marți, 4 septembrie 2012

Înfrăţire între Festivalul de la Sanremo şi cel de la Mamaia/ VIDEO

Înfrăţire între Festivalul de la Sanremo şi cel de la Mamaia/ VIDEO:
Laureaţii Festivalului Mamaia vor avea ocazia să cânte pe scena prestigiosului eveniment, ce are loc în fiecare an în Italia, la Sanremo.
Producătorul general “Mamaia 2012”, Niki Constantinescu anunţa zilele trecute despre o înfrăţire între Festivalul de la Sanremo şi Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, urmând ca în toamna acestui an să se semneze actele oficial. Mai exact, laureaţii de la secţiunea Interpretare vor susţine microrecitaluri pe scena Teatrului Ariston din Sanremo şi viceversa, şi de ce nu şi prestaţia interpreţilor consacraţi”, anunţă adevarulcaracalean.ro.
Încântat de idee, Gianni Morandi, promoterul italian care va cânta în curând şi la Bucureşti, a acceptat ca laureaţii de la Mamaia să cânte pe scena evenimentului pe care îl produce an de an la Sanremo, iar cei care câştigă în Italia să cânte şi pe scena de la Festivalul Mamaia. Astfel, ediţia a 43-a, din 2013, a Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia va fi rampa de lansare a tinerelor talente române pe scena unui mare festival de talie internaţională, Sanremo. Cele două evenimente, cel român şi cel italian îşi vor deschide unul altuia, în mod oficial, porţile, de anul viitor.


Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: