marți, 2 octombrie 2012

Monica Bîrlădeanu a câştigat Oscarul chinezesc

Monica Bîrlădeanu a câştigat Oscarul chinezesc:
Monica Bârlădeanu a câştigat titlul de cea mai bună actriţă străină într-un rol principal, pentru reprezentaţia sa în “Francesca”, la competiţia cinematografică “Golden Rooster/ Cocoşul de aur”, echivalentul Oscarului în China.
Prezentă la decernarea premiilor Golden Rooster, Monica Bîrlădeanu a făcut senzaţie pe covorul roşu, alături de regizorul Bobby Păunescu. Fiind una din cele mai sexy actriţe de la cea de-a 29-a ediţie a galei, românca s-a bucurat de faimă preţ de câteva minute. Ea a fost aplaudată şi îmbrăţişată de fani.
Cea mai bună actriţă străină într-un rol principal
Bobby Păunescu, care este regizorul, scenaristul şi producătorul peliculei “Francesca” a explicat că premiul câştigat de Monica este foarte important şi că e echivaletul unui Oscar, “deoarece China este, după SUA, a doua ţară la box-office şi înregistrează o creştere cu 30% la încasările totale pe an. În consecinţă, acest premiu reprezintă o recunoaştere extraordinară, mai ales în contextul în care acum pregătim prima coproducţie româno-chineză, „The Girl Who Knew Too Much" China Film Association şi Mandragora Movies şi faptul că avem acces pe această piaţă, unde toate studiourile importante vor să îşi facă loc", a declarat Bobby Păunescu.
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: