miercuri, 2 mai 2012

Vedetă şi în SUA: Catrinel Menghia, invitată la Casa Albă. A luat cina cu Michelle Obama

Vedetă şi în SUA: Catrinel Menghia, invitată la Casa Albă. A luat cina cu Michelle Obama:
Din România, unde a fost prezentă pentru câteva zile, Catrinel Menghia a mers direct în Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost invitată, sâmbătă, 28 aprilie, la o cină festivă organizată la Casa Albă.
Frumoasa românca a participat la recepţie alături de alte vedete, cum ar fi Irina Shayk, Sofia Vergara, Charlize Theron, Reese Witherspoon sau Lindsay Lohan. La începutul recepţiei, prima doamnă a Americii, Michelle Obama, a ţinut un discurs.
Catrinel Menghia, alături de Charlie Sheen
Modelul internaţional a ajuns în vizorul americanilor în urma clipului publicitar pentru autoturismul Fiat 500 Abarth, unde a apărutalături de actorul Charlie Sheen. Deşi există mai multe manechine superbe în reclamă, Menghia deţine rolul principal feminin. De asemenea, pentru aceeaşi marcă de maşini a apărut într-o reclamă şi mult mai celebra Jennifer Lopez, însă nu a avut parte de aceeaşi apreciere ca şi Catrinel Menghia.
Cea mai apreciată reclamă în Italia şi SUA
Agenţia de publicitate responsabilă de această reclamă apelează la sexul frumos pentru a sublinia formele provocatoare şi seducătoare ale autoturismului. Iar de acest lucru se ocupă manechinul Catrinel Menghia, jucând rolul unei frumoase şi sexy italiance, care, pe lângă faptul că este o prezenţă cu mult mult

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: