vineri, 1 februarie 2013

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui, s-a despărţit de iubitul italian

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui, s-a despărţit de iubitul italian:
Fiica cea mare a preşedintelui României, Ioana Băsescu, în vârstă de 35 de ani, s-a despărţit de iubitul italian, Giovanni Francesco.
Potrivit tabloidelor, Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco nu s-au mai afişat împreună încă din toamna anului trecut. Surse din anturajul cuplului au mărturisit, pentru libertatea.ro, că cei doi au decis au decis să meargă pe drumuri separate, unul dintre motivele despărţirii fiind acela că au acordat o importanţă mai mare carierelor lor.
Deşi despărţirea lor nu este oficială, sunt mai multe indicii care indică separarea. De exemplu, în luna septembrie septembrie, Ioana şi Giovanni au participat la nunta mezinei preşedintelui, Elena, însă italianul a avut o prezenţă foarte discretă. O lună mai târziu, la cununia religioasă a actualului senator Ciprian Rogojan (Cici de la Sistem), unde a fost toată familia Băsescu, Francesco nu a mai însoţit-o pe Ioana. De asemenea, separarea patronului Music Channel şi Hit Music Channel de fiica preşedintelui este cu atât mai clară, întrucât sărbătoriele de iarnă nu le-au petrecut împreună.
Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco au început relaţia în vara anului 2009. Atunci, cei doi au fost văzuţi împreună în Spania, la Marbella, unde cei doi arătau ca un cuplu foarte

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: