vineri, 10 februarie 2012

Inna nu vrea să reprezinte România la Eurovision

Inna nu vrea să reprezinte România la Eurovision:


Inna nu a fost de acord cu propunerea TVR de a ne reprezenta ţara la Eurovision. Cântăreaţa nu a acceptat ideea de a-şi folosi faima internaţională în folosul României şi a spus pas ofertei TVR, motivând că nu are timp să se pregătească.


După ce am fost la un pas de a rata participarea din acest an la Eurovision, reprezentanţii TVR au decis ca, pentru a avea mai multe şanse la ediţia din mai, ar trebui să apeleze la un artist cunoscut care să ne reprezinte ţara. Iar prima opţiune ar fi fost Inna, cea care ar fi urmat să primească multe voturi din mai multe ţări străine în care este cunoscută. Din păcate, artista a refuzat oferta motivând că nu are timp să se pregătească pentru Eurovision.


Faima internaţională a Innei ar fi putut fi transformată într-un real succes pentru România la Eurovisionul care, anul acesta, va avea loc în Baku, Azerbaidjan. Atât unii dintre organizatorii selecţiei naţionale, cât şi fanii artistei şi-au exprimat dorinţa ca Inna să reprezinte România în 2012. Aşteptările, însă, le-au fost înşelate. "Oricât ne-ar plăcea, nu avem cum să participăm anul acesta. Inna are deja multe angajamente şi timpul care i-ar

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: