acasă. Astfel, vedeta s-a dezmorţit româneşte, cu o ţuică fiartă. ”La Roma au fost mari probleme, străzile trebuiau să fie deszăpezite. Eu am fost nevoită să las maşina în drum şi să merg pe jos foarte mult. Vremea nu a ţinut cu noi, pentru că a fost foarte frig noaptea, iar străzile au îngheţat. Am mers acasă repede şi am băut o ţuică fiartă. Italienii au fost panicaţi, pentru că ei nu au văzut niciodată atât de multă zăpadă. Primăria a reacţionat imediat, a mobilizat armata şi lumea, iar străzile au fost curăţate”, a mărturisit Ramona Bădescu.


Ramona Bădescu îndeplineşte rolul de consilier al primarului din Roma, mărturisind că a avut probleme cu temperaturile scăzute şi cu zăpada căzută din abundenţă în

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: