luni, 4 iunie 2012

Fotografia posterioarele femeilor pe plajă, riscă linşajul

Fotografia posterioarele femeilor pe plajă, riscă linşajul:
A fost surprins fotografiind femeile care făceau plajă la Ardenza (Livorno). Un tânăr român a riscat să fie linşat şi a fugit. Pe timpul fugii, românul, scrie Il Tirreno, vânat de mulţime, şi-a uitat la faţa locului celularul şi hainele. Identificat de poliţie, a fost denunţat pentru molestări.
Tânărul a fost văzut în timp ce, fără echivoc (după cum a reieşit apoi din fotografiile găsite pe celularul său) fixa posterioarelor femeilor, pe care apoi le fotografia. Lucru care în sine nu constituie o infracţiune.
Situaţia însă s-a schimbat când câteva dintre femeile luate în vizor l-au invitat pe tânăr să înceteze. El, nepăsător, a continuat. Şi acţiunile sale au devenit molestare. La acel moment au intervenit nişte tineri care, luând apărarea femeilor, l-au somat pe român să înceteze să fotografieze. Şi apoi l-au blocat şi au vrut să-l i-a la bătaie.
El a scăpat din strânsoare şi, speriat, a fugit, lăsând însă pe plajă geanta cu hainele şi celularul. Între timp a fost alertată poliţia la 113, care a venit la faţa locului cu o patrulă. Agenţii au luat în primire hainele şi celularul, descoperind că în telefon existau efectiv fotografii ale unor fete care făceau plajă.

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: