marți, 15 ianuarie 2013

Episodul CSI în care este distribuită Catrinel Menghia apare luna aceasta

Episodul CSI în care este distribuită Catrinel Menghia apare luna aceasta:
La vârsta de 27 de ani, frumoasa Catrinel Menghia a spart toate barierele şi a obţinut un rol foarte important, care a putea-o propulsa spre succes, la Hollywood.
Românca va juca în celebrul serial american “CSI (Crime Scene Investigation)”, iar apariţia ei va fi extrem extrem de sexy şi provocatoare. Catrinel Menghia va apărea în episodul care va fi difuzat pe 23 ianuarie de televiziunea americană CBS, potrivit unui anunţ făcut de fotomodelul român pe contul său oficial de Facebook.
În episodul "Double Fault" din cel de-al 13-lea sezon al serialului "CSI Crime şi Investigaţii", Catrinel Marlon numele de scenă al româncei Catrinel Menghia joacă rolul Elisabettei, logodnica italiană a lui David Hodges (interpretat de actorul Wallace Langham), unul dintre personajele principale din această producţie. Potrivit site-ului tvfanatic.com, David, interpretat de actorul Wallace Langham, o cunoaşte pe Catrinel într-o vacanţă în Toscana, Italia, unde se îndrăgosteşte nebuneşte de ea şi o cere de nevastă, însă nu le spune nimic colegilor săi despre schimbarea din viaţa sa, spre neplăcerea italiencei.
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: