duminică, 27 ianuarie 2013

Noi DEZVĂLUIRI despre viaţa lui Whitney Houston: "A fost ÎNFRICOŞĂTOR să văd faţa fetei mele tăiată aşa" - VIDEO - Mediafax

Noi DEZVĂLUIRI despre viaţa lui Whitney Houston: "A fost ÎNFRICOŞĂTOR să văd faţa fetei mele tăiată aşa" - VIDEO - Mediafax: "Cântăreaţa nu a acceptat să înceapă un program de reabilitare, aşa că Cissy a revenit la locuinţa ei cu un ordin judecătoresc, doi agenţi de poliţie şi cu o petiţie semnată de opt oameni şi un doctor care o văzuse pe Whitney în ultimele 48 de ore. Potrivit mamei sale, cântăreaţa tremura când Cissy i-a spus că o duceau la dezintoxicare.

Whitney Houston a fost găsită moartă, la vârsta de 48 de ani, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy. În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace. Artista americană s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi alte droguri."

'via Blog this'

Niciun comentariu: