joi, 9 februarie 2012

Grupul de bloggeri se-ntoarce. Vineri de la ora 15, Paun, Citu, Selaru si Glavan vor discuta online pe marginea actualei agende economice

Grupul de bloggeri se-ntoarce. Vineri de la ora 15, Paun, Citu, Selaru si Glavan vor discuta online pe marginea actualei agende economice: Grupul de bloggeri- Bogdan Glavan, Florin Citu, Cristian Paun, Dan Selaru si Dan Popa - revine in actualitate, intalnindu-se vineri incepand cu orele 15 pentru a dezbate online temele actuale aflate pe agenda publica: noul Guvern, prioritatile acestuia si evolutia crizei datoriilor din Europa. Cei care doresc raspunsuri la intrebari punctuale, pot utiliza formularul de la finalul articolului sau pe pagina de Facebook.
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.

Niciun comentariu: