luni, 20 august 2012

Top 5 clipuri de pe Youtube pe care trebuie să le vadă orice tânăr | VIDEO Citiţi mai mult: Top 5 clipuri de pe Youtube pe care trebuie să le vadă orice tânăr


O parte dintre tineri încă nu au învățat chiar toate treburile gospodărești, iar multe dintre activitățile casnice sunt necunoscute pentru că le făceau părinții.
Pentru cei care urmează să plece de acasă, departe de părinți, am făcut un top al lucrurilor pe care e primordial să le știe.
1. Cum să speli rufele la mașina de spălat. Pentru unii poate părea de râsul curcilor, însă sunt tineri care nu prea știu detalii despre această operațiune vitală. În plus, în acest tutorial s-ar putea să descoperi câteva secrete pe care nu le știai.
2.Cum să faci sex protejat. Ignorați vârsta actorilor din film și extrageți toate informațiile, care sunt extrem de importante. 
3. Cum să împăturești un tricou. Se poate face acest lucru în doar 2 secunde, nu îți trebuie mare îndemânare, ci doar să privești cu mare atenție acest clip.

4. Cum să faci curățenie în doar 3 minute. O prezentare ca de rețetă în bucătărie. Pas cu pas, afli cum să faci curățenie urgent în cameră.
5. Cum să trăiești cu un buget redus. Pentru cei care și-au cheltuit toți banii în cluburi de la începutul lunii.
BONUS
Cum să fii fresh.
 Pe cât se poate, evitați toate activitățile nocive din acest videoclip.


Citiţi mai mult: Top 5 clipuri de pe Youtube pe care trebuie să le vadă orice tânăr - Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Top-5-clipuri-de-pe-Youtube-pe-care-trebuie-s-le-vad-orice-tnr-997148.html#ixzz2457iHcQf 
EVZ.ro 

Niciun comentariu: