luni, 5 martie 2012

Giulia Deamina, model în Lombardia: “Tenacitatea şi profesionalismul meu pentru Democrazia ...

Giulia Deamina, model în Lombardia: “Tenacitatea şi profesionalismul meu pentru Democrazia ...:


În timp ce Borghezio protestează contra modelelor străine, o modelă româncă, Giulia Deamina, a anunţat că intră în politică, sau cel puţin în zona politicii. Giulia, orginară din Galaţi, a făcut prezentări de modă încă de la vârsta de 16 ani. A colaborat cu manageri cunoscuţi ai lumii modei italiene şi franceze, creând în cele din urmă propria sa marcă de lenjerie, Dea Diamond. A participat ca show-girl la mai multe emisiuni tv şi a jucat în mai multe filme în Italia.



Într-un interviu acordat pentru site-ul Imgpress, Giulia anunţă: “De pe 30 ianuarie 2012 mi-a fost conferită funcţia de responsabil al Mişcării de Tineret a Partidului Democraţiei Creştine din Lombardia.”



Giulia enumeră apoi cine a contribuit la numirea ei: “Funcţia mi-a fost conferită de secretarul politic naţional al DC, Angelo Sandri, de vice-preşedintele adjunct, Antonino Magistro, la propunerea secretarului de organizare naţional Paolo Francesconi, în comun cu Direcţiunea naţională a partidului prin secretarul politic regional Lombardia, Emilio Massimo Rossi şi prin preşedintele naţional al DC Silvio Fregonese, cu acordul Direcţiunii naţionale a Partidului Democraţia Creştină Al Treilea Pol de Centru (DC- Democrazia Cristiana).



Este întrebată cum va aborda politica, după experienţa în modă- “Simplu, aşa cum

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: