vineri, 22 iunie 2012

Lega Nord contra Tim: "Nu publicităţii în limbi străine"

Lega Nord contra Tim: "Nu publicităţii în limbi străine":
jari-colla-timUltima campanie privind tarifele internaţionale îl înfurie pe consilierul lombard Colla: "Ruşinos să nu foloseşti italiana, contrar integrării. Şi de ce costă mai puţin să suni în străinătate decât la Cinisello Balsamo?"
Pentru ei italiana poate fi ceva facultativ (ei vorbesc limba "padană" "foera di ball?"), când însă alţii folosesc o limbă străină, leghiştilor le sare imediat muştarul.
Jari Colla (foto), consilier regional al Lega Nord în Lombardia, plimbându-se pe străzile din Milano a observat ultima campanie Tim dedicată tarifelor pentru apelurile în străinătate. În campanie apar membrii orchestrei multietnice din piazza Vittorio, care repetă în limbile lor de origine sloganul: "La musica più bella è la voce degli amici" (Muzica cea mai bună este vocea amicilor).
Campania se adresează imigranţilor, puţini aşadar s-au mirat că în campanie se vorbeşte româna, araba, spaniola şi aşa mai departe. Printre acei puţini este însă Colla, care chiar a dictat biroului său de presă o declaraţie furioasă împotriva a ceea ce consideră o "ruşine", contrară integrării, temă care descoperim că este deosebit de dragă partidului său.
"Nu o fi scăpat multora comentează consilierul regional că prin Milano au apărut mii de afişe şi panouri publicitare scrise exclusiv

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: